Vakantiehuis Doornroosje in Lellingen Luxemburg beoordelingen 9.2 | Zoover

Vakantiehuis Doornroosje Lellingen

Beoordelingen Vakantiehuis Doornroosje

Schraupegaass 7, 9760, Lellingen
Vakantiehuis Doornroosje scoort een 9,2 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Doornroosje? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Doornroosje in Lellingen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 27 vakantiefoto's van Vakantiehuis Doornroosje vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Vakantiehuis Doornroosje met andere accommodaties in Lellingen.

16 beoordelingen over Doornroosje

"Erg leuk vakantiehuisje met veel comfort!"
Joop en Ineke Wiers...
19-8-2011 Zomerhuisje Doornroosje is heel gezellig en knus. Veel comfort, zoals bv een vaatwasser en wasmachine. Achter het huisje 4 oplopende terrasjes om heerlijk te zitten. Het huisje ligt aan een rustig weggetje. Ook een groot voordeel vinden wij, dat je wat het huisje betreft alleen maar handdoeken mee hoeft te nemen. Verder is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie! Een echte aanrader!

met vrienden, Mrt. 2011
"Goed"
pootje
22-8-2011 mooi gezellig en goed onderhouden.
Echt iets om van te maken,

met partner, Sept. 2010
"Een heerlijk adresje in een prachtige omgeving!"
John en Marja
26-9-2010 Doornroosje is een leuk vakantiehuisje voor wie lange wandelingen in de uitlopers van de ardennen wil maken. tevens een prima uitvalbasis om Luxemburg te ontdekken. Het huisje is van alle gemakken voorzien er ligt zelfs een haardroger in de badkamer! Woonkamer had iets groter mogen zijn maar is wel knus met een houtkachel en (gratis) hout, Lcd tv radio enz. het is er allemaal. Ook de eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

met oudere kinderen, Mei 2010
"Wederom weer een heerlijke vakantie"
Fam. Steller
7-6-2010 Voor de tweede keer Vakantie gevierd in Doornroosje. En we hebben het weer uitstekend naar ons zin gehad.
Voor diegene die van rust ,ruimte,wandelen en gezelligheid houd is dit de uitgelezen plek.

met partner, Aug. 2009
"Fantastisch huisje"
jolanda en henk
4-9-2009 Prachtig huisje rustige plaats . Van alle gemakken voorzien . Aardige eigenaars heel gastvrij. Mooie omgeving . Aanrader voor wandelaars. Veel wandelroutes aanwezig.

Afwasmachine en zelfs wasmachine aanwezig.
Wij hebben genoten 14 dagen..

met oudere kinderen, Juli 2009
"Super"
melita
14-8-2009 een gezellig en luxe ingericht huisje van alle gemakken voorzien,zelfs een wasmachine ontbrak niet.

met oudere kinderen, Juni 2009
"In 1 Woord Fantastische."
Fam. Steller
4-7-2009 Als je een plek zoekt waar je rust en ruimte en gezelligheid hebt dan ben je hier op het juiste adres.Je kan wandelen tot je een ons weegt en het is bovendien een perfecte uitvalsbasis voor een dagje uit.

met oudere kinderen, Mei 2009
"In een woord: Geweldig!"
Tonny en Sylvia
26-7-2009 Met Pinksteren een lang weekend hier 'gewoond'. Want zo mag je het wel noemen, alles is aanwezig tot aan suikerklontjes toe!
Alhoewel het huisje op zich niet al te groot is, is het prima vertoeven met 5 personen. Yvonne en Vincent zetten met alle liefde een 5e bed neer, opgemaakt en wel.

Wij kwamen aan met 2 motoren en een auto; bij het huisje is zelfs een garage waar de motoren 's nachts mochten overnachten (de auto had er zelfs nog bij ingepast). 's Ochtends heerlijk voor het huisje op het bankje wakker worden met een bakkie, genietend van de rust en het uitzicht.
Achter het huis ligt een terrassentuin, schitterend onderhouden en altijd zon. Vanaf het bovenste terras en zo mogelijk nog mooier uitzicht!
's Avonds lekker zitten bbq-en op de grote stenen bbq die in de tuin staat, de afwas kan zo de vaatwasser in, wat wil een mens nog meer?

Dit, en natuurlijk het gastvrije onthaal, werkt verslavend, we komen zeker terug!

met partner, Mrt. 2009
"Verheerlijkt tot rust komen."
Tineke van der Boon
23-4-2009 Wat heb ik genoten van de warme gastvrijheid op eigen wijze gecreëerd door de eigenaars van Doornroosje en tevens eigenaar van de Bed & Breakfast Rozengeur & Maneschijn. Het huisje Doornroosje voelt als een warm bad met voor het huis een aangenaam zitje en achter ligt terrasgewijs zelfs een tuin met 3 zitjes. Met zongarantie dus. Het geheel ligt in een optimaal rustige omgeving met veel Luxemburgs groen en wandelgelegenheid. Gaat dat zien en voelen!

met vrienden, Jan. 2009
"Paradijs op aarde"
gerard de boer
27-1-2009 Wat een super plek.Hier kun je echt vakantie vieren zoals het is.Prachtige heuvels lage prijzen goede verbindingen.Je kunt zelfs voor 8 euro naar Trier.En voor 4 euro naar Luxemburg stad.Ook lellingen zelf krijgt van mij een 10.Zeker als je s`morgens vroeg op staat en een rondje door de heuvel maakt en dan nog de stilte hoort waar wij in Nederland van kwijlen.Als je echt een Supersnitsel wilt eten moet je naar Du Pont gaan in Vianden.Dat is echt geweldig zeker als je de zigeuner variant besteld.Ook het bierglas word hier behoorlijk gevuld.Zelfs hier liggen de prijzen lager als bij ons.Wat is er toch aan de hand in ons Nederland.De eigenaars van het verhuurde huisje Doornroosje zetten er nog en schepje boven op en maken de vakantie wel erg compleet met een goede service.Dit is zeker voor herhaling vatbaar.Luxemburg is een klein land maar toch heel luxe eigenlijk.Tot gauw weer.Gerard,Wilma,Johan,Louise uit
s-Hertogenbosch