Beoordelingen Camping Officiel (Clervaux)****

27 mei 2013

Officiel (Clervaux)****
Beoordelingen Camping Officiel (Clervaux)****
33, Klatzewee, L-9714, Clervaux
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Officiel (Clervaux)**** in Clervaux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Officiel (Clervaux)**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Officiel (Clervaux) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 63 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Officiel (Clervaux)**** in Clervaux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Officiel (Clervaux)****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Officiel (Clervaux)**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 61 vakantiefoto's van Camping Officiel (Clervaux)**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Officiel (Clervaux)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Officiel (Clervaux)**** met andere accommodaties in Clervaux.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Officiel (Clervaux)****

"Uitstekende camping"
John
5-9-2012 Echt een fantastische camping! Op een royale plaats gestaan langs een kabbelend riviertje. Kwam inderdaad regelmatig een trein langs, maar hiervan totaal geen last gehad. Hebben prima geslapen in de tent.
Sanitair is nieuw en blinkend schoon.
Het zwembad is mooi schoon en lekker warm.

met partner, Juli 2012
"Een super week op de camping!"
F&L
27-7-2012 Afgelopen week was het super genieten op de camping. Het weer was TOP. Ook de verzorging en onderhoud op de camping ligt op een hoog niveau. Schone douche's en toiletten. Ja, en nu ook gratis WIFI op de gehele camping.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige plek, prima prijs/kwaliteit verhouding!"
Sp3tter
7-8-2012 Net terug van 2 weken vakantie in Clervaux. Ontvangst was erg vriendelijk en het beheerdersechtpaar is zeer behulpzaam. Het is een mooie verzorgde camping, op 5 min loopafstand van het centrum van Clervaux. Verwarmd zwembad, met precies de juiste temperatuur water. Leuke activiteiten ong. 1x per week (bingo, vossenjacht en pannekoeken eten). Verse broodjes zijn te bestellen bij de receptie tegen een redelijke prijs.

Ruime plaatsen van 100 m2 met aan ene kant van de camping een ruisende beek en aan de andere kant een (rustige) weg en een spoorlijn. De trein komt 1x per uur langs (en na 15 min weer terug), maar rijdt rustig en geeft geen overlast. 's Nachts rijden er geen treinen. Ook de kerkklokken die 's ochtend vroeg luiden is even wennen, maar dit hoort toch ook bij het charmante karakter van Clervaux.

Al met al: prima camping om nog eens terug te komen!

met partner, 2012
"Een plek om terug te komen!"
ilse
18-7-2012 Wij komen al (jaren) in het voor of najaar op deze camping. Clervaux is een speciaal plekje voor ons, mede door deze camping. Ik lees reacties dat sanitair verouderd en niet schoon zou zijn. Dat is niet waar! Het sanitair is schoon en fris, dan vind ik het niet erg om voor douchemuntje te betalen. S'ochtend kun je lekker broodjes halen bij de receptie, maar ook in het stadje lekker dicht bij.
Wat verbeterd is t.o.v. de vorige beheerder is dat het gras er mooi bij staat en het zwembad is lekker warm. Ga zo door, wij komen zeker nog vaak terug!

met partner, Juni 2012
"Heel leuke camping !"
John Lamers
11-7-2012 Waren hier afgelopen week 2 dagen. Hartstikke mooie en goed onderhouden camping met leuk zwembad. Mooie ruime plaatsen met harde ondergrond.
Sanitair was super netjes en fris.
Binnen 5 Minuten Wandel je naar centrum Clervaux.
Hier was een heel mooi speelgoedmuseum, helaas is de eigenaar ermee gestopt.
Dit is best een gemis voor de gemeente.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Prima dagen gehad!"
linnie1
26-7-2012 Met mijn zoon stond ik tijdens het Pinksterweekend met een tentje op deze camping. We hebben het erg fijn gehad. De beheerders hebben ons netjes ontvangen en uitleg gegeven over de camping. Een dag van tevoren bestellen en de volgende morgen hadden we lekkere verse broodjes. De WCs en douches waren schoon. Het is ons prima bevallen. Mijn zoon kon lekker zwemmen in het zwembad, want het weer zat ons ook reuze mee! Clervaux ligt op 5 minuten lopen, dus daar konden we s avonds lekker uit eten.

met vrienden, Mei 2012
"Super lokatie!!"
Dennis en Simone
28-5-2012 Wij zijn er afgelopen weekend voor de 2e keer geweest, 1e keer was met hemelvaart.
We hebben hier heerlijk vertoefd en motor gereden.
Janet en Ruud ontvingen ons met open armen en waren goede bekenden van de fam van Buuren, waarvan de dochter ook bij ons stond.
Toiletten waren goed schoon, douche's heerlijk warm en harde straal, zwembad was schoon en goed op temperatuur.
Plekken erg ruim en goede parkeerplekken.
Al met al zeker weten een camping die ik iedereen aan kan raden.
Als iemand kritiek heeft op zo'n camping kan die persoon beter thuis blijven!!!

met een groep, Mei 2012
"Aanrader !"
Rob Breeman
11-6-2012 Janet en Ruud, de "verse" beheerders doen het toppie en heel goed, zeer behulpzaam, niets is ze teveel. Wij zijn met pinksterweekend met de motorclub geweest, alle medewerking gekregen, broodjes lekker vers aangeleverd. Wijzelf hebben caravan gehuurd en komen in juli nog 1 1/2 week terug maar dan met de kinderen. Prijzen zijn perfect en zeker als je ziet hoe schoon alles is, het sanitair is blinkend schoon, terrein en groepsgebouw ook. Het zou erg leuk zijn als men op deze camping chalets zou plaatsen, leuke houten blokhutten passen n.l. perfect in deze omgeving. Dan komen wij zeker nog een keer terug.

Janet en Ruud, tot over een paar weken ! En laat je niet leiden door negatieve berichten, die zijn gebaseerd op niets.

"Anoniem"
Bert de bruin
24-5-2012 Prachtige camping midden in een mooie stad van veel uitgaansgelegenheden.
Met de kritiek van anonieme personen ben ik het niet eens daar het niet klopt wat ze schrijven.
Ruud en Janet veel succes.

met partner, Mei 2012
"Al jaren verslaafd!"
Albert Boterkooper
8-6-2012 Wij zijn al een aantal jaren verslaafd aan deze camping. De afgelopen 10 jaar hebben wij een seizoensplaats. Dit jaar is er een nieuwe beheerder. Ondanks wat tegenwerking, doet dit echtpaar het prima. De toiletten zijn gedateerd maar schoon. Het groen wordt onderhouden. Noodzakelijke regels (bijvoorbeeld de snelheidsbeperking van 5 km per uur) worden nageleefd. Verder zijn de beheerders Nederlands talig. Een groot voordeel bij bijvoorbeeld medische problemen. Kortom een camping voor jong en oud.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?