5-10-2011
Na dertien jaar wilden we er nog eens kijken. Er waren nieuwe beheerders. De plek is natuurlijk het zelfde. Nog steeds erg mooi. We stonden pal aan de rivier en we waren meteen weer thuis. Het sanitair was perfect. Schoon en alles deed het zoals het hoort. We kwamen laat aan en belden het telefoonnummer wat we op het briefje vonden. We werden hartelijk te woord gestaan. 's Avonds kwam de dame noge even op de camping en dus de ontvangst was prima. Het was september, dus plekken genoeg vrij. Ja, we gaan zeker terug en we wensen de vriendelijke jonge beheerders veel succes.
10-8-2011
Leuke, rustige camping aan het water. Mooie ruime plekken. Sanitair prima! Niet voor mensen die animatie zoeken, maar meer voor rustzoekers. Wij gaan er zeker terug.
17-4-2011
Met gezin met 2 kinderen een week naar deze mooie camping geweest in de paasvakantie 2011. Deze ligt prima in het dal van de Sûre op wandelafstand van Esch. Camping heeft jonge uitbaters, die echt alles in het werk stellen om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Rust is wel een woord dat ze hoog in het vaandel dragen, dus als u op zoek bent naar discotheken, nachtelijke braspartijen, enz., blijf hier dan weg! Sanitair prima staat; ruime plaatsen. Alle mooie bezienswaardigheden binnen handbereik (bijv. Mullerthal, Vianden, Clervaux, Wiltz, Bourscheid). Ook mooie wandel- en fietstochten vanuit Esch. Deze camping is een echte aanrader! Deze jonge uitbaters verdienen alle lof voor hun inspanningen!