Camping De La Sûre in Diekirch Luxemburg beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping De La Sûre Diekirch

Beoordelingen Camping De La Sûre

34 Route de Gilsdorf, L-9255, Diekirch
Camping De La Sûre scoort een 8,3 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De La Sûre? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De La Sûre in Diekirch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 60 vakantiefoto's van Camping De La Sûre vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping De La Sûre met andere accommodaties in Diekirch.

39 beoordelingen over De La Sûre

met jonge kinderen, 2012
"Prima camping"
amf
3-5-2012 we hebben een geweldige dagen gehad, de kinderen hebben hun rust en activiteiten goed kunnen benutten, ook bij slecht weer hebben we ons goed vermaakt, de omgeving heeft een rust uitstraling, de kan ook lekker winkelen in de omgeving, de grote supermarkt in op afstand te doen rijden, benzine pomp in de buurt, Luxemburg is een heel gezellige land met veel groen.

"Kleine rustige camping (loopafstand Diekirch)"
Fam.
5-8-2011 Wij zijn een paar dagen op bezoek geweest en vonden het een gemoedelijke camping.
Het sanitair was schoon en absoluut niet verouderd.
Ook is er een klein speeltuintje en is er animatie.
Op loopafstand naar Diekirch om even lekker te shoppen of een terasje te pikken.
Voor de liefhebber kun je er goed vissen.

"Zeker aan te raden!!!!!!!"
Rita en Jean
22-8-2011 Wij hebben onze 3 weken vakantie hier doorgebracht, en hebben ons dat zeker niet beklaagd. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Zeer zuiver terrein met plaatsen die zeker groot genoeg te noemen zijn. Water en elektriciteit bij wijze van spreken aan de caravan. Aan animatie ook al geen gebrek. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan verschillende bezienswaardigheden. Aan de zuiverheid van het sanitair wordt de grootste zorg besteed, maar zoals overal zijn het vooral de kampeerders zelf die de boel in de kortste keren weer besmeuren, en het zullen maar deze "spetteraars" zijn die hier als eerste de boel afkeuren. In ieder geval, Francine en haar Leo krijgen van ons zeker een 10 op 10. Bedankt voor de fijne vakantie, jullie zien ons zeker terug.
Rita en Jean, Waasmunster België

"Leuke Camping"
Rick
21-8-2011 Leuke camping aan de Sure, Op loopafstand van Diekirch.
Mooi schoon sanitair. Het enige jammere was , dat snachts de poort dicht gaat en dat je dan niet meer naar het toiletgebouw kan (als je op een camperplaats staat net voor de camping ( die wel bij de camping hoort)). Ook waren er bepaalde tijden dat het sanitair dicht was en was er een nachttoilet maar die tijden hielden ze zich niet echt aan.

"Heerlijke plek"
team77racing
3-8-2011 Wij hebben een nacht doorgebracht op de camperplaats net voor de camping.
Keurig nette camping lekker rustig en we mochten gebruik maken van alle faciliteiten, en dat voor 12 euro met zijn tweeen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Fijne camping"
M. van der Ham
28-6-2011 Camping de la Sure ligt vlakbij het centrum van Diekirch. Camping met grote plaatsen. Wel redelijk veel vaste seizoensplaatsen van Nederlanders en Belgen.
Grote speeltuin op terrein voor kinderen. In de buurt ook diverse speelgelegenheden.
Groot sanitair gebouw dat schoon is.

met partner, Aug. 2010
"Prima camping, goede uitvalsbasis voor uitstapjes"
Marije
15-8-2010 Mooie camping, op 5 minuten lopen van Diekirch-centrum, wat ideaal was. Het ligt aan de rivier de Sûre, met name de plaatsen die het dichtst bij het water lagen waren heerlijk (veel privacy en een mooi uitzicht vanaf je tent/caravan).

Wel bijna alleen maar caravans, en veel vaste standplaatsen. Voelde me er soms niet helemaal thuis tussen alle seizoenskampeerders met hun tuintjes rondom de tent ;)

Sanitair was prima in orde, meer dan voldoende wc's en douches (er waren er altijd wel wat vrij), en schoon. Beheerders spreken goed Nederlands.

met jonge kinderen
"Leuke camping om Luxemburg te ontdekken"
Jean-Paul
23-7-2010 In juli 2009 en 2010 hebben we deze camping langs de rivier La Sure (Der Sauer) enkele dagen bezocht. De tamelijk rustige camping ligt op 5 min. lopen van het centrum van Diekirch. De plaatsen zijn ruim, het sanitair is prima en de eigenaren vriendelijk.

Er is een mooie speeltuin voor kinderen en er zijn bijna dagelijks echte "camping-activiteiten". Vanuit Diekirch kan je alle plaatsen in Luxemburg bezoeken.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Rustige camping"
janssen
26-7-2010 We hebben hier 2 nachten gestaan met 4 kinderen op de terugreis van Frankrijk naar Nederland.
Een dagje 3 kano's gehuurd in Dillingen en dan roeien naar Echternach.
De camping is lekker rustig, geen geschreeuw door luidsprekers.Broodjes kan je voor de volgende dag bestellen.
Erg aardige ontvangst gehad.

met oudere kinderen
"Heel toffe vakanties"
luc en carine
21-5-2010 Wij komen al meerdere jaren op deze camping en onze kinderen hebben daar steeds een fantastisch tyd gehad.Alles is steeds zeer netjes.Ik zou zeggen Francine en Leo doe zo verder.