Hotel Auberge du Chateau*** in Vianden Luxemburg beoordelingen 8.9 | Zoover

Hotel Auberge du Chateau*** Vianden

Beoordelingen Hotel Auberge du Chateau***

74-80 Grand Rue, L-9401, Vianden
Hotel Auberge du Chateau scoort een 8,9 uit 10, op basis van 81 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Auberge du Chateau***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Auberge du Chateau*** in Vianden, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Hotel Auberge du Chateau*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Hotel Auberge du Chateau*** met andere accommodaties in Vianden.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Auberge du Chateau***

met een groep, 2012
"Super goed heel tevreden"
Eddy Driljeux
29-5-2012 Jean en Marie voor de derde keer een super vakantie gehad de vrienden waren er voor de eerste keer bij geweldig
wij komen zeker terug

een groep motards uit Sint Truiden

met partner, 2011
"Goed hotel, maar erg oubollig."
Christa
12-11-2011 Ben pasgeleden een weekend hier geweest met mijn man. Het hotel ligt aan een schuin straatje in Vianden, waar bovenaan ook het kasteel ligt. Eigenaars zijn Nederlands en vriendelijk, het andere (Luxemburgse) personeel is ook erg hartelijk, hoewel ze slecht Engels spreken. Kamers ruim en redelijk schoon (wel wat spinnenwebben) maar zien er gedateerd uit. Geen boxsprings helaas, wel goede 'gewone' matrassen. Onze kamer rustig gelegen aan achterkant v hotel. Ontbijtbuffet was kwalitatief goed, niet overdreven luxe. Ik miste fruit en tomaat, komkommer etc, maar we waren ook de enigen in het hotel dat weekend. Misschien is ontbijt in hoogseizoen uitgebreider...? Aan overkant v straat konden we parkeren, dat is normaal gesproken duur, maar de receptie gaf ons voor 8 euro een parkeerkaart voor 3 dagen, goede service! Hotel is goed gelegen voor het maken van uitstapjes, omgeving is mooi! Maar hotel zelf is eigenlijk niet geschikt voor jonge mensen zoals wij, daarvoor is het te ouderwets.

"Prima hotel."
Vera
19-9-2011 hotel Auberge du Chateau is een gezellig hotel met uiterst vriendelijke gastvrouw en -heer en vlot en vriendelijk personeel. Geen moeite is teveel om het naar je zin te maken. Ruime kamers, schoon, goede badkamer met douche, en het eten is er goed. Vianden is natuurlijk prachtig met het kasteel bovenaan de straat van het hotel.
Een aanrader!!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Auberge du Chateau*** bij:

"Prima hotel met uitstekende kamers"
Albert en Ans
11-8-2011 Prima hotel met zeer vriendelijke eigenaars, die constant voor de gasten klaarstaan. ook voor een gezellig praatje.
Wij hadden een comfort- kamer met uitstekende bedden en zeer ruime badkamer.
Uitgebreid ontbijt.
Ook voor diner kun je hier prima terecht.
Overdag en 's avonds is het hier gezellig vertoeven op terras voor hotel, waar in deze hoofdstraat iedereen langs komt (kasteel is n.l. boven aan de straat).
Ook parkeerplaats wordt door Jean geregeld.

met een groep, 2011
"Tophotel met supereigenaars!!!"
Caroline Elst
19-6-2011 We komen hier al jaren. Het verblijf is super, daar zorgen Jean, Maria en Anka wel voor!!!!

met een groep, Juni 2011
"Goed hotel"
blauwvinger2
12-6-2011 De eigenaar en zijn vrouw, Jean & Maria Nelissen, proberen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij werden veelvuldig bediend door Anka.
Dit hotel in Vianden is zeer zeker een aanrader, en voor herhaling vatbaar.

met partner, Mei 2011
"Fantastisch weekend gehad bij Jean en Maria!!!"
marcel
31-5-2011 Ligging super, eten subliem, prijs-kwaliteit top!!

met een groep, Mei 2011
"Grandioos."
Hennie Wilkes
10-6-2011 Echt een aanrader voor mensen die van gezelligheid en vriendelijkheid houden.
Het eten is echt fantastisch en de bediening erg goed.

met een groep, Apr. 2011
"Echte aanrader."
Snelle Frans
4-5-2011 Mooi hotel met gezellig terras en uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding

met partner, Apr. 2011
"Een terugkomen waard!"
Willeke
25-4-2011 We hebben een paar uitstekende dagen gehad. Reuze gastvrij ontvangen door Jean, enorm goed verzorgd door Bennie op het terras (ff wennen hè, zo'n rosé met ijs in een whiskeyglas), te lekker gegeten (jammie, asperges met zalm), goed ontbeten (ruim voldoende!), super geslapen en genoten van de gezellige sfeer die de gastheren en gastvrouw wisten te creëren. Echt een aanrader en een terugkomen waard!

1 2 3 4 5 6 7 volgende