Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** in Beaufort Luxemburg beoordelingen 7.4 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Petite Suisse*****

5,8

Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** Beaufort

Beoordelingen Bungalow Bungalowpark Petite Suisse*****

89A Grand Rue, 6310, Beaufort
Bungalow Bungalowpark Petite Suisse scoort een 7,4 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Bungalowpark Petite Suisse*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** in Beaufort, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** vinden. Je kunt 1 video van Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Grevenmacher. Vergelijk Bungalow Bungalowpark Petite Suisse***** met andere accommodaties in Beaufort.

28 beoordelingen over Bungalowpark Petite Suisse*****

5,8
met oudere kinderen, Mei 2012
"Muf, oud en versleten"
M
7-5-2012 Mooie vakantie gehad, kwam meer door het weer.
Alles in het huisje is aan vervanging toe.
Wasmachinehendel brak af ( was al gelijmd), Stofzuiger heeft het 2 keer gedaan, daarna was hij overleden.
Televisieontvangst was zeer slecht, (elke 10 minuten een signal error). Het huisje is van hout en erg muf..
Harde bedden. Ruimte in het huisje is wel voldoende bij 6 personen in een comfort woning. Vaatwasser is ook fijn als je met z'n zessen bent.

"Fijne 2 weken gehad!"
FamVisser
30-5-2012 Met 4 volwassenen en 2 kinderen (2 jaar en 0 jaar) het prima naar ons zin gehad. De accommodatie is oubollig, maar dat wisten we voor we erheen gingen, was duidelijk te zien op de foto's op de website. Maar we vonden het dan ook niet duur. Als je een luxe omgeving verwacht kan je beter een duurder park opzoeken. We hadden wel onze eigen tuinstoelen mee, hebben hier geen spijt van gehad want het tuinmeubilair was simpel.
De service was prima! Toen we besloten toch een kinderbedje te willen gebruiken ipv ons campingbedje kon dit zonder problemen. Er was een speeltuintje op het terrein, en 5 minuten lopen was een grote speeltuin aanwezig voor wat oudere kinderen.
Er was draadloos internet op te vangen op bepaalde plekken op het terrein en met een lekker groot grasveld om het huisje hebben we ons prima vermaakt! Omgeving is ook mooi, wandelroutes in de buurt en genoeg bezienswaardigheden.

met een groep, 2011
"Oud maar goed"
Patrick
31-5-2011 Een beetje saai bungalowpark, maar de omgeving is geweldig. Je bent meteen in de bossen. De bungalow is netjes maar wel verouderd, wij hebben er een mooie tijd gehad. Met 6 personen heb je overigens al de ruimte!

met partner, Apr. 2011
"Prachtige omgeving gedateerde bungalows"
Marten en Rita Veld...
12-5-2011 In de meivakantie hebben wij een week in één van de bungalows gezeten. Het was er niet schoon. Er hing een vreselijke lucht in de slaapkamers en toilet. De matrassen waren verspocht.
Er wordt niet regelmatig gelucht in de bungalow.
Het interieur is oudbollig en sommige dingen zijn kapot of horen niet bij elkaar.
De omgeving is prachtig en er kan lekker worden gegeten bij Um Bierg.
In het welnesscentrum kun je een uitstekende behandeling verwachten.
Het is beter om deze bungalows te renoveren of om opnieuw weer op te bouwen.

met vrienden, Apr. 2011
"Uitstekende locatie, de bungalow viel tegen"
Fam van Hulst
11-5-2011 Wij vonden de bungalow en de locatie super en zeker voor herhaling vatbaar. Vanaf het park kun je echt alle kanten heen en heb je de auto niet nodig. De bungalow zelf is ruim genoeg. Wij vonden het er jammer genoeg niet schoon. Het keukengerei was ook niet schoon in de kast gezet. Er hing een rare vieze lucht in de bungalow. We kwamen er achter dat er veel houtwerk verspocht was. Als de bungalows een opknapbeurt krijgen gaan we zeker terug.

met vrienden, Mrt. 2011
"Mooie plek, ga ik vaker heen!"
Henk Jan
22-3-2011 Het is een mooi bungalow park in Luxemburg. Ik ben van plan om hier vaker te komen. De prijs/kwaliteit is ook niet verkeerd.

met jonge kinderen, Apr. 2010
"Matige bungalow op mooie locatie"
Fam van Zijtveld
8-5-2010 In de meivakantie zijn we met onze 3 kinderen een weekje op bungalowpark petit suisse geweest. Het parkje ligt op een mooie locatie. Als je rust zoekt dan is dit een ideale plek met wandelroutes om de hoek. Vanuit Beaufort is het gemakkelijk om uistapjes te maken naar een aantal populaire bezienswaardigheden.
Ontvangst door vriendelijke eigenaar die goed nederlands spreekt.
Wij hadden een DeLuxe bungalow gehuurd. De bungalow is redelijk compleet, alleen van het predikaat Deluxe mag je naar de huidige maatstaven meer verwachten. Inrichting is behoorlijk gedateerd. Een interne opknapbeurt zou niet misstaan!
Voor kinderen is er op het parkje bijna niets te doen.

met oudere kinderen
"Voor herhaling vatbaar!"
fam. Oppperduit
12-6-2009 Wij zijn met vier personen een weekje op dit park geweest. Eerst een keer in een huisje, daarna in een appartement. Beide keren zijn heel goed bevallen. De huisjes zijn schoon, liggen in een prachtige omgeving en worden beheerd door een aardige, Nederlandssprekende familie.

met jonge kinderen, Juni 2009
"Leuk kleinschalig groen bungalowpark"
Jort, Marga & Anouk
5-7-2009 Bungalowpark Petit Suise is een leuk, kleinschalig groen bungalowpark voor mensen zonde kinderen of kinderen tm 2 jr. Voor oudere kinderen is er niks te doen. De bungalows zijn wel erg ouderwets en ongezellig ingericht. Ze zijn wel erg ruim en er is veel aanwezig. De eigenaar is erg aardig en spreekt Nederlands. Op loopafstand vindt je in het plaatsje Beaufort een bakker, slager en een supermarktje. Ook kun je lopend naar de prachtige burcht.

Familie
"Leuk en kleinschallig park"
Annet
25-10-2008 Een week door gebracht op dit park. Op het park zijn 12 bungalows. De bungalows hebben al hun terassen op het zuiden. Het huisje was ruim en schoon. De meubilair was enigszins gedateerd. De bedden hadden prima matrassen. Vanaf het park loop je gelijk de bossen in. Er is een speeltuintje aanwezig naast het park is een voetbalveldje en een ruimere speeltuin. Heerlijke vakantie hier gehad en zeker een aanrader.