31-5-2011
Wij zijn in mei 2011 een paar dagen op deze camping geweest.
Positief:
Ligging: vlak langs weg naar Vianden en Diekirch, goede uitvalsbasis. Ligging langs Our is leuk!
Prijs/kwaliteit: in het voorseizoen met ACSI Campingcard voor 15 euro per nacht met 2 volwassenen, caravan, auto, elektriciteit. Perfect!
Staat sanitair: netjes, schoon, kindersanitair aanwezig wat echt mooi is. Kleine douches, kleine wc's etc. Leuk voor kinderen!
Kindvriendelijk: speeltuin is leuk, ligging langs Our, kindersanitair.
Algmeen: grote plaatsen, heerlijk!
21-4-2012
We hebben op deze camping een week doorgebracht in het voorjaar, met prachtig weer. We stonden direct aan het water. Mooie ruime plaatsen. De kinderen hebben zich vermaakt in het riviertje. Lekker zwemmen en bootje varen. Ook onze jonge hond had pret in het water. Geen echt restaurant, wel cafetaria. Sanitair normaal netjes. Camping werd netjes onderhouden. Verder geen zwembad, maar met zo'n lekker riviertje mis je dat niet. Voor de kleintjes is er ook nog een speeltuintje. Centrum Vianden op loopafstand. We hebben er een leuke week gehad, lekker uitgerust.
17-8-2010
1 week geweest en volgend jaar gaan we 2 weken !. super leuke en gezellige camping. mega grote plaatsen !!! personeel heel vriendelijk. keurig sanitair. We moesten helaas 1 dag eerder vertrekken (door persoonlijke omstandigheden thuis) en ze hebben de laatse dag niet in rekening gebracht ook al vertrokken we pas om 13:30 uur (wat een service) Prachtige wandelingen recht voor de ingang van de camping prachtige omgeving. Viande is een leuk plaatsje. en dankzij de leuke buren die we daar hadden hebben wij een super vakantie gehad. dus tot volgend jaar !!!!