Beoordelingen Amerikaanse Begraafplaats

24 mei 2013

Amerikaanse Begraafplaats
Beoordelingen Amerikaanse Begraafplaats
Val du Scheid, L-2517, Luxemburg-stad
Wil je weten wat anderen vonden van Amerikaanse Begraafplaats in Luxemburg-stad? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Amerikaanse Begraafplaats.
Amerikaanse Begraafplaats scoort een 8,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat anderen vonden van Amerikaanse Begraafplaats in Luxemburg-stad? Op deze pagina lees je beoordelingen van Amerikaanse Begraafplaats. Je kunt 5 vakantiefoto's van Amerikaanse Begraafplaats bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Amerikaanse Begraafplaats in Luxemburg-stad.

3 beoordelingen over Amerikaanse Begraafplaats

met partner, Juli 2012
"Begraafplaats"
esmeralda
22-8-2012 dit is een heel mooi rustgevent plekje en heel anders als bij ons zeker de moeite waard om er heen te gaan

met partner, Mei 2012
"Mooie plek, je waardeert je vrijheid."
Rinske
17-6-2012 All who shall hereafter live in freedom will be here reminded that to these men and their comrades we owe a debt to be paid with grateful remembrance of their sacrifice and with the high resolve that cause for which they died shall live eternally. ( Dwight D. Eisenhower ) Dit zegt genoeg denk ik.

Generaal Patton ligt hier ook begraven. Hij overleed net na de oorlog. 2 dagen voordat hij naar huis zou gaan, werd Patton aangereden door een truck. Hij overleed enkele dagen later aan zijn verwondingen.

Zoals alle militaire begraafplaatsen een bijzondere plek. Altijd lopen er wel mensen en soms zelfs nog oud-strijders. Even verderop ligt de Duitse begraafplaats. Niet zo mooi onderhouden als deze amerikaanse begraafplaats.

alleenreizend, 2010
"Zeer rustige plek"
Jeegers
19-7-2011 Een plek die zeer rustig is en wwar men goed kan nadenken over al die amerikaanse soldaten die zich hebben 'opgeofferd' voor ons land en onze toekomst.
De begraafplaats is erg goed onderhouden.

Beste accommodaties in Luxemburg-stad

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit