Camping Bissen in Heiderscheidergrund Luxemburg beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Camping Bissen

Uitzicht vanaf de weg op de camping.

Beoordelingen Camping Bissen

11 Millewee, L-9659, Heiderscheidergrund
Camping Bissen scoort een 8,5 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bissen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bissen in Heiderscheidergrund, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 54 vakantiefoto's van Camping Bissen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Bissen met andere accommodaties in Heiderscheidergrund.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

70 beoordelingen over Bissen

met partner, 2012
"Prettige camping om te camperen."
jonneleijen
17-5-2012 Voor een nachtje met de tent op deze camping gestaan (doorreis met de motor).
Het veld voor de tenten en de campers ligt mooi aan het water. Sanitair was erg netjes! Vriendelijk ontvangst. Eigenaar verstaat Nederlands. Niet nodig, wel erg prettig (voor ons).
Ligt aan een drukke, doorgaande weg.
Zou er zeker weer overnachten met een tentje voor korte tijd. Zou er echter geen stacaravan willen huren. Veels te dicht op elkaar.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Gastvrij"
Hamers
3-10-2011 Goede service en heel gastvrij ,ook voor een korte termijn zoals afgelopen weekend. Thx Marc.

met een groep, Aug. 2011
"Nette camping in mooie omgeving"
arjanabbing
8-9-2011 Aankomst was niet heel erg gastvrij, we werden "geholpen" door een duits sprekende jongedame. We kregen de sluitels zonder uitleg of welkomstwoordje. Dat is net effe datgene wat een vakantie extra prettig maakt. De eigenaar zelf was een stuk vriendelijker en kon deels nederlands verstaan en spreken. De omgeving was heel erg mooi, we zaten met de stacaravan op de 2e rij lekker dichtbij het water. We zaten wel in het naseizoen waardoor er weinig activiteiten waren voor kinderen etc ook het restaurant op de berg was gesloten. De stacaravan was van alle gemakken voorzien en netjes schoon. ook het sanitair op de camping zelf was zeer schoon en goed onderhouden. We konden altijd terecht in het winkeltje als we wat nodig hadden, dat was zeer prettig. Op de site stond dat je gratis kano`s kon lenen op de camping maar dit was niet mogelijk ivm de drukte omdat anders iedereen wilde en de kano`s dan misschien niet meer terug zou komen aldus de eigenaar. (vermeld dit dan niet op de site)

"Hele mooie schone camping"
Fam Nijdam
8-8-2011 Camping bissen is een hele mooie camping,we zijn net terug van 3 hele mooie weken,het weer viel wat tegen,maar we vermaken ons prima.
je kan er mooi vissen vlak voor de tent.
man lief heeft iedere dag gevist,en de forel lekker gerookt en opgegeten.
je staat heel dicht aan het water,de kinderen die op de camping zijn vermaken zich prima,er is altijd wat te doen.
de camping en het sanitair is super schoon,zelfs toen de camping hellemaal vol stond.
de eigenaar mark,en z,n personeel zijn heel vriendelijk.
je kan er lekker eten en iedere morgen vers brood.
we waren dit jaar voor de vierde keer,volgend jaar weer,we hebben al weer geboekt.

echt een aanrader.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Tot de volgende keer!!!!"
Marjolein en Bart
2-7-2011 Camping Bissen is een kleine, rustige camping je kunt er de hele dag heerlijk aan het water van de Sure vertoeven. Het uitzicht is prachtig, door de omringende natuur is het adem benemend. Je hoort alleen maar de vogels en de waterval. Soms de ruis van de N…? Op de Sure kan je kanovaren, kano mag je(in overleg met de camping eigenaar) gratis lenen.
Het winkeltje voor de noodzakelijkheden boodschappen, elke morgen heerlijke verse broodjes (voor 17.00u bestellen). Wil je zelf niet koken is er een heerlijke cafetaria met goede hamburgers, zelf gemaakt door de plaatselijke slager, frieten en nog meer heerlijks.
De eigenaar en familie zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Voor tips over, dagje-uit, wandelroutes, fietsroutes ze zijn overal van op de hoogte. Weten ze het niet of is er iets niet dan proberen ze het voor je te regelen. De regel klant is koning lijkt hier hoog in het vaandel te staan.

Wij hadden een heerlijke stacaravan gehuurd, twee volwassen en twee kinderen 2 ja

met partner, Mei 2011
"Voor de rust niet in vakantieperiode komen!"
Eric-Ilona
24-5-2011 We hadden twee staancaravans gehuurd (nr 43 en 44) en we schrokken ervan dat privacy beperkt is. De caravans liggen tegen een doorgaande weg, waardoor in de nachtelijke uren auto's achter je langskomen.Daarbij lag nr 43 met zijn slaapkamers tegen de plaats van de buren. Uiteraard is daar de prijs en kwaliteitverhouding naar! Luxemburg is een schitterend land en ze zien ons in de toekomst vaker. We gaan dan wel richting Mullerthal, want daar heb je schitterende wandelpaden!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Prachtige plek, schone camping, heel vriendelijk"
Edwin
14-5-2011 Jammer, bij aankomst is het eerste dat je ziet een smal pad met oudere stacaravans die heel dicht op elkaar staan (is ook het enige minpuntje) . . . en dat, terwijl de toeristische plekken juist prachtig aan de rivier de Sure gelegen zijn ! Wij stonden hier een week in de meivakantie, met drie pubermeiden en hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Het sanitair is echt goed schoon, wat heel prettig is. De eigenaar is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. 's Morgens heerlijke verse broodjes. Van alles te doen in de omgeving. Binnen 10 min. rijden grote supermarkt en Aldi. Op de Sure kan je kanovaren, kano mag je gratis lenen van de camping. 's Avonds gezellig vuurtje maken op de barbeque vlak aan het water. De hele dag heerlijk aan het water van de Sure, met prachtig uitzicht op de omringende rustgevende natuur. Je hoort alleen maar de vogels en de waterval. Deze camping is echt een aanrader !

met partner, Sept. 2010
"Ze zien ons daar nog terug .... zeker weten!!!"
Willems Johnny en J...
1-10-2010 Camping Bissen is voor ons een plaats waar ze ons nog gaan terug zien. De mensen op de camping, en daarmee bedoel ik zeker de vaste staan caravans gaven ons nogal vlug de indruk dat we welkom waren ik moet er bij zeggen dat er vrij veel vlaams sprekende staan. De stand plaatsen zijn niet overdreven groot maar zeker groot genoeg om een trekcaravan met voortent te zetten .De rivier de sure is een pracht rivier waarin je naar hartelust kan vissen,zwemmen ,spelen voor elk wat wils zou ik zeggen. wij waren hier in september voor een dag of tien en deze plaats is een oase van rust alhoewel ik dit niet zou durven zeggen in het hoog seizoen. In één zin, het was een geslaagde 10daagse waar wij heel tevreden van zijn. Voor herhaling vatbaar

met partner, Aug. 2010
"Nette Camping"
B Janssen
16-8-2010 Camping Bissen is een goede camping. De eerste dag hebben we gegeten op de camping ik bestelde een broodje hamburger, dit was een broodje hamburger opgewarmd uit de magnatron. de rest van de snacks waren redelijk goed, friet was een beetje taai. Tegenover de camping bevind zich hotel/restaurant Bissen. De pizza's zijn zeer lekker. de rest viel een beetje tegen.

Voor de rest waren ze vriendelijk, spreken Nederlands en zijn behulpzaam. De sta plaats aan het water is ook fijn

alleenreizend, 2010
"Fantastich"
Cindy (sneek
10-8-2010 Wij zijn dit jaar voor de 4e keer op camping bissen geweest en hebben alweer voor volgend jaar geboekt.
Het is er echt geweldig.
De camoing is uitstekend verzorgd en alles in de buurt. Is erg schoon en zeer kalntvriendelijk.
Het natuurgebied is er adembenemend en ook nog eens erg hondvriendelijk.

1 2 3 4 5 6 7 volgende