Hotel Grand Hotel**** in Echternach Luxemburg beoordelingen 9.4 | Zoover

Grand Hotel Echternach

Beoordelingen Hotel Grand Hotel****

route de Diekirch 27, 6460, Echternach
Hotel Grand Hotel scoort een 9,4 uit 10, op basis van 34 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Grand Hotel****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Grand Hotel**** in Echternach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Grand Hotel**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Hotel Grand Hotel**** met andere accommodaties in Echternach.

28 beoordelingen over Grand Hotel****

met partner, 2012
"Fantastisch hotel. Zeker aan te raden"
mr R. Paardekooper
27-3-2012 Het Grand Hotel is prima gelegen en ideaal voor uitstapjes in de omgeving. Het hotel wordt professioneel geleid door een alleraardigst echtpaar dat oog voor je heeft en borg staat voor persoonlijke aandacht. Het ontbijt is voldoende gevarieerd en het diner is perfect. Er is een grote keuze uit de vele betaalbare wijnen.

"Herhaald bezoek waard"
C.C.
19-9-2011 Mooi onderhouden hotel met enthousiast en aardig echtpaar dat de gang van zaken regelt. Er wordt geheel belangeloos af en toe een dagje uit of wandeling geregeld. Zwembad met sauna en turks bad. Mooi uitzicht. Lekker eten, doch het tempo ligt hoog tussen de gangen door. Dat kan wat rustiger. Een aanrader!

"Prima hotel, vriendelijke mensen"
Gerard Otten
22-6-2011 Grand Hotel is een prima en mooi hotel net buiten Echternach.
Goed ontbijt en verzorgd diner (was niet altijd onze smaak, geen keuze bij arrangement) Zeer fraai zwembad. Heel vriendelijk personeel en directie.
Extra: elke woensdag kun je gratis mee met een touringcar naar bijvoorbeeld Trier, Luxemburg en wijnproeverij.

"Fantastisch hotel"
Joke
17-6-2011 Toen wij aankwamen kregen we de laatste kamer???? Het was wel een junior suite, prachtig.
geweldig mooie badkamer.
Fijn zwembad.
Zeer verzorgd ontbijtbuffet.
Diner viel een beetje tegen, werd veel ophef over gemaakt maar er kwam veel uit een kant en klaar pakje.
Goede parkeergelegenheid.
vriendelijk personeel.

met partner, Mei 2011
"Top-hotel"
Jan
19-5-2011 Voor de derde maal naar dit hotel gekomen voor een midweek; telkens weer een rustige verademing; vriendelijk onthaal (Frans, Nederlands, Duits om het even), nette, grote kamers, uitgebreid ontbijt, lekker avondeten, zeer vriendelijke bediening, alle Vlaamse kranten beschikbaar, aangenaam, groot zwembad en andere spa-voorzieningen. Dicht bij Echternach en uitgangspunt voor prachtige wandelingen in "Klein Zwitserland". Kortom een aanrader!!!

met vrienden, Apr. 2011
"Top Hotel met zeer vriendelijke bediening"
frank en martine
15-4-2011 Zeer goed hotel met vriendelijke bediening, goede keuken en mooie kamers. Als ik 1 minpuntje zou moeten zoeken is dat er geen zon is aan buitenterras binnenzwembad. Maar voor de rest alles top. Hoteleigenaar spreekt vloeiend Nederlands en geeft goeie tips voor wijnproevers.

met oudere kinderen, Nov. 2010
"Zeer goed hotel"
lieve Van Wesenbeec...
21-11-2010 We hadden comfortabele,ruime, communicerende kamers.We waren er in november:voldoende plaats voor jassen,voldoende verwarming.Leeszaal met ruim aanbod van kranten,ook Belgische en Nederlandse.Binnenzwembad,erg leuk voor de kinderen.Lekker eten,met indien nodig aangepast kindermenu.Ik heb er werkelijk niets op aan te merken.Misschien één minpunt:geen enkele nederlandstalige tv-zender.

met vrienden, Okt. 2009
"Uitstekend"
Gilbert Degroote
30-10-2009 Ik kan mijn commentaar van 2007 allen maar herhalen en bevestigen. Een zeer goed hotel met mooie uitstekend onderhouden comfortabele kamers. Gevarieerd en correct ontbijtbuffet. Zeer lekker eten en dit jaar een verfijnd gastronomisch diner met nog steeds enkele mooie wijnen aan meer dan eerlijke prijzen. Behulpzaam en vriendelijk personeel die een familiale sfeer weet te scheppen en toch correct en stijlvol blijft. De uitbaters blijven zichzelf overtreffen in vriendelijkheid en het hun gasten naar de zin maken. Meer dan een aanrader waar ik beslist nog zal komen.

met partner, Aug. 2008
J.J.Wiegman
3-10-2008 We zijn er nu voor de 2e maal geweest
Er word heel goed rekening gehouden met Dieet
(Diabetic).
De bediening is heel vriendelijk
Ontbijtbufet is zeer goed.
Kamer zeer schoon.
Kortom gewoon een heel goed Hotel.

We gaan er zeker nog veel vaker heen.

met partner, Mei 2008
Andrea Gutierrez
26-5-2008 Wij gaan keren ieder jaar weer terug (dit jaar 5de keer). Het hotel is perfect! De ligging is goed, je kunt lopend naar het dorp. Hotel ziet er verzorgd uit en men is zeer gastvrij. De regio is prachtig om te wandelen. En voor de wandelaars: de familie Conzemius zorgt zelfs voor een lunch pakket! Gewoon goed!