Hotel Le Pavillon*** in Echternach Luxemburg beoordelingen 6.4 | Zoover

Hotel Le Pavillon*** Echternach

Beoordelingen Hotel Le Pavillon***

2 rue de la Gare , L-6440, Echternach
Hotel Le Pavillon scoort een 6,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Le Pavillon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Le Pavillon*** in Echternach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Le Pavillon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Hotel Le Pavillon*** met andere accommodaties in Echternach.

9 beoordelingen over Le Pavillon***

6,6
6,3
"Supper hotel "
pauwels karel
9-8-2011 het hotel is super
de formulle half penion ekselend
hier wat opmerkingen
het ontbijt aan de laage kant (geen keus genoeg van toespeis )
enkel een hardgekoote ei )spiegelei of roerei had ik verwacht ??
niet goed voor mensen die mooilijk trappen kunen doen !!!!

hier de pluspunten
halfpension supper
bediening supper
klantvrindelijk supper
echt een aanrader voor enkel dagen !!!!!

"Prettig Hotel"
Martens
10-9-2009 Kamer is eenvoudig en wat donker ingericht. Doordat je op een druk punt zit in Echternach merk je dat ook in de avond. Als je het raam sluit valt de overlast van het geluid overigens mee. Het ontbijt is eenvoudig en er is voldoende. 2 kleine broodjes maakt 1 grotere. Het personeel is vriendelijk. De accomedatie is erg schoon.

"Dit nooit meer"
Michel Bernaerts
12-5-2009 Wij hadden een gastronomisch arrangement geboekt. Wij werden bedrogen met een goedkopere driegangenmenu. Een volledig zwart getooide, tot aan de polsen getatoeëerde, kok kwam meermaals in de zaal gluren naar de evolutie van ons eten. Dat 'diner' was het woord gastronomisch niet waard en kon gerust vergeleken worden met het eten in de Lunch Garden (GB). De kamers zijn netjes en de dame die het ontbijt verzorgd is zeer vriendelijk. Het hotel is qua prijs kwaliteit redelijk maar hun 'taverne' is uiteindelijk maar ordinair! Beneden alle pijlen dus.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Le Pavillon*** bij:

met vrienden, Aug. 2008
"Kamers waren sober, maar proper"
DirkenTony
12-11-2010 Het hotel toont op foto meer dan het is.
De kamers zijn ouderwets, en niet van deze tijd.
Het ontbijt was ok, maar stelde wel teleur in vergelijking met andere hotels die wij al genomen hebben.

Mark en Joyce
10-9-2006 Gelegen midden in het centrum van Echternach. Bij aankomst waren ze de kamers nog een het poetsen. Kleine kamers met ouderwetse inrichting, wel netjes. Badkamer was ook netjes. Het ontbijt was goed, niet bijzonder. De eerste dag waren we vrij laat bij het ontbijt en waren de broodjes op. Na navraag kregen we uiteindelijk toch nog een paar broodjes. We konden een gratis garagebox krijgen bij het hotel maar hebben hier geen gebruik van gemaakt. Er was voldoende gratis parkeergelegenheid op 5 minuten lopen van het hotel.

de Portjes
26-7-2006 De kamers zijn klein en er is geen lift.
Alles was wel erg netjes en schoon.
Het ontbijt goed .Lekker vers gebakken broodjes.Word in apparte ruimte geserveerd,dus niet in restaurant.
Ligging gezellig in drukke straat met veel winkels en eetgelegenheden.We hebben er van genoten.

Familie, Juli 2006
Demeyer Patrick
19-9-2006 Een zeer goed hotel,het eten was goed tot zeergoed
Er is zelfs een garage beschikbaar, zeer handig in het centrum van de stad

Sylvie
19-1-2006 Dit hotel was vrij goed.
Het hotel ligt op een hoek van de winkelstraat in Echternach. Je kunt er in de buurt wel parkeren. Er zijn ook garageboxen voor 5euro per dag te huur.
De service vond ik wel goed. 's morgens was er een goed ontbijt: eitjes, yoghurt, muesli, kleine broodjes, jam, choco-pasta, koffie, melk, appelsap, smeerkaas, kaas, 2 soorten vlees...etc.
De prijzen voor het avondeten waren vrij duur. Je kreeg er echter wel veel voor terug.
De kamer was vrij klein, maar voor 2 personen groot genoeg. De badkamers zijn erg netjes.

Paul van Velzen
24-9-2005 Centraal gelegen, voetgangersgebied, dus geen parkeerplaats in de buurt. Oud pand, maar wel van binnen gerenoveerd. Kamers zijn donker en de ruimte is wat krap, maar alles is wel voorzien van gangbare luxe. Service laat wat te wensen over, ontbijt was degelijk, niet bijzonder.