Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle) in Obereisenbach Luxemburg beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle)

terras van hotel

Beoordelingen Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle)

Obereisenbach
Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle)? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle) in Obereisenbach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle) vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Pension Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle) met andere accommodaties in Obereisenbach.

2 beoordelingen over Bettin Auberge (Auberge de la Veille Chapelle)

met partner, Juli 2010
"Gezellig en vriendelijk hotel"
yvonne8
3-8-2010 fijn hotel , vanuit hier goed te doen om uitstapjes te maken naar b.v Vianden Diekirch,echternach ect.Ook mooi wandelgebied .hotel is misschien wat verouderd maar erg schoon , goed eten ,ruime kamers leuke kleine gezellige bar ,groot buiten terras .Eten is goed en zowel ontbijt als diner ruim voldoende.wij bezochten kennissen op een nabij gelegen camping en de eigenaar van het hotel bracht ons eventjes met de auto tot daar en vertelde ons gelijk hoe we veilig en op een kortere manier te voet konden terug lopen.zeer gemoedelijke mensen ook en ze doen echt hun best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.wij hebben het goed naar onze zin gehad en mochten we besluiten om nog is een paar dagen daar in de buurt wat te gaan bekijken dan kiezen we zeker weer vor dit hotelletje

frank
12-8-2007 jean en joelle top.ben nu paar keer met steef daar geweest.
Goede Irish coffee en schnitzels Yannick is een topper!
het heet trouwens Auberge de la veille chapelle...en het bier wat daar getapt wordt heet Battin!