Hotel Des Vignes**** in Remich Luxemburg beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Des Vignes**** Remich

Beoordelingen Hotel Des Vignes****

route de Mondorf 29, L-5552 , Remich
Hotel Des Vignes scoort een 7,8 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Des Vignes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Des Vignes**** in Remich, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Des Vignes**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Hotel Des Vignes**** met andere accommodaties in Remich.

6 beoordelingen over Des Vignes****

met vrienden, Juni 2011
"Aan te raden"
Fons Van den Berghe
13-6-2011 mooi uitzicht,rustige omgeving,vriendelijke bediening,goede keuken

met partner, Aug. 2010
"Wij hebben luxemburg wel gezien "
de jong
25-8-2010 mooie ligging van het hotel helaas hadden wij alleen maar regen dus konden we niet buiten zitten.het ontbijt is wel vers maar erg sober in vergelijking met andere hotels,wel een hele vriendelijke ober,onze complimenten.

"Fantastisch"
Tierens
10-8-2009 Een prachtig gelegen hotel met fantastisch uitzicht. Heel lekkere keuken en vriendelijke, behulpzame mensen.De moeite waard. Fantastisch fietsgebied.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Des Vignes**** bij:

"Een topper"
vera crevits
15-6-2009 Wij zijn net terug van een weekendje hotel des vignes en we hebben niets dan lof over en komen zeker terug,het eten was voortreffelijk en van romige toestanden was zeker geen sprake,misschien hebben ze dit aangepast na het lezen van de vorige beoordeling.

met partner, Aug. 2008
P. Van den Bosch
17-8-2008 Alhoewel het hotel maar 24 kamers heeft, geeft geen "Warm"-gevoel. Géén welkom, géén bedankt en tot weerziens!
Daarentegen is het hotel prachtig gelegen en de kamers zijn ruim en komfortabel.
Het dinner was pico-bello, maar wat een kontrast met het ontbijt dat zéér eenvoudig en schraal was.

Michel uit België
26-6-2007 Prachtige ligging; kamers rustig gelegen aan de achterkant, weg van de baan, met schitterend uitzicht over de Moezel en de wijnbergen; de kamers (vb n°16) hebben een mooie grote veranda/terras die ook bij minder weer kan afgesloten worden met frontale en laterale schuifdeur; personeel zéér vriendelijk, behalve dan 1 ober die bij het diner de lakens uitdeelde als een obersturmfuhrer en die je een zéér onontspannen indruk aan tafel gaf, jammer voor die éne tegenvaller onder het personeel; ober voor ontbijt daarentegen zéér ontspannen en uitermate vriendelijk; eten is wel lekker maar véél te ongebalanceerd met room room en nog eens room in alles; ik ben er 30 uur ziek van geweest, dus kan ik enkel zeggen, voor alle veiligheid, JA voor dit hotel, een must qua vergezichten en gezellig panoramisch terras, maar misschien enkel Kamer en Ontbijt.