Bungalow Hondsbierg in Dillingen Luxemburg beoordelingen 6.7 | Zoover

Hoezo verouderd

Beoordelingen Bungalow Hondsbierg

10 route de Beaufort, L-6350 , Dillingen
Bungalow Hondsbierg scoort een 6,7 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Hondsbierg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Hondsbierg in Dillingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Bungalow Hondsbierg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Bungalow Hondsbierg met andere accommodaties in Dillingen.

1 2 3 4 5 6 volgende

met partner, 2012
"Basic en rustig!!!"
e de jong
29-3-2012 Heerlijk rustig parkje,
waarvanuit je heerlijke wandelingen kunt maken naar " klein zwitserland" fantastische omgeving!
Echternach is vlak bij , waar je heerlijk kunt eten , Trier is ook gemakkelijk aan te rijden enz enz.
huisjes zijn sober(geen koffiezet toestel/ tv ed)
maar heb je dat nodig in zo'n mooie omgeving?
Echt een "onthaastplekje" voor ons!!
Heerlijk die rust!!!
We kijken er elk jaar weer naar uit!!!

met partner, Okt. 2011
"Onpraktisch en ongezellig"
henk
22-10-2011 De omgeving is prachtig! De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam! Maar ze beschikken over een aantal houten huisjes, dat qua inrichting en comfort niet meer van deze tijd is. Wij zaten in huisje 3. De keukenuitrusting is volledig, maar enige luxe ontbreekt (op zich niet erg). Wel erg is het veel te lage aanrecht van ocriet, waarbij de tegeltjes in de gootsteen deels ontbreken. De "badcel" is echt te minimaal: te weinig ruimte voor de WCpot maakt, dat je met je knieen tegen de muur zit; de doucheruimte is zo minimaal, dat het gordijn zich "heerlijk" om je heen wikkelt. Verwarming is er alleen in de kamer, een gaskachel die het goed doet. Er ontbreken handige kleine tafeltjes in de kamer; je kunt nergens je koffie of thee kwijt, behalve op de grond. Ook een boekenplank misten we. In de slaapkamers kun je nergens je kleren kwijt. Tenslotte: het was goed schoon, maar ondanks dat was het er muf; we "stonken" bij thuiskomst.
En toch hebben we een prima vakantie gehad!

"Basic huisje, prachtige omgeving!"
Luuk en Wilma
17-9-2011 Wij hebben ons prima vermaakt in dit huisje. Inrichting basic, maar wel compleet, alles is aanwezig. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. TV totaal niet gemist. Prima geslapen, wij vonden het erg schoon en netjes. Mooi terras om even lekker te zitten. Goede wandeltips en andere tips van de eigenaren. Heerlijk brood van de bakker. Het weer was perfect om te wandelen. Kortom, als we weer willen wandelen in Luxemburg komen we zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Hondsbierg bij:

"Voor herhaling vatbaar."
CLAUDE , TREES & ZI...
21-9-2011 21/09/2011
We zijn 10 dagen in Bungalowpark Hondsbierg geweest. Alles was er netjes en gezellig.
De eerste nacht niet geslapen,reden:het bed was niet in orde.reeds de 2é morgen is de uitbater het bed komen in orde brengen echt vriendelijk & en toffe uitbaters.Er is geen lux in het huisje,maar je hebt er alles wat nodig is.We hadden een leuke vakantie,en ook voor onze hond Zita zo te midden het groen super! Volgend jaar gaan we voor drie weken en we kijken er al naar uit. Lieve groetjes uit Westende Claude , Trees & Zita.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Geweldig leuk paasweekeinde in de natuur beleefd!"
Angela
27-4-2011 Last minute hebben we dit huisje geboekt, na de diverse beoordelingen natuurlijk gelezen te hebben. Wij besloten ons er echter niets van aan te trekken, want daarvoor waren de beoordelingen te divers. De ligging is magnifique, de huisjes zijn gewoon basic, maar met een eigen tuin kunnen ze vaak niet op tegen de millimeter aan millimeter geplaatste hutten van concurrenten elders. Het is maar net wat je zoekt, maar ik heb niets gemist in ons huisje en ons dochtertje van 2 had geen animatie nodig om zich kostelijk te amuseren in "Klein Zwitserland": klimmen, klauteren en schommelen op de schommel van de Hondsbierg en lekker slapen in haar eigen "hokje".

met vrienden, Nov. 2010
"Prachtige omgeving"
Alex Bijleveld
5-3-2011 Bungalowpark Hondsbierg is eenvoudig ingericht. We zijn zeer gastvrij ontvangen, huisje was schoon. Inrichting is sober maar is genoeg voor een paar leuke dagen. Brood stond om half 9 klaar bij de receptie en het was heel de week droog, wat wil je nog meer. Leuke wandelingen gemaakt en veel gezien van de omgeving. Alleen waren er weinig restaurants open in november.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Honsbierg - Dillingen"
Daan den Hartog
30-8-2010 Huisjes, ze zijn eenvoudig, gezellig en oké.
Ook al viel, tijdens ons verblijf het weer, niet altijd mee.
Natuur en rust, daarvoor kwamen we hier.
De stadjes, dorpjes boden ons veel plezier.
Steeds weer onderweg, vele mooie ver gezichten,
Bij welke kant we onze blik ook op richten.
In deze streek hebben wij de rust gevonden.
En we voelen ons zeer met Luxemburg verbonden.
Regelmatig zullen van Dillingen blijven dromen.
Graag willen we hier bij Hondsbierg nog een keer terugkomen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Back to basic"
Hartman
16-8-2010 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in dit bungalowpark. Ons huisje lag aan de rand van het bos, waar onze drie kinderen zich heel erg goed vermaakt hebben. Ze waren aan het hutten bouwen, hengels maken, verstoppertje aan het spelen, helemaal geweldig dus. Achter ons huisje stonden twee paarden, dier af en toe vrolijk langs kwamen draven voor een aai en een knuffel.
De huisjes waren klein en primitief, back to basic dus, geen t.v. maar deze ook geen moment gemist. Verder zat alles erin wat je nodig hebt. Wel een puntje is de slechte bedden. Ondanks de enorm vermoeiende berglucht hebben wij niet reuze lekker geslapen.
De huisjes bieden wel enorm veel privacy en rust. We hebben de hele week amper mensen gezien of gehoord. Enorm genoten van de schitterende omgeving. Wat ligt het park op een ontzettend mooie plek. Overal natuur, riviertjes, bossen,rotsen, leuke dorpjes, enz. Wij komen hier zeker nog een keer terug, want we hebben een SUPERvakantie gehad.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Kansloos..."
van Dorst
14-8-2010 Wat een rotzooi. Het ongedierte komt je tegemoet zodra je de deur open doet! Alles is vochtig en klam, hopeloos veroudert, vies en zeer slecht onderhouden. De eigenaren doen hier weinig aan, want ze verhuren de huisjes toch wel (dit zijn hun eigen woorden). Prijs/kwaliteitverhouding klopt totaal niet. Ronduit slecht dus!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Kamperen met eigen douche en toilet"
gertie sloetjes
4-2-2011 Ok, geen vijfsterrenappartementen, maar prima prijs/kwaliteitverhouding. Het ligt er maar aan wat je verwacht. Wij hebben het echt prima naar ons zin gehad. Waren met vrienden (ander huisje) en in totaal vijf kinderen van 2-12. Eigenlijk was er voor elk wat wils, want de speurtochten van de grote witte tent waren prima voor de ouderen. De kleintjes vermaakten zich opperbest. Bij ziekte van een van de reisgenoten, werden we uitstekend geholpen door de eigenaars. Als je niet voor de luxe gaat en van rust houd: heel goed en de omgeving is geweldig!

1 2 3 4 5 6 volgende