Camping Officiel (Echternach)*** in Echternach Luxemburg beoordelingen 6.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Officiel (Echternach)***

5,7
6,5

Camping Officiel (Echternach)*** Echternach

Beoordelingen Camping Officiel (Echternach)***

5 rte de Diekirch, 6430, Echternach
Camping Officiel (Echternach) scoort een 6,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Officiel (Echternach)***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Officiel (Echternach)*** in Echternach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Officiel (Echternach)*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Camping Officiel (Echternach)*** met andere accommodaties in Echternach.

27 beoordelingen over Officiel (Echternach)***

6,7
5,7
6,5
5,9
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Prachtige streek"
gezin met 4 kindere...
31-8-2011 Hello,men wordt er NIET echt vriendelijke verwelkomt integendeel ijskoude mensen die niet bereid zijn veel uitleg te geven (over camping,streek en bezienswaardigheden).Mooie kampeerplaatsen,proper sanitair maar heel weinig douches.(men staat er soms in de fille) Prachtig zwembad maar is niet vaak open en vanaf 20/08 maar een paar uurtjes open namiddag.Het zwembad is volledig gesloten vanaf 22/08.Geen animatie.Toch leuke vakantie gehad

"Gemiddelde camping"
Gerben
13-6-2011 ligging van de camping is goed. Het was er vrij rustig tijdens het pinkster weekend, dus we hadden een mooie afgelegen plek.
terrassen camping ziet er leuk uit, op veel plaatsen water kraantjes waar je de afwas kan doen je hoeft nooit ver te lopen.
Douches waren redelijk, wc echt oud ik vond ze daarom ook smerig ( heel jammer).
Volgens mij waren er ook gasten zonder fatsoen en netheid, wc papier op de grond in de wc etc, ik voelde me vies als ik naar de wc was geweest.
Veel gasten met een vaste plaats, drukke weg naast de camping.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Rustige camping"
fam blok
28-8-2010 Camping is rustig, mooi schoon staan wel veel gasten die er al jaren komen.
Toilet is veroudert wel schoon mooi zwembad en gratis, kinderanimatie is niet veel alleen wat kuntselen s`avonds is er ook niets te doen allleen 1 keer per week een optreden in de open lucht (bij ons Elvis wat heel leuk was) Wij stonden op het boven gelegen gedeelte waar ook het zwembad + speelvelden gevestigd waren nadeel is dat je veel moet klimmen wat je echt gaat voelen in je benen. Omgeving is heel mooi, het mullerthal en ook Echternach alles op loopafstand van de camping. Kunt heel goed fietsen langs het water is daar vrij vlak. Beheersters is kort af maar wel behulpzaam. Boodschapen kun je het beste doen in Irrel (D) bij de Aldi zit op max. 10 min rijden met de auto.

Onderstaande meneer heeft de verkeerde camping voor, plaatsen waren ruim geen rondhangende jeugd zeer rustige na 23.00 uur de camping was zeker niet duur 26 euro per nacht.

met partner, Aug. 2010
"Nooit van mn leven nog een x"
K.Corbran
24-8-2010 Verschrikkelijke camping, 2 nachten gestaan, stonden scheerlijn in scheerlijn met de buren. Camping was absurd duur. 's Nachts konden we niet slapen ivm het staan naast het jeugdcentrum waar totaal geen controle was en veel is vernield. Lawaai duurde tot 3 uur in de nacht.
Verder had een campingmedewerker onze wisselstekker meegenomen (omdat wij niet wisten welke aansluiting er nodig was), nadat wij hierom gevraagd hadden kwam deze meneer, met onze stekker in de hand, mij even de huid volschelden, omdat wij gezegd zouden hebben dat hij de stekker zou hebben gestolen. Zo ga je niet met klanten om!!
Al met al, snel de spullen ingepakt en weggegaan!
We hebben ook meerdere verhalen gehoord over weggestuurde jongeren die helemaal niets hadden vernield en onterecht zonder inspraak de schuld van alles kregen!
Verschrikkelijke camping waar ik nooit meer in mijn leven kom!

met partner, Juli 2010
"Mooie uitvalsbasis voor een vakantie"
Moerman
3-8-2010 De camping ligt er leuk, wij stonden op campdeel 2. Dit is een terassencamping, meer voor jongeren bedoeld. De algehele indruk van de camping is goed, het sanitair is verouderd maar wel behoorlijk schoon. De vrouw bij de receptie mag wel iets vriendelijker zijn en behulpzamer. Al met al hebben hebben wij hier een prima vakantie gehad, in de omgeving valt genoeg te wandelen. Een dagje Luxemburg en Trier is goed te doen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooie camping geschikt voor kinderen"
Michael Bouma
16-8-2010 Zeer mooie camping en een prachtige uitvalsbasis om de omgeving en klein zwitserland te verkennen. Zwembad is inmiddels gratis en in het hoogseizoen wordt er veel gedaan voor kinderen. Zeker als je van wandelen houds dan is dit een prima camping. Voor oudere mensen die slecht ter been zijn is wandelen over de camping wat zwaarder. Veel hoogteverschillen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Gezellige camping"
John
10-7-2010 Leuke en gezellige camping op loopafstand van het prachtige Echternachterbruck. Leuk om te gaan eten en wat te drinken op de vele terasjes. Camping is prima in orde, groot zwembad en diverse kinderspeeltuintjes. Ook het riviertje is prachtig om te spelen voor de wat oudere kinderen. Wij hebben hier twee nachten gestaan op terugreis vanuit Italie. Zeker de moeite waard om terug te komen.

met partner, Juni 2010
"Heerlijke vakantie"
ernie
6-7-2010 Wij zijn net terug van deze camping,mooie ligging en een fijne lig plaats,was wel nog rustig nog geen school vakanties.De douches zijn wat ouder maar wel schoon en lekker heet water,de zwembad was gratis.Het is een herhaling waard wat ons betreft.

met oudere kinderen
"Zeer de moeite waard"
hans van maurik
13-2-2010 ruime plaatsen, goed uitgerust, schoon, veel wandelgelegenheid vanaf de camping en in de buurt, ook met de fiets perfect. Op loopafstand van echternach, leuk centrum, veel eetgelegenheden, life music, openbaar vervoer knooppunt en met kano op de rivier.

met partner, Aug. 2009
"Voetschimmel aan douches overgeouden"
Hans
4-9-2009 Na vele jaren weer eens op de terugreis uiy Frankrijk een paar dagen de camping geprobeerd. Helaas, voorgoed genezen, althans na een een hele pijnlijke voetschimmel obergehouden aan de ronduit smerige douches.
De onvriendelijkheid is in al die jaren niet veranderd, wat bezield de beheerders toch? Vinden ze het wel leuk om een camping te beheren?
De camping ligt heel mooi, maar daar is eigenlijk alles mee gezegd.
Helaas maar jammer.