Camping Auf Kengert***** in Larochette Luxemburg beoordelingen 8.1 | Zoover

Camping Auf Kengert***** Larochette

Beoordelingen Camping Auf Kengert*****

Larochette-Medernach, 7633 , Larochette
Camping Auf Kengert scoort een 8,1 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Auf Kengert*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Auf Kengert***** in Larochette, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping Auf Kengert***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Luxemburg. Vergelijk Camping Auf Kengert***** met andere accommodaties in Larochette.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over Auf Kengert*****

"Mooie overzichtelijke camping, kindvriendelijk"
Eline
29-3-2012 Een mooie rustige camping. Overzichtelijk terrein, zodat de kinderen zelf hun gang konden gaan en je ze toch prima in de gaten kunt houden. Leuke speeltuin (ook een binnenspeeltuin!) en zwembad (wel redelijk koud). De douches waren wel een minpunt vond ik: hele kleine ruimte en een zeer harde straal die niet te verstellen was.
Mooie omgeving: het blote voeten pad is echt een aanrader (ligt achter de camping). Vriendelijke eigenaren en je kunt er ook lekker eten.

"Leuke camping voor jonge kids"
Fam. de Jong
28-9-2011 We zijn hier 2 weken geweest, in de bouwvak. We stonden met een eigen vouwwagen op een veldje met een zandbak. Dat was voor mijn kids ideaal (5 en 3 jaar). Alleen stonden we op een heel schuine plek, dat was wel vervelend met de vouwwagen opzetten. En zoals eeder genoemd, de douches zijn echt smal. Dat was echt een minpunt! Ook was het water van het zwembad koud, en konden we er geen krantje halen. Er was geen animatie team. Maar hebben toch genoten van een clown en een goochelaar, erg leuk. Voor de rest vriendelijk personeel! En lekker eten in het restaurantje! Evengoed lekkere vakantie gehad!

met jonge kinderen, 2011
"Relaxed en prima"
Mart
4-8-2011 Gekozen wegens het zwembad en de melding geen recreatieprogramma.
Het zwembadwater was net te koud en een beetje saai zonder veel speeldingen.
Er is genoeg te doen en je kan zelf veel ondernemen op/naast de camping en in de omgeving.
Relaxte eigenaren/personeel, altijd zeer vriendelijk, overigens Nederlands.
T was een beetje slecht weer, dus was leuk dat we kampvuren konden houden op naastgelegen veld.
Buitenspeeltuin én binnenspeeltuintje, handig bij slechter weer.

"Mooie camping"
Leo
18-8-2011 Mooie camping, vriendelijke eigenaar en personeel.

"Koud en kil"
L.Schuts
12-4-2012 Bij binnenkomst werd er geen fijn verblijf gewenst(slechts een detail) "oma" was gelukkig wel heel aardig evenals de man van de eigenaresse. Je kan er lekker eten halen voor een normale prijs of op het terras zitten. Goede, grote speeltuin buiten en een leuk binnenspeeltuintje(voor kleintjes) elke dag vers brood en croissants ed, was heerlijk.
Gratis wifi is alleen midden in de nacht te krijgen. Het zwembad was zoooo koud dat je er niet in kon zwemmen. In 2 weken 2 x gezwommen voor 5 minuten en toen met kramp in de tenen eruit. Sanitair in de kelder van het hoofdgebouw vreselijk oud en krap. Je kan er geen kind in douchen. Ook te weinig. Geen leuningen bij de steile trappen naar hoofdgebouw en naar beneden bij zwembad. Levensgevaarlijk. Moet door poortje bij zwembad met harde, ijskoude straal waardoor zoontje van 2 een half uur huilde. Enige animatie: een keer een clown die niet leuk was.

met vrienden, 2011
"Verschillende pinksterweekeinden verbleven ."
Twan -R
29-5-2011 Op zich zelf een mooie camping , ook qua ligging , verouderd maar schone douches met harde doeche straal , niet zo geschikt voor kleine kinderen , speel gelegenheden voor de kids ruimschoots voldoende , zowel binnen als ook buiten van prima kwaliteit , vriendelijk personeel
grootste punt van kritiek , erg duur prijsnivo voor het aangebodene , staanplaats , elektra , twee volwassenen en 2 kinderen kost toch al gauw boven de 40 euro !!per dag

met jonge kinderen, Mei 2011
"Geweldige plek"
Gezin met kinderen ...
6-5-2011 Wij waren op doorreis in de Mei vakantie, maar besloten na 1 nachtje nog een nacht te blijven. Mooie , rustige camping midden in natuur. Je kan hier prachtige wandelingen maken door het bos naar het dorp en de oude burcht.
Veel speelfaciliteiten voor kinderen, zwembad, speelterrein met toestellen, groot grasveld en een binnenspeeltuin. Vooral het "blote voetenpad" was een groot succes. Onze kinderen van 8 en 13jr hebben zich prima vermaakt. Elke dag vers brood.
Vriendelijke eigenaren die erg behulpzaam zijn.

met partner, Aug. 2010
"Leuk voor kleine kinderen"
Jimmy en Anita
30-8-2011 Zijn hier vorig jaar geweest voor een periode van 10 dagen. Vriendelijke mensen, lekker eten in het restaurant en voldoende speelgelegenheden voor de kleinsten . Mooie omgeving enkel hadden we meestal slecht weer ( zijn hierdoor ook vroeger als gepland weggegaan) Enkel het sanitair liet te wensen over, de wc's waren meestal vies en het aantal douches zijn te weinig waardoor je meestal een wachtperiode had ( tip : douches binnenhuis onder de binnenspeelplaats waren minder bezocht). Kortom een leuke camping voor gezinnen met kleinere kinderen, spijtig van het sanitair

met partner, Aug. 2010
"Mooi gelegen, rustige camping, heerlijk!!"
Dave en Ilse
25-9-2010 Wij hebben een week gestaan op deze camping. Het was onze eerste kampeer ervaring samen, het is meer dan goed bevallen. Camping is rustig, mooi gelegen, veel te doen in de omgeving (ook in naseizoen) o.a. kanoeen, , wandelen, Luxemburg stad, kleine stadjes enz enz Camping zelf ziet er netjes uit, sanitair is altijd schoon! Wel wat kleine douches, wat verouderd en het zijn er niet zoveel. Wij hadden altijd plaats, maar vragen ons af of je in het hoogseizoen niet moet wachten. Nederlandse eigenaren erg vriendelijk, helpen je graag. Elke dag lekker vers brood. Aanrader!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige Camping!"
Fam. Broeks
31-8-2010 Wij zaten in een huurchalet. Heel leuk, leuke ligging en keurig ingericht. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen een prima chalet. Mooie speeltuin buiten en binnen en een fijn zwembad. Wel fris, maar goed te doen. Aardige eigenaars/personeel. Zeer centrale ligging voor leuke uitstapjes en prachtige omgeving voor mooie wandelingen. Diverse grote supermarkten op 10 autominuten van de camping. ook het aangelegde "blote voetenpad"bij de camping was een succes. De camping is een aanrader!

1 2 3 4 5 volgende