19-8-2009
Voor het eerst op deze camping geweest. Zoals ed zegt niets moet alles mag. Top vakantie van 3.5 week gehad hier Komen zeker volgend jaar terug. zeker voor fam denter ,fam vd ven en fam wiegers!!!
Rinus en José Sterk KOedijk
18juli 2009-11augustus 2009
30-7-2009
Het is een erg mooie camping, prachtig gelegen tussen de heuvels. Echternach is in 10 min bereikbaar met de fiets, en een recreatiemeer ligt op 5 min fietsen. De plaatsen op de camping zijn ruim. Er wordt in het hoogseizoen ong 4x per week wat georganiseerd voor de kinderen. De speeltuin is ook leuk. Onze kinderen ( bijna 3 en ruim 1 ) hebben het prima naar hun zin gehad ( en wij ook! ). Het sanitair is prima en gratis, ook de warme douche. De peuterbadkamer is ideaal! De eigenaar is erg vriendelijk en behukpzaam. Er zijn veel nederlanders op de camping, maar dat stoorde ons niet. 's Avonds en 's nachts is het super rustig. Overdag ook geen herrie, je hoort de schietbaan wel, maar wij vonden het absoluut niet hinderlijk. De warme broodjes zijn heerlijk! Echt een aanrader. Wij gaan absoluut nog eens terug, want ook de omgeving is prachtig!
5-3-2009
Ik kom hier al meer dan 30 jaar! Zoekend naar wat deze camping nu zo karakteriseert, komt - niet alleen bij ons - telkens weer het woord RELAXED terug. Niets moet, alles mag, gezellig, mooie natuur, veel te doen op de camping voor kinderen, maar ook vlak in de buurt (w.o. meerdere kinder speelparadijzen), leuke mensen, kortom: wat wil je nog meer?