3-5-2012
we hebben een geweldige dagen gehad, de kinderen hebben hun rust en activiteiten goed kunnen benutten, ook bij slecht weer hebben we ons goed vermaakt, de omgeving heeft een rust uitstraling, de kan ook lekker winkelen in de omgeving, de grote supermarkt in op afstand te doen rijden, benzine pomp in de buurt, Luxemburg is een heel gezellige land met veel groen.
5-8-2011
Wij zijn een paar dagen op bezoek geweest en vonden het een gemoedelijke camping.
Het sanitair was schoon en absoluut niet verouderd.
Ook is er een klein speeltuintje en is er animatie.
Op loopafstand naar Diekirch om even lekker te shoppen of een terasje te pikken.
Voor de liefhebber kun je er goed vissen.
22-8-2011
Wij hebben onze 3 weken vakantie hier doorgebracht, en hebben ons dat zeker niet beklaagd. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. Zeer zuiver terrein met plaatsen die zeker groot genoeg te noemen zijn. Water en elektriciteit bij wijze van spreken aan de caravan. Aan animatie ook al geen gebrek. Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan verschillende bezienswaardigheden. Aan de zuiverheid van het sanitair wordt de grootste zorg besteed, maar zoals overal zijn het vooral de kampeerders zelf die de boel in de kortste keren weer besmeuren, en het zullen maar deze "spetteraars" zijn die hier als eerste de boel afkeuren. In ieder geval, Francine en haar Leo krijgen van ons zeker een 10 op 10. Bedankt voor de fijne vakantie, jullie zien ons zeker terug.
Rita en Jean, Waasmunster België