Beoordelingen Dillingen

9,5

18 mei 2013

Dillingen
Beoordelingen Dillingen
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Dillingen. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Dillingen. Ben je zelf op vakantie geweest naar Dillingen? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Dillingen scoort een 8,5 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bungalow en 2 Campings in Dillingen. Op Zoover vind je bovendien 38 vakantiefoto's van Dillingen. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Dillingen. Bekijk ook andere accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher.

15 beoordelingen over Dillingen

6,4
9,5
met partner, Okt. 2012
"Leuk"
Frits en Els Spreng...
Omgeving
16-11-2012 We woonden vooral op de camping. In Dillingen kennen we alleen het restaurant aan de andere kant van het kruispunt. En dat was uitstekend

met oudere kinderen, 2012
"Zeer klein dorpje"
Familie Penseel
Omgeving
19-8-2012 Dillingen is een zeer klein dorpje, met twee tegenoverliggende restaurantjes, waar het goed toeven is (wat eten en 's avonds wat drinken op het terras betreft). Wij vonden het fijn om 's avonds over de brug te hangen en te kijken naar het stromende water; vooral toen het de avond ervoor had geonweerd. De omgeving van Dilling is qua natuur prachtig. Ondanks dat het er wemelde van landgenoten, vonden we het niet 'druk'. Prijzen is gelijk aan thuisland.

met partner, 2012
"Lekker basic"
e de jong
Sfeer
29-3-2012 Twee mensen die lekker willen genieten van de natuur en de omgeving!

met partner, Okt. 2011
"Wandelen, wandelen en wandelen"
henk
Omgeving
22-10-2011 Als je van wandelen houdt in een afwisselende omgeving en niet steeds einden wilt rijden, kun je hier je hart ophalen. Klein Zwitserland is prachtig! Vooral de wandelingen waarbij je door zeer smalle spleten komt in de zandsteenrotsen, zijn spectaculair. Qua afstand is "alles" mogelijk, van 3 tot 20 km, en nog wel meer.

"Mooie omgeving lekker rust"
tosca
Sfeer
18-3-2012 voor een mooie omgeving moet je naar dillingen..
vorig jaar geweest en de kids willen weer terug naar dat mooie land.
voor wandelingen en fietstochten ben je daar op het goede adres.
het kleine zwitserland is het zeker
en hele vriendelijke mensen daar..
naast de vele kastelen die je daar kunt bezoeken, is er vanalles te doen..
ook pretparken/speeltuinen/dierentuinen

"Zeker een aanrader 9op10""
van der elst /de wi...
Omgeving
14-10-2008 zeer mooi gelegen,mooie bossen,de sure waterstroom waar je kan vissen en kano varen zeer rustig mmoie camping wies neu ga er al 15 jaar heen zeker aan te raden

"Rustig"
A. Lucassen
Omgeving
26-9-2008 Helaas geen terrasje o.d. kunnen vinden. Misschien hebben andere bezoekers nog tips. Veel wandelen..Prima, maar even uitpuffen op een terrasje is ook wel lekker.

Jan
Omgeving
25-12-2007 Prachtige omgeving.Mooie wandelroete s.Wij gaan in 2008 voor het zevende jaar en zijn zeer tevreden.Vooral in voor en naseizoen is het heerlijk rustig.

Fragar
Omgeving
30-9-2007 Dillingen is niet alleen in de zomer een plezierig vakantie-oord. wij gaan al jaren in de winter: goedkoop logeren en lekker uitrusten; prima wandelen en leuke tochtjes maken in luxemburg maar ook in Duitsland: jammer b.v. dat de "Forellenhof" verkocht is.
De witte tent stond er 40 jaar geleden ook al

Martin
11-6-2007 zeer goed dorp en vooral met het bierfeest daar

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit