Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg) in Echternach Luxemburg beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg)

Bed and Breakfast Joy

Beoordelingen Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg)

Kelterberg 18, L-6830, Echternach
Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg) scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg) in Echternach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Bed and Breakfast Joy's (in Berbourg) met andere accommodaties in Echternach.

7 beoordelingen over Joy's (in Berbourg)

met vrienden, Juli 2011
"Heel prima, centraal gelegen"
MM
29-7-2011 ruime kamer, schoon, vriendelijke mensen en een heerlijk ontbijt, luxe badkamer vloerverwarming,prima plek om Luxemburg te verkennen 5 auto minuutjes van station Wecker en ja eigenlijk is alles dichtbij!

"Geweldig"
Fam. Mulders
1-8-2011 Het was zeer goed toeven in B&B joy's.
Mooie nette kamers en erg gezellig ingericht. Prima ontbijt en deze mensen weten wat gastvrijheid is!

met partner, Aug. 2010
"Prima B&B, centrale ligging"
Ivo
21-8-2010 Het was ff zoeken, maar toen we het gevonden hadden werden we aangenaam verrast. De eigenaresse had onder haar huis twee kamers geheel aan haar B&B besteed. Twee kamers met eigen ingang. De gemeenschappelijke badkamer ziet er modern uit en is superschoon, evenals de kamers. Het ontbijt is prima en wordt op de kamer geserveerd. Koffie en thee zijn gratis.
Het dorp Berbourg stelt niet zoveel voor, maar ligt in een mooie omgeving centraal voor uitstapjes naar bijvoorbeeld Luxemburg-stad, Trier en de vele dorpen langs de Moesel. Je kunt er fietsen, maar je hebt in Berbourg wel een fiets met veel versnellingen nodig. Langs de Moesel kun je heerlijk fietsen. Zeker langs de ' Route de Vin'.
Nu we het toch over wijn hebben, wijn speelt in deze B&B een belangrijke rol.

met partner, Mei 2010
"Heerlijk rustig genieten"
Dave de Koster
13-6-2010 het is hier goed toeven. Het ontbijt is prima, bedden goed, badkamer/toilet netjes en goed verzorgd, kortom om even bij te komen een prima bed en breakfast.
Gastvrijheid is hier gewoon.

"Hele fijne dagen gehad"
Ton Hoffmans
29-5-2009 Erg mooie omgeving. Mooie kamers en prima service en ontbijt.
We komen zeker vaker.

T. Hoffmans

"Een prachtige B&B waar rust heerst."
Hans Nuytten
27-5-2009 Mijn vrouw en ik hebben 3 nachten verbleven in B&B Joy's in Berbourg in mei 2009.Wij verbleven in de "Groene Kamer".Deze kamer is ruim en werd met smaak ingericht(alles van IKEA).De moderne badkamer(gemeenschappelijk voor de gasten) is op de gang.Het ontbijt wordt door Anja (moeder van Joy's)naar de kamer gebracht.Het ontbijt is smaakvol en ruim.
De kamer is voorzien van een eigen inkom.De kamer heeft ook zijn eigen terras waar het lekker vertoeven is met een glas wijn in de hand.De B&B ligt in een klein dorp aan de rand van een bos waar gewandeld kan worden.
We waren zeer tevreden over het onthaal en de service.Deze B&B is zeker een aanrader voor wie klein Zwitserland in Luxemburg wilt verkennen.

I. Bouwens
25-5-2008 Schone en mooie kamers, alles nieuw.
De ligging is mooi, je bent met een paar minuten in het bos en kunt daar mooie wandelingen maken.
Eigen ingang is ook fijn.
Aardige mensen en het ontbijt was prima. Ik heb er een paar mooie dagen gehad!
Bedankt en zeker tot ziens.

Inge Bouwens