Hotel Moulin de Consdorf*** in Consdorf Luxemburg beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Moulin de Consdorf*** Consdorf

Beoordelingen Hotel Moulin de Consdorf***

rue du Moulin 2, 6211, Consdorf
Hotel Moulin de Consdorf scoort een 8,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Moulin de Consdorf***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Moulin de Consdorf*** in Consdorf, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 21 vakantiefoto's van Hotel Moulin de Consdorf*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Hotel Moulin de Consdorf*** met andere accommodaties in Consdorf.

19 beoordelingen over Moulin de Consdorf***

6,5
"Great place"
de jonghe rudi
27-9-2011 klein gezellig hotelleken .het eten daarentegen is SUPER.

"Lekker eten, mooie natuur"
bianca en rene
26-8-2011 Wij hebben erg genoten van ons verblijf in Hotel Moulin de Consdorf. Wat kun je daar heerlijk eten tegen een zachte prijs. De omgeving van het hotel is betoverend mooi, direct gelegen aan diverse wandelroutes. Een aanrader.

"Super hotel op prachtige locatie"
vdtuuk
6-8-2011 We hebben net een midweek doorgebracht in hotel"Moulin de Consdorf".
We hadden daar een zeer ruime, schone kamer met uitstekende bedden.
De omgeving is werkelijk schitterend, je raakt niet uitgewandeld en de natuur is overweldigend op paar minuten lopen van het hotel.
Het eten is subliem, wat een culinaire hoogstandjes, er werd voor mij elke avond vegetarisch gekookt en dat heb ik nog nergens zo goed gehad als hier.
De toetjes zijn ware kunstwerken.
Maar ook het ontbijt is zeer uitgebreid en luxe.
Werkelijk een aanrader voor mensen die helemaal in de watten gelegd willen worden.
Wij komen zeker terug!!

met partner, Mei 2011
"Fijn hotel op een magische locatie!"
Cynthia en Wim
23-5-2011 Ondanks dat de (zeer schone) kamer een opknapbeurt kan gebruiken, hebben we een geweldig weekend gehad. De uitbaters hebben er alles aan gedaan het ons naar de zin te maken. Vanaf aankomst zeer laat op de avond waarbij er nog een heerlijke tosti gemaakt werd tot aan het ons vertrek toe zijn we verwend met heerlijk eten en gastvrijheid. De locatie is onbeschrijfelijk mooi, midden in Klein Zwitserland, grenzend aan vele wandelpaden. De tuin is heerlijk om na een stevige wandeling te relaxen. Voor wie van natuur en heerlijk eten houdt is dit een aanrader. Wij zullen zeker terugkomen.

met partner, Mei 2011
"Onbeschoft en genegeerd bij ontvangst"
verliefd paar, Nede...
3-5-2011 Bij aankomst (op juiste tijd) enkele minuten niemand aanwezig. Na een paar keer bellen verscheen er iemand die een diepe zucht slaakte en vervolgens bijna protesterend weer verdween. Bizarre toestand!
Ook de dagen erna kon er nauwelijks een groet vanaf. We kregen een sleutel van de kamer zonder verdere uitleg over de gang van zaken in het hotel.
De totale sfeer is erg gedateerd en doet wat smoezelig aan.
Gelukkig is natuur in de nabije omgeving werkelijk schitterend. Dat maakt veel goed.

met partner, Mrt. 2011
"Zeer goed"
henk
18-4-2012 het is op zich best wel een mooi hotel maar de sfeer is erg gering

met partner, Feb. 2011
"Eenvoudig zonder poeha, maar met alle geneugten"
Hedrman Jan van der...
1-3-2011 Het eten zou eigenlijk een 11 verdienen, zowel, ontbijt, lunch als diner.
Formidabel en vers. Elke dag weer.
Alleen daarvoor al gaan we zeker terug maar ook voor de gastvrijheid.
Dit hotel ligt heerlijk in de middle of nowhere, maar biedt alles wat je eenvoudig wil in de oase van rust.
Geen mega-tv maar wel gratis draadloos internet dus alles is bereikbaar

met vrienden, Jan. 2011
"Leuk"
kelly
7-8-2011 mooie omgeving en goed hotel met leuk personeel.
Eten was soms wat minder en vaak hetzelfde.
Wel leuke omgeving.

met vrienden, Nov. 2010
"Topper"
Eddy
29-11-2010 Zeer gezellig hotel. Wat verouderde infrastructuur maar de gastvrijheid en overheerlijke keuken maken een verbijf onvergeetlijk.
Echte aanrader

met partner, Nov. 2010
"Een culinair wonder in een schitterend gebied."
ger stevens
10-11-2010 Uitbaters zeer vriendelijk en gastvrij. Het restaurant is echt een culinair wonder.
Kamers worden goed schoongemaakt.
Het hotel verdient zowel van binnen als van buiten een opknapbeurt.
Prachtige en rustige ligging voor wandelaars en voor uitstapjes.