Camping Op dem Deich in Vianden Luxemburg beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Op dem Deich Vianden

Beoordelingen Camping Op dem Deich

Rue Neugarten - B.P.52, 9401, Vianden
Camping Op dem Deich scoort een 7,8 uit 10, op basis van 41 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Op dem Deich? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Op dem Deich in Vianden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 33 vakantiefoto's van Camping Op dem Deich vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Op dem Deich met andere accommodaties in Vianden.

40 beoordelingen over Op dem Deich

met partner, Mei 2012
"Nieuwe eigenaren..."
IL
29-5-2012 Vanwege de vele positieve beoordelingen, hadden wij besloten de pinksterdagen door te brengen op camping Op dem Deich. Vooral het sanitair werd met enige regelmaat bejubeld, maar helaas, wat een domper!! Er wordt slechts twee keer per week schoongemaakt en dat is veel te weinig voor een redelijk grote camping! Daarnaast zijn er ramen in het sanitairgebouw, maar deze bleven dicht en konden ook niet opgemaakt worden op eigen initiatief. Resultaat: 's ochtends een doordringende rioollucht en gedurende de dag een stinkende lucht van de campinggasten na het toiletbezoek.
Daarnaast is er op de gehele camping weinig tot geen schaduw te vinden en daardoor is het op de camping erg warm overdag. Riviertje de Our stroomt voor je tent als je een plekje aan de waterkant hebt weten te bemachtigen, maar daar kan je eigenlijk alleen in met waterschoenen vanwege de stenen die hierin liggen.
Waarschijnlijk moeten de nieuwe eigenaren hun draai nog vinden, maar voor ons was het helaas geen succes.

met partner, 2011
"Gewoon een top camping!!"
timmie01
24-9-2011 wij waren met zijn tweeën een weekje op deze camping in september, en we hebben er enorm genoten !
de ligging is gewoon fantastisch aan dat mooie watertje en de plaatsen zijn lekker ruim op het perfect onderhouden grasveld.
het sanitair is een voorbeeld voor veel campings, erg goed onderhouden en brand schoon....enig lastig puntje vonden wij die doucheknoppen die je vast moet houden om water te blijven krijgen(maar dat valt weg bij alle plus punten hoor!)
de eigenaren zijn ook erg prettige en vriendelijke mensen, dus ons zien ze daar zeker terug!

Tim en Rosaria

met oudere kinderen, Juli 2011
"Heerlijk aan het water en dicht bij het stadje"
monique
8-8-2011 heerlijk tot rust komen na een hectisch jaar. eenvoudige camping waar je eigen toiletpapiers mee neemt maar daarentegen zijn de douches weer gratis.

"Prima camping"
Gertie
10-8-2011 De camping ligt er mooi onderhouden bij. Het is maar enkele minuten lopen en je zit midden in Vianden. Ruime plekken en goed sanitair.

met partner, Sept. 2010
"Al 20 jaar vaste gast op deze camping"
firephotopress
10-12-2010 Een prima camping om te verblijven, lekker dicht bij het stadje, en iedere morgen te voet een heerlijk stokbrood halen bij de bakker.
De beheerders zijn erg aardig en behulpzaam indien nodig.
Wij hebben in al die jaren dat wij hier komen nooit problemen met de beheerders van de camping gehad.
Wij rijden er extra kilometers voor om, omdat we deze camping toch ieder jaar even willen bezoeken.

Ewoud en Marry

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Super gezellige camping"
Liz
11-8-2010 We waren voor een paar dagen op de camping. Erg gezellig met een super uitzicht op het kasteel en aan het water. Vriendelijke mensen bij de receptie. Echt de moeite waard om nog een keer te gaan.

met vrienden, Aug. 2010
"Rustige camping"
Jolanda
16-8-2010 Mooie rustige camping. Dit is de tweede keer dat wij naar deze camping zijn gegaan en vind het nog steeds een prima camping. Vorig jaar zaten we aan de Our, dat toiletgebouw was minder toen ivm dat je een knop moest indrukken om water te krijgen en als je losliet stopte het water (vervelend met haar wassen). Bij het andere gebouw was dit niet dit was veel beter, het enige nadeel hieraan is dat als mensen de wc doorspoelde het water ijskoud werd! Tevens stonden er op de camping appel-bomen deze appels vielen op de grond en begonnen te rotten wat veel vliegen en stank veroorzaakte dat was ook wel jammer. Maar voor de rest hebben wij een leuke tijd gehad met zn vieren.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Uitstekende ligging tov centrum Vianden"
Joost Peetoom
3-8-2010 1 nacht geweest, op doorreis. ideaal voor een bezoekje aan Vianden, want in een mooi wandelingetje van nog geen 5 min langs de Our zit je zo in het centrum. Plekken muv die langs de Our bieden weinig tot geen privacy.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Nooit meer welkom!"
Marcel van Rijswijk
31-7-2010 Ik kwam samen met mijn ouders 38 jaar geleden al op deze camping; daarna altijd terug geweest, soms een week dan weer een weekend. De wisseling van eigenaren twee jaar geleden heeft de camping -vinden wij tenminste- geen goed gedaan. Na twaalf uur in de auto zijn de (3) kinderen iets luidruchtiger maar niet buitenproportioneel. Eigenaar had al moeilijkheden met een campinggast voor ons die een probleem had met zijn zieke vrouw en vond het een goed idee om daarna echt te schreeuwen tegen de kinderen dat ze stil moesten zijn en dat het zijn kantoor was. De middelste van drie begon daarop te huilen waarop ik even naar buiten ben gelopen, ondertussen kreeg mijn vrouw er verbaal van langs. Weggestuurt en ''nooit meer terug!" werd er gezegd. Zijn vrouw is overigens hartstikke aardig maar dit hebben we in al die kampeerjaren nog nooit meegemaakt. Helaas dus geen Vianden meer voor ons. Bij Camping Birkelt zijn we daarna wel goed ontvangen; is een aanrader

met partner, 2010
"Mooie camping direct aan water"
sandra
15-6-2010 jammer dat er niet veel voor kinderen te doen is maar de stad is vlakbij. Daar is genoeg te doen