Beoordelingen Hotel Klimetica***

23 mei 2013

Klimetica***
Beoordelingen Hotel Klimetica***
Suburb St. Stephen, 6000, Ohrid
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Klimetica*** in Ohrid, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Klimetica*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Klimetica scoort een 6,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Klimetica*** in Ohrid, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Klimetica***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Klimetica*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Klimetica*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Macedonië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Macedonië. Vergelijk Hotel Klimetica*** met andere accommodaties in Ohrid.

5 beoordelingen over Klimetica***

3,3
met partner, 2012
"Voor prijs kwaliteit super goed hotel"
esther
3-10-2012 wij zijn net etrug vanuit dit hotel in Ohrid!

wij waren er erg over te spreken: het personel is zeer vriendelijk en helpt waar kan en niks is teveel!
de kamers zijn ruim en net gerenoveerd en zien er mooi uit. bedden en badkamer zijn prima! uitzicht vanaf alle kamers is op het meer en de bergen, fantastisch! elke dag schone handdoeken, alleen werd het bed maar 1 keer verschoond in de 2 weken dat wij er waren en is de kamer bij ons weten verder niet! schoongemaakt dus dat is echt een minpunt!
hotel ligt aan een weg, weinig last van gehad

ontbijt is redelijk, brood is alleen erg oud en droog, broodrooster nbiet aanwezig.
diner is prima!

al met al een aanrader vanuit ons!

met partner, Sept. 2012
"Prima naar onze zin gehad!"
c_alberts
8-10-2012 Zeker voor de prijs die wij betaalden, een prima Hotel. Aardig personeel, ontbijt ok (brood inderdaad wat oud) maar diverse soorten vleeswaren, kaas, gekookt en gebakken ei, roerei, zoetbeleg, tomaten,fruit,yoghert, dus dan moet je niet zeuren. Diner ook goed, zeker toen we nog met 5 personen waren en heerlijke macedonische schotels kregen.
Kamers basic in klimetica1, ruimer en met zitje en flatscreen in dependans.
Helaas wat ver van Ohrid, maar een taxi is goedkoop. Wij zouden er zo weer terug willen.

met partner, Sept. 2012
"Voor deze prijs mag je niet klagen"
karinsummer
3-10-2012 Dit hotel geboekt bij touroperator voor een schijntje! Hotel is prima om er alleen te slapen maar verwacht geen gezellig hotel, het heeft meer iets weg van een hostel o.i.d. (mensen komen en gaan)
Hotel ligt een eindje van het centrum maar met een taxi is dit prima te doen. (Verwacht wel dat de taxi's binnen nu en 5 jaar absoluut duurder zijn en dan zou ik toch voor een hotel in het centrum gaan)

Het strandje beneden bij het hotel was uitgestorven. Wij waren hier in september (2012) Ik neem aan dat alles in het hoogseizoen gewoon geopend is, dan lijkt het erg gezellig daar.

Ontbijt bij het hotel was slecht! Ik klaag niet gauw over de eetgelegenheden bij een hotel maar deze keer had ik er echt geen goed gevoel bij. Heb er dan ook maar 2x met moeite een broodje naar binnen gewerkt omdat we vroeg op pad moesten en geen tijd hadden om bij een vd bakkertjes in het ntrum een ontbijtje te halen.

met partner, Mei 2012
"Dependans van dit hotel is redelijk"
pamelaoz
26-5-2012 Het geheel is opgeknapt maar laat nog wel te wensen over (wcpot die gekit is en rioolstank in de douche) zeer klein bed toch is het personeel wel erg vriendelijk. Hotel ligt 4 km van centrum van Ohrid (kost 3 euro met taxi en duurt 15 minuten .lopen is 2 uur !!) maar ligt wel dichtbij goed restaurant Sv Stefan aan het meer van Ohrid (hier is het eten goed, uitgebreide kaart en ook open in laag seizoen).
als u in april of mei gaat neem dan een stekker mee want dit hotel knipt alle stekkers van de kachels om kosten te besparen!! Wij hebben op de markt een stekker gekocht.. echter je moet wel technisch zijn om dit in elkaar te knutselen

met partner, Mei 2012
"Nooit meer"
de Vries
2-6-2012 hotel ligt aan een druke weg en de ramen sluiten slecht zodat je heerlijk kunt genieten van het lawaai,ontbijt om te huilen oud brood weinig keus,ook schimmel in de douche en stank,.bedden zeer hard,hotel worden veel curssusen gegeven zodat het in de nacht altijd lawaai is dus neem je oordoppen mee.Personeel is wel aardig maar dat is ook alles mee gezecht, Touroperator kan beter dit hotel er uit halen.

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?