Camping Im Aal in Esch-sur-Sûre Luxemburg beoordelingen 8.4 | Zoover

Camping Im Aal Esch-sur-Sûre

Beoordelingen Camping Im Aal

Rue du Moulin 7, 9650, Esch-sur-Sûre
Camping Im Aal scoort een 8,4 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Im Aal? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Im Aal in Esch-sur-Sûre, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Camping Im Aal vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Im Aal met andere accommodaties in Esch-sur-Sûre.

37 beoordelingen over Im Aal

6,3
"Prachtig plekje"
H. de Graaf
5-10-2011 Na dertien jaar wilden we er nog eens kijken. Er waren nieuwe beheerders. De plek is natuurlijk het zelfde. Nog steeds erg mooi. We stonden pal aan de rivier en we waren meteen weer thuis. Het sanitair was perfect. Schoon en alles deed het zoals het hoort. We kwamen laat aan en belden het telefoonnummer wat we op het briefje vonden. We werden hartelijk te woord gestaan. 's Avonds kwam de dame noge even op de camping en dus de ontvangst was prima. Het was september, dus plekken genoeg vrij. Ja, we gaan zeker terug en we wensen de vriendelijke jonge beheerders veel succes.

"Voor herhaling vatbaar"
Gertie
10-8-2011 Leuke, rustige camping aan het water. Mooie ruime plekken. Sanitair prima! Niet voor mensen die animatie zoeken, maar meer voor rustzoekers. Wij gaan er zeker terug.

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Rustige, prima camping"
Fam Van den Sande -...
17-4-2011 Met gezin met 2 kinderen een week naar deze mooie camping geweest in de paasvakantie 2011. Deze ligt prima in het dal van de Sûre op wandelafstand van Esch. Camping heeft jonge uitbaters, die echt alles in het werk stellen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Rust is wel een woord dat ze hoog in het vaandel dragen, dus als u op zoek bent naar discotheken, nachtelijke braspartijen, enz., blijf hier dan weg! Sanitair prima staat; ruime plaatsen. Alle mooie bezienswaardigheden binnen handbereik (bijv. Mullerthal, Vianden, Clervaux, Wiltz, Bourscheid). Ook mooie wandel- en fietstochten vanuit Esch. Deze camping is een echte aanrader! Deze jonge uitbaters verdienen alle lof voor hun inspanningen!

met een groep, Sept. 2010
"Gezellige camping, aanrader"
Ann
6-10-2010 Zijn hier op duikweekend geweest eind september. Hartelijke ontvangst aan de receptie, helpen je graag verder. Leuke camping, komen hier zeker nog terug!

met jonge kinderen, 2010
"Plek is prachtig, maar camping is in oude staat!"
Ing
12-8-2010 De camping ligt op prachtige plek.Wel moet je als je grote tent/caravan hebt dit aangeven.En vooral aangeven dat je aan Sure wilt staan, anders kijk je tegen oude stacaravans of andere tenten/caravans aan.Sommige plekken heel klein.Sanitair is oud en viezig.Kapotte sloten op WC-deur,geen wc-bril,kapotte wc-bril.Maar 10 douches voor 200 kampeerplekken.WC's zijn wel verspreid op de camping, maar de douches liggen dicht bij de ingang en zijn verder nergens op de camping.De camping is ook lawaaiig.Veel honden.Kampeerplekken zijn vies.Vol peuken en ander afval.Wel prachtige speeltuin aangrenzend aan camping.Je kan op de camping wel iets kopen,maar de naam kampeerwinkel mag het niet hebben. De waardering op Zoover vinden wij echt niet kloppen. Een 8,6 is veel te hoog. Een 6,00 kan er net mee door.Je mag vissen in de Sure,maar je moet wel een vergunning kopen(kan op camping).

met partner, 2010
"Carola"
carola
8-8-2010 ben net terug van een heerlijke ontspannen vakantie op deze camping , sylvia en johan zijn vriendelijke behulpzame mensen , stonden heerlijk aan het water , gezellige mensen , ook de mensen die er "vast" staan , kom hier zeker terug , zeker een aanrader.
hier kom je echt tot rust !!!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Zoals gewoonlijk een uitstekende vakantie genoten."
Solyomvary Patrice
30-7-2010 Als er zéér veel volk is ware het misschien beter om een extra poetsbeurt te kunnen geven in het trekkers-gedeelte. Sommige dagen was er zoveel volk dat er (hoe kan het ook anders) geen warm water meer was om te douchen. (dus douchen moet men echt plannen in functie van hoeveel volk er is).
Internet mogelijkheden zijn ook zeer welkom, al was het maar één centrale plaats. Als de moderne technologie wel kan voor de voetbalgekte en de tour-gekte, zie ik niet in waarom dit niet zou kunnen à priori voor touristische Info en als service voor de gasten.

alleenreizend, Juli 2010
"Mooie camping"
Judith
5-8-2010 Een mooie camping met zeer vriendelijke uitbaters. Brood kan op de camping besteld worden. 's Avonds op het trekkersgedeelte heerlijk rustig. Vanuit de camping en het dorpje kunnen diverse mooie wandelingen gemaakt worden.

met partner, Apr. 2010
"Prachtige en vriendelijke camping"
guust van waes
17-2-2011 De camping is prachtig gelegen in een dal aan de sure.
En daarom ideaal voor motorrijders die van daaruit de mooiste ritten kunnen maken.
De uitbaters Sylvia en Johan zijn zeer vriendelijk en altijd behulpzaam.
Brood kun je op bestelling krijgen en de winkel is goed voorzien in dagelijkse kleine boodschappen.
De wc en de douche zijn nooit smerig zoals ik wel eens lees er is zelfs papier op de wc.
In de kantine is geregeld wat te doen en altijd gezellig met een drankje.
Dit is voor ons de beste camping in 30jaar kamperen en daarom gaan wij volgend jaar terug.
We hopen dan wel op een mooiere zomer.

met oudere kinderen, 2009
"Mooie plek om te overnachten"
frank
10-10-2010 Je kunt er goed wandelen en het is een goede plek om hier vandaan luxemburg te ontdekken