Appartement Résidence Les Laurentides in Bourscheid Luxemburg beoordelingen 4.7 | Zoover

Beoordelingen Appartement Résidence Les Laurentides

3,4
3,7
5,7

Appartement Résidence Les Laurentides Bourscheid

Beoordelingen Appartement Résidence Les Laurentides

rue Schlaed, L-9140, Bourscheid
Appartement Résidence Les Laurentides scoort een 4,7 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Résidence Les Laurentides? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Résidence Les Laurentides in Bourscheid, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Appartement Résidence Les Laurentides vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Appartement Résidence Les Laurentides met andere accommodaties in Bourscheid.

1 2 3 4 5 6 volgende

51 beoordelingen over Résidence Les Laurentides

3,1
3,6
met vrienden, 2010
"Leuk renovatieproject en gratis grotbezoek"
RW
5-9-2010 Overnachten tegen een lage prijs is aantrekkelijk, de keuken, het bed, en de veiligheidsvoorzieningen zijn dat niet. Het geboden apartement had op het balkon zelfs echte druipsteen in wording. Wat verbazingwekkend is is dat dit complex niet in het geheel aan polen wordt verhuurd omdat er nu ook al een groot deel in de permanente verhuur zit. Het lijkt me beter dit drama van de boekingswebsites te verwijderen en wel onmiddelijk.

met partner, 2010
"The shining part 2"
Roetie
5-9-2010 Dit complex komt niet door de nederlandse brandveiligheidskeuring heen. Je krijgt een stapelbed in een muf hok en een zeer hard opklapbed in de kamer. De Kamer is zeer stoffig. Al met al zeer verouderd. Er is een oudere beheerder wat in combinatie met de "tijdelijk" gehuisveste poolse arbeiders de weekendsfeer niet echt beter maakt. Lekker veel onverklaarbare nachtelijke geluiden, geen vluchtwegen, ietsje verder aan de straat zijn de familie flodder en tokkie aan auto's aan het sleutelen. Wil je de ziektewet in: dan is een langer verblijf aangeraden. Je zult lange dagen door Luxemburg trekken en korte nachten krijgen. Nachtje eerder vertrokken.

met partner, Sept. 2010
"Wij vinden het al 15 jaar een geweldige plek"
Aart Bosman
1-10-2010 Al deze reacties die ik hiervoor vind, het is altijd wat echt een Nederlandse gewoonte zeuren over iets. Maar het moet goedkoop zijn!!!! Wij komen al 15 jaar lang en dat meerdere keren per jaar bij Robert, en inderdaad soms is het wel eens minder of herrie of wat anders. Wij zijn nu net weer terug ons verblijf was geweldig in een SCHOON appartement. En o ja voor ik het vergeet de laatste nacht lagen twee mensen in een appartement een nieuw leven te maken, moet ik daarover klagen dan want dat ging niet stilletjes. Beste mensen leven en laten leven. en wat ik zeker nog wil vermelden als je een flinke jongen of meisje bent dan vermeld je met al je kritiek wel je naam erbij, maar neen lekker Nederlands liever niet???? Robert bedankt.

Met Vriendelijke Groet
Fam: Bosman[3]

met partner, Aug. 2010
"Een keer en nooit weer"
THD
6-9-2010 Verblijf in een sterk verouderd, zeer onveilig gebouw met bijbehorende oud, uit een harry potter film afkomstige huismeester. Een bezoek aan enig grot was niet nodig: de druppen hingen aan het balkon. Van de zon genieten was er ook niet bij, aangezien je prompt door wespen werd belaagd zodra je buiten zat. Je nachtrust krijgen was er ook niet bij, het opklapbed was hard en de dekens complete huisvestingen voor de huisstofmijt. Het koffieapparaat viel letterlijk uit elkaar, en douchen was nauwelijks mogelijk. Dan hebben we nog de andere 'hotelgasten', namelijk de polen die je bijna letterlijk de kamer uit rookten(slechte ventilatie) en goedkoop communiceerden via het balkon. Achteraf had je nog beter kunnen slapen in het nabijgelegen kasteel..kortom: organisaties doe hier iets aan!

met partner, Juli 2010
"Te erg voor woorden"
Pals Kammega
16-7-2010 Erg slecht onderhouden en zeer ouderwets complex.
Zeer onveilig, slecht verlicht.
Inboedel erg ouderwets, tenzij je van donker eiken (jaren 70) houdt.
Let erop dat je bij aankomst een kwitantie KRIJGT .
Hij schrijft de kwitantie wel, maar geeft hem NIET als je niet oppast.
Vervolgens zegt hij bij vertrek dat je de borg niet hebt betaald. En moet je dus meer betalen. Wat wij niet gedaan hebben. wij hebben de politie laten komen en de zaak zo afgehandeld.

Zal het zeker niet aanraden maar eerder af. Snap ook niet dat complex nog steeds via TO te boeken is. In het dorpje zitten meerder complexen, dus betaal liever 10 euro meer per dag voor een beter complex.

"Oud, echt aan vernieuwing toe"
vandenhove eliane
6-3-2010 de omgeving is wel mooi, wij hebben er
veel rondgetoerd en mooie omgevingen
gezien. Wil je naar de winkel, dan moet je wel naar Ettelbruck, graag magazijn waar je alles vindt. Verder kan je naar Echternacht en omstreken.
Van Les Laurentides is er wel iets moois van te maken, maar dan moet het serieus aangepakt worden, de wandkast mag gerust blijven, maar de rest van de meubels BUITEN. Koop enkele moderne tafels, stoelen, goed zittende salons, flatscreen tv's en enkele moderne kaders en het zal er gans anders uitzien. DOEN EN DE TOERISTEN STAAN IN EEN RIJTJE TE WACHTEN !

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Wat een vreselijke oude troep"
Familie van Oss
2-2-2010 Dit is de grote afrader van 2010. Wat een oude vieze troep was het hier. Erg kindonvriendelijk en afgelegen van alles. Wij bleven tot s'avonds laat weg om maar niet in dat vieze appartement te hoeven zitten. En dan met 2 kleine kinderen.
De beheerder is een oude vieze man die het liefst de boel zo laat zoals het is. Kreeg een oude lap en een flesje schoonmaakmiddel mee. We zijn na 4 dagen weggegaan.
Nooit meer. We gaan een klacht indienen bij Vrij Uit.

met partner, Aug. 2009
"Nooit meer!"
saskia1212
19-8-2011 Bij aankomst dachten we al; is dat het? Bij de receptie was het al heel smerig en een verschikkende troep. Vies mannetje. We hebben een nieuwe kamer gevraagd omdat het echt heel vies was maar de andere kamer bleek ook erg vies te zijn. Ik snap echt niet dat de touroperator dat appartement erop zet! zo kan je je klanten toch niet behandelen! Hebben nog nooit een schoonmaakster gezien, gang zag er hetzelfde uit toen we weggingen. In de koelkast lag een vies zakje met iets smerigs erin. Op de site van de touroperator staat dat er in de zomermaanden een bakker langs zou komen, nooit een bakker gezien! Op balkon nooit gezeten, kon de deur ook nauwelijks opendoen omdat er een wespennest zat, meer dan 15 wespen doodgemaakt inclusief de koningin. Op de wc zat geen eens een hendel om door te trekken. Kamers stonken muf, het bed was keihard, was een uitklapbed, lading stof kwam je tegemoet. Hoe durf je nog schoonmaakkosten te vragen! schandalig!

met partner, Aug. 2009
"Goed verblijf"
M.
8-8-2009 Het appartement was ouderwets ingericht maar wel schoon en ruim genoeg. Groot balkon met mooi uitzicht. Hebben rechtstreeks bij de eigenaar geboekt en deze was erg makkelijk en vriendelijk. Prima verblijf gehad.

"Nooit meer,te duur en te vies voor je geld"
luc
22-7-2009 Alles is er oud en vies.Aan de rommelige receptie zit een oud mannetje.De kamers zijn ruim met een mooi uitzicht.De inrichting moest al jaren geleden vernieuwd worden.Het zijn meubelen en inrichting van de badkamer van de jaren 70.Het is er helemaal niet proper en het stinkt er.
€ 27 voor een eindschoonmaak is er ver over.Zeker geen aanrader

1 2 3 4 5 6 volgende