Hotel St-Fiacre*** in Bourscheid Luxemburg beoordelingen 8.3 | Zoover

Hotel St-Fiacre*** Bourscheid

Beoordelingen Hotel St-Fiacre***

4, Groussgaass, L-9140, Bourscheid
Hotel St-Fiacre scoort een 8,3 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel St-Fiacre***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel St-Fiacre*** in Bourscheid, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel St-Fiacre*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Hotel St-Fiacre*** met andere accommodaties in Bourscheid.

13 beoordelingen over St-Fiacre***

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Super hotel"
B
27-9-2011 Heel erg kindvriendelijk hotel, speelhoekje voor de kids, trampoline. Ruime kamer, met balkon, 4 bedden, heel mooi uitzicht op kasteel, valleien, bossen, bergen, natuur...Heel veel wandelingen in de buurt van 2u ongeveer. Heel leuk. Kasteel bezocht. 4 gangen-diner in orde, gastronomisch heel lekker (ongelooflijk lekker kroketje). Ettelbruck bezocht is geen mooie stad. Esch sur sure bezocht is heel gezellig stadje en goed om te wandelen. Ontbijt is dik in orde, boterkoekje, croissant, eitje, kaas,... We zouden nog een dagje gebleven zijn :).

"Aanrader!"
A. Blok
22-8-2011 Gezellig hotel. Inrichting beetje gedateerd maar prima kamers. Kamers achterzijde hebben mooi uitzicht. Vriendelijk personeel en goede bediening. Eten prima.

"Goed verzorgd"
garret43
2-8-2011 we hebben een goed weekend gehad,goede kamer met balkon schoon en vriendelijke mensen het onbijt was goed en het avond eten ook. joke en tonie

met een groep, Apr. 2011
"Leuk gastronomisch wandelweek-end"
Jef
19-4-2011 Zeer goed hotel met vriendelijk onthaal. Een lekker gastronomisch etentje. Ontbijt meer dan voldoende. Weinig aan af te keuren aan dit hotel. Heel goed gelegen ook om te wandelen. Wadelwegen zijn tamelijk zwaar door de hellingen.

met partner, Aug. 2010
"Prima hotel!"
familie van Beek
23-8-2010 Wij zijn net terug van een minivakantie in dit hotel en in een woord het was geweldig!
Wij komen al meer dan 35 jaar in Luxemburg, eerst met de kinders om te kamperen en nu om de paar jaar om weer even dit mooie land te bezoeken en te gaan wandelen, winkelen etc.
We zijn al een tijdje op zoek naar een hotelletje waar we vaker naar terug kunnen komen en hebben het nu gevonden!
De kamers zijn eenvoudig maar heel schoon en van alle gemakken voorzien.
We hebben er 2 keer gegeten en dat was meer dan voortreffelijk.
Het personeel en vooral Pascale is heel aardig en attent.

Het hotel ligt in een schitterende omgeving, dichtbij de rivier de Esch en het kasteel Bourscheid. Je kan er prachtige wandelingen maken. Het hotel heeft een terras dus bij mooi weer kan je heerlijk buiten zitten en er ook eten.
Wij hebben genoten en gaan zeker gauw terug.

"We komen zeker terug"
Marian
26-7-2010 Het echtpaar dat het hotel runt is heel vriendelijk,de lift staat voor je klaar als je met je koffers komt.De service is heel goed en ook het ontbijt en diner waren voortreffelijk.Je bent vanaf hier ook zo bij Vianden en Echternach maar heel Luxemburg is erg mooi.
Nog even dit; de "knorrige"kok is een heel vriendelijke man waarmee je heel goed kunt praten.
Al met al is dit zeker voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Sept. 2009
"Enorm flexibele instelling eigenaars"
Anne
7-9-2009 Wij hebben dit hotel beboekt middels bon. omdat we onze baby bij ons hebben krijgen we een familiekamer = enorm groot en ideaal voor ons (normaal met de bon krijg je een kamer klasse C). 4 gangen diner was iedere dag erg lekker, we konden op onze vraag al om 18.30 eten (ivm baby). service van entree tot vertrek is groot, alles is bespreekbaar en kan, de lift wordt voor je 'geroepen', etc.etc. Enige minpuntje was de aanwezigheid van wespen/vliegen op de kamer, maar daar kunnen de hoteleigenaars niet aan doen. dus: aanrader!!!

Luc & Trousch
2-10-2007 Met ons tweetjes op R&R weekend geweest 29/09 tot 01/10/07. Mooi en kalm gelegen 'pension'op heuvel. Kamers mooi en proper. Gastronomisch diner is zeer goed - halpension maaltijd = gewoon. Familie sfeer waarvan de knorrige kok (de vader)lesgever is aan de kokschool te Diekirch. Het hotel was bijna leeg.

Michel uit België
26-6-2007 Wekt niet de indruk een hotel te zijn, eerder een pension; 2-4 pers kamer met salon en groot balkon met prachtig zicht op omringende heuvels en kasteel enig; kamer was zéér schoon; lekker 4-gangendiner, vriendelijk personeel; goed gesitueerd voor uitstappen naar meren van de Boven-Sûre; ontbijt ruim en héél hygienisch. Bij slecht weer is er maar weinig of niets te doen; bij redelijk weer is de tuin ruim genoeg voor de kinderen; speeltuigen aanwezig.

rosanne reunes
5-2-2007 wij komen al twintig jaar in dit hotel en hebben het steeds zien evolueren in de gunstige zin.De kamers zijn netjes en voorzien van voldoende comfort,er zijn veel wandel en fietsroutes in de omgeving.Er heerst een familiale sfeer en het is kindvriendelijk.Omliggende steden en bezienswaardigheden goed berijkbaar.Men kan er genieten van rust en ook van de geneugten des levens!!!