3-11-2011
Heel fijn verblijf gehad op deze camping. Gastvrije ontvangst, mooi en schoon sanitair, ruime plaatsen en een prachtig onderhouden terrein. De camping ligt midden in de natuur, direct vanaf de camping kun je schitterend wandelen. Wij komen hier zeker nog eens terug.
18-10-2011
Wij fam. met 2 kinderen dit jaar camping bezocht. Plus en min punten duidelijk aanwezig. De ligging van de camping is super plaatsen mooi en verzorgd, 1 super sanitair, 1 normaal en 1 echt super smerig. Winkel voor de nodig boodschap en verse broodjes in orde. Snack kan beter, restaurant goed, bediening heel goed, bar niet echt gezellig, daar in tegen bowlingbar weer gezellig. Sommige dingen zijn echt aan vervanging toe en een likje verf op verschillende plaatsen doet wonderen. Groot nadeel receptie, die dame niet vriendelijk en alleen geld belust. Groot voordeel Animatie, echt super Marco met het team maken daar in tegen weer een groot feest er van. Dit maakt veel goed op de camping. Leuke vakantie gehad buiten het receptie gebeuren.
Eigenaar zegt:
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De receptie wordt inderdaad gezien als niet de leukste plaats van de camping. Dit komt omdat er in de receptie betaald moet worden. Wij proberen echter het beste en tegen iedereen aardig te zijn, tevens ook goede informatie te geven over de omgeving.
Over het sanitaitgebouw: wij zijn momenteel bezig bij de plaatsen 355 een nieuw sanitairgebouw te plaatsen en moet dat probleem dus opgelost zijn!