Hotel Le Chatelet**** in Luxemburg-stad Luxemburg beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Le Chatelet****

6,5

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Le Chatelet****

2, Boulevard de la Pétrusse, L-2320 , Luxemburg-stad
Hotel Le Chatelet scoort een 7,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Chatelet****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Chatelet**** in Luxemburg-stad, geschreven door andere reizigers. Je kunt 1 video van Hotel Le Chatelet**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Hotel Le Chatelet**** met andere accommodaties in Luxemburg-stad.

9 beoordelingen over Le Chatelet****

6,5
"Super schoon"
NvP
8-9-2011 wij zijn met de motor gegaan en hebben ervoor gekozen om de motor op de stoep voor het hotel te laten staan, dus geen parkeerkosten;-). Met een wandelingetje van 10 minuten ben je echt in het centrum. De kamer (in het hoofdgebouw) was vooral heel erg schoon, lekker bed (tweepersoons, dus zónder spleet) en prima douche. Het ontbijt was lekker uitgebreid, diverse soorten broodjes en zoetigheden, maar ook spek en ei, sapjes, cornflakes etc. Wat ons betreft een prima locatie voor een redelijke prijs!

"ABSOLUUT geen 4* hotel"
Hans
20-8-2011 In de kop wordt vermeldt dat dit hotle een 4 sterren hotel is. Zelf zegt het hotel dat het 3 sterren heeft . Dat staat ook op de gevel. Persoonlijk vind ik 3 sterren al aan de royale kant. De kamer klein en onlogisch ingedeeld. Eiken bed dat zeer lawaaierig is. We hadden een kamer in het bijgebouw aan de straatkant. Eerste nacht raam opengehad maar dat was een slecht idee vanwege het feit dat de kamer aan een doorgaande weg ligt. Veel lawaai dus. Tweede nacht raam dicht maar dat was zweten omdat er noch een airco noch een plafondvent aanwezig zijn.
Ontbijt was wel goed. Ruime keuze in broodjes,beleg en drinken.
We hadden het hotel geboekt met een bon van € 169,90 en dat is een heleboel geld voor een middelmatig hotel.
Bij aankomst werd gezegd dat het parkeren voor de motor € 7,50 per dag zou zijn maar bij het uitchecken moesten we € 15,00 per dag betalen.
Nooit meer naar dit hotel.

"Klantvriendelijk hotel"
Peter & Ann
31-7-2011 Deze hotel is zeker voor herhaling vatbaar. Op loopafstand van centrum, in een rustige omgeving, het hotelpersoneel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Makkelijk bereikbaar

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Goed overnachtingsadres"
Michel
16-8-2010 We hebben hier 1 nacht geslapen met 2 kinderen (2 en 6) op de terugreis vanuit zuid Frankrijk. De ligging is dicht tegen het centrum aan, dus prima te lopen. Parkeren was makkelijk achter het hotel, maar wel prijzig (12,5 euro). Het ontbijt was geweldig, alleen de bedden kraakten erg. We hadden een kamer op de 3e verdieping en we moesten met ene klein smal trappetje de laatste verdieping doen. Dat was met een zzon van 2 niet makkelijk, maar wel te doen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Fijn gelegen stadshotel"
Esther
2-8-2010 Met onze dochters (10 en 7) hier 1 nacht overnacht op de terugweg van Frankrijk naar huis.

Parkeren was geen probleem: we arriveerden om 19.00 uur en konden gratis parkeren langs de straat tegenover het hotel. We hadden een familiekamer geboekt maar kregen twee aparte kamers. Jammer, maar geen probleem.

Wat is Luxemburg een leuke stad; het centrum op loopafstand van het hotel. De wandeling naar het centrum is erg mooi en we hebben lekker gegeten in de levendige stad.

Nadeel van een stadshotel als deze is wel de rumoerigheid. Er vlogen vliegtuigen vrij laag over en het verkeer en andere hotelgebruikers kon je goed horen. Maar goed, dat ben je ook zo weer vergeten als je geniet van het lekkere ontbijt.

De hotelkamers waren niet bijzonder, de bedden wat krakerig, maar voor ons doel voldeed het prima.

alleenreizend, Okt. 2009
"Prima hotel"
Archeoloogje
7-10-2009 Prima hotel, op loopafstand van het centrum. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en vers. Hotel is netjes, receptie vriendelijk (spreken Engels). Nadelen waren de kleine kamer en de herrie van de minibar (= oude koelkast die ook 's nachts met enorme herrie aanslaat).

met vrienden, Sept. 2009
"Gewoon een heel goed hotel"
Mark
30-9-2009 Mooi gelegen hotel, rustig en toch dicht bij (nieuwe) centrum. Mooie schone kamers, heerlijke douche (erg belangrijk), eigen parkeerplaats (voor weinig geld), zeer vriendelijke bediening, goed ontbijt en ook nog eens niet al te duur dus heel goede prijs/kwaliteitverhouding. Gewoon doen tenzij je in het oude centrum wil zitten want daar ligt het wel wat ver vandaan.

"Voor herhaling vatbaar"
Bruny
30-8-2009 Deze hotel is zeker voor herhaling vatbaar. Op loopafstand van centrum(10 min), in een rustige omgeving, het hotelpersoneel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
De uitstraling van de kamer deed me denken aan spanje, veel hout verwerkt, best wel grappig en onverwachts. Het parkeerterrein was wat klein, dus wees vooral vroeg met inchecken, dan heb je meer kans op een plek.

met partner, Aug. 2009
"Een aanrader"
Neli
7-9-2009 Hotel Le Chatelet in Luxemburg stad is rustig gelegen en toch dicht bij het centrum.
Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en wordt goed bijgevuld.
Het personeel is heel vriendelijk en service gericht.
Wij hadden een grote kamer in het naastgelegen gebouw.
De hotelruimten en de kamer waren super-schoon.