Hotel Le Royal***** in Luxemburg-stad Luxemburg beoordelingen 8.6 | Zoover

Hotel Le Royal***** Luxemburg-stad

Beoordelingen Hotel Le Royal*****

12, Boulevard Royal, L-2449 , Luxemburg-stad
Hotel Le Royal scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Royal*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Royal***** in Luxemburg-stad, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Le Royal***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Hotel Le Royal***** met andere accommodaties in Luxemburg-stad.

4 beoordelingen over Le Royal*****

9,6
"Hotel dat het begrip hospitality begrijpt"
D.S
30-7-2011 Top hotel op goede locatie met super service
Zeer vriendelijke en behulpzame staff, prettige sfeer

top locatie, voorkant loop je zo het centrum in aan de achterkant mooi park om te wandelen
ontbijt heerlijk

met oudere kinderen, Juli 2010
"Luxe en centraal!"
Hooglander
21-7-2010 Het is een groot hotel aan de rand van het centrum. Goede service en op sommige punten echt de 5 sterren waard; zoals de grote hoeveelheden mensen die je langs alle kanten willen helpen met je koffers, het mooie zwembad en dan na het zwemmen weer op je kamer komen en zien dat ze je bed hebben 'open gelegd' mèt een chocolaatje op je kussen. Wat ik wel mis is koffie- en theezetfaciliteiten op de kamer. En de bedden zijn ook aan de harde kant!

met partner, Sept. 2008
"Prima hotel"
Laura
23-10-2009 Dit is een prima hotel in het centrum van Luxemburg. De hotel kamers zijn netjes en goed. Bij aankomst werd onze auto door de portier in de parkeergarage gezet (was ik blij dat ik net mijn auto had schoongemaakt :-)) en een 'bellboy' nam de koffers mee naar de kamer. De pianobar vond ik wel uit de toon vallen bij de rest van het hotel. Hier stonden namelijk zwarte en grijze banken en fauteuils die rechtstreeks uit de jaren 80 kwamen en die hoog nodig aan vervanging toe waren. Het ontbijt was hier echt uitstekend. Naast het uitgebreide buffet was het ook mogelijk om 'specialties' te bestellen (inbegrepen bij het ontbijt), zoals bijvoorbeeld 'american pancakes'.

met partner, 2001
"Erg erg lux"
Remco
26-1-2011 Dit is een erg lux hotel met goede service. Ook was de roomservice erg goed en de mensen vriendelijk