Beoordelingen Hotel Des Nations***

21 mei 2013

Des Nations***
Beoordelingen Hotel Des Nations***
29, rue de la Gare, L-9707, Clervaux
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Des Nations*** in Clervaux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Des Nations*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Des Nations scoort een 8,8 uit 10, op basis van 130 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Des Nations*** in Clervaux, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Des Nations***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Des Nations*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Hotel Des Nations*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Hotel Des Nations*** met andere accommodaties in Clervaux.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

84 beoordelingen over Des Nations***

met partner, Aug. 2012
"Herhalend 'goed' om er te verblijven."
P. van Boekel
8-8-2012 Velen jaren achter elkaar verblijven mijn vrouw en ik voor enkele dagen in dit hotel. Dit jaar is ons opgevallen, dat veel gasten uit vorige jaren, er weer voor kiezen, om naar dit hotel te gaan. Als vast gast kom je niet als vreemde aan. Een persoonlijke, hartelijke begroeting is er vanzelfsprekend. De leiding van het hotel, doet er alles aan om het naar je zin te maken. De kamers zijn uiterst netjes en de sanitaire voorzieningen voor 100%. Ieder jaar, zie je dat er flink is gewerkt om het nog perfectionistischer te maken. Dit jaar is de oude bar gemoderniseerd en een strakende, eigentijdse bistro is er voor in de plaats gekomen.
Het ontbijt is uitgebreid en in de weekenden is als extra mousserende wijn beschikbaar. Het dagelijkse 4 gangen diner (bij half-pension), geserveerd in het restaurant, verdient een pluim. Niet mag vergeten worden, dat het gebruik van de Nederlandse taal geen enkel probleem is.

met partner, Aug. 2012
"Top, zonder meer!"
laureen
10-8-2012 Hotel des Nations valt op door de correcte en toch zeer persoonlijke, sympathieke benadering. Het eten steekt ver boven de middelmaat uit. Niet alleen is het heel erg lekker, maar er wordt duidelijk ook gelet op gezond en weinig vet en dat het oog ook wat wil. De kamers zijn goed, goed bed ook. Mijn rug is slecht, maar nergens last van gehad. We hadden wel het geluk een kamer aan de achterkant te hebben: de voorkant ligt aan een drukke weg. En als je dan zoals wij altijd met een raam open slaapt, zou dat wel eens storend kunnen zijn. Maar daar kan het hotel niks aan doen. Ontbijt ook goed, ruime keus, lekker en van alles wat. Gezellig terras aan de voorkant, dus zeer voor herhaling vatbaar!

met partner, Juli 2012
"Goed te doen"
jeannetterem
3-8-2012 voor een paar dagen is dit goed te doen goede service heel goed ontbijt kamers beetje veroudert(geen airco,wel een ventilator)vriendelijk en behulpzaam personeel en een goede ligging(recht tegenover t treinstation )en op loopafstand van t plaatsje clervaux

met partner, Juli 2012
"Zeer goed hotel"
J Berkhoff
24-7-2012 Wij hebben een zeer prettig verblijf gehad in dit Hotel. Vriendelijke mensen die je in eigen taal te woord kunnen staan, vriendelijk personeel. En een zeer goede keuken met zeer smakelijk eten. Echt een aanrader als uitstap plaats naar Luxemburg stad of andere leuke plaatsen.

met partner, Juni 2012
"Een 3 sterren die een 3 sterren-plus waard is"
verhaeghe bernard
21-7-2012 voor die prijs nog nooit zo'n delicieus 4 gangan menu gegeten met de ideale tussenpauzes: .
Zeer nette kamers en badkamer .
De inbegrepen welness is zeer net en rustig.
De optionele ayurveda is prijs/kwaliteit zeer goed
Zeer vriendelijk personeel met een uitmuntende garcon-chef Francois

"Goed,leuk hotel."
Marian en Siem
9-7-2012 Wij zijn half Juni voor drie nachten in dit hotel geweest.Erg vriendelijk nederlandstalig personeel.
De kamers erg schoon en compleet maar geen minibar/koelkastje.
Leuke en rustige sauna met alles erop en eraan.Zeer mooie omgeving en een prachtig wandelgebied.
Een aanrader en een plek om terug te komen.

met partner, Juni 2012
"Een plek om naar teug te keren!"
wilma_hogendoorn
11-6-2012 Wij hebben via aktie 2 dagen gelogeerd bij dit hotel met onze hond. Het is een zeer diervriendelijk hotel. Het zijn mooie kamers. Heel aardige eigenaars.Heerlijk ontbijt. Wij hebben door andere afspraken jammer genoeg niet van het diner kunnen genieten. Wel 's avonds nog een drankje in de brasserie gedronken. Het hotel ligt tegenover het station maar daar merk je niets van. Vanuit het hotel kun je leuke tochtjes maken door heel Luxemburg. Wij gaan hier zeker terugkomen om van alle andere dingen te genieten zoals de spa.

met partner, Mei 2012
"Prima plek om Luxemburg te verkennen"
Ron
3-6-2012 We hadden een comfort kamer geboekt maar kregen een upgrade naar de beste kamer. Met bubblebad en erg ruim. Prima kamer! Sauna gedeelte is goed verzorgd. Het ontbijt was voldoende. Het eten is bistro was goed en de bediening vriendelijk (bistro en receptie). Het hotel ligt iets buiten de stad, het is ongeveer 10 min lopen. Hotel is een prima uitvalsbasis voor dagtochtjes in Luxemburg (Luxemburgstad 60 km).
Absoluut aanrader voor een korte vakantie.

met partner, Apr. 2012
"Mooi hotel"
Debbie
5-5-2012 We hadden een comfort kamer geboekt maar kregen tot onze verrassing een luxe kamer met zithoek, waterbed en balkon. Jammer dat we maar weinig op onze kamer waren. Erg vriendelijke eigenaar/eigenares. Eten in Bistro was heerlijk. Trein hoorde je amper. Ontbijt was enorm uitgebreid. Kortom: wij hebben een fantastisch verblijf gehad.

met partner, Apr. 2012
"Een aanrader voor Bourgondiers"
M_haven1
30-4-2012 Bij toeval zijn we hier terecht gekomen. Werkelijk een over complete accomodatie en perfecte uitvalsbasis. Niet alleen omdat men begrijpt wat goed gastheerschap is maar tevens omdat de locatie praktisch gelegen is.
Het uitzicht is wat minder en de weg direct langs het hotel is qua geluid niet ideaal maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door goede isolatie maar bovenal door de enorm vriendelijke bediening, bijzondere kamers maar zeker door de uitmuntende keuken.
Na een dag wandelen in de omgeving is het wellness gedeelte een aangenaam onderdeel van dit hotel. De massage mag echt niet ontbreken, in dat geval. Wij hebben erg genoten van ons verblijf ! Een tien geven we niet, maar de verleiding om het deze keer wel te doen was zeker aanwezig.....

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit