Beoordelingen Camping Du Nord

20 mei 2013

Du Nord
Beoordelingen Camping Du Nord
27, Groussgaass, L-9140, Bourscheid
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Du Nord in Bourscheid, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Du Nord zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Du Nord scoort een 8,5 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Du Nord in Bourscheid, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Du Nord, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Du Nord de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping Du Nord vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Du Nord met andere accommodaties in Bourscheid.

22 beoordelingen over Du Nord

5,7
met vrienden, Juli 2011
"Prachtige, natuurlijke camping!"
Erik-Jan
14-8-2011 Even wat opsommingen:

- Mooie camping
- Goed ondergehouden (Gras gemaaid, Toiletten schoon, douche schoon)
- Grote ruimte voor tent
- Mooie uitzicht, omgeving. ( Bergen, zon, rivier, brug, etc )
- Veel vissen! Als je van vissen houdt, moet je zeker erheen!
- Leuke activiteiten voor de kinderen
- Veel wandelingroutes in de buurt beschikbaar
- Camping staat vlakbij de treinstation, heel handig als je naar Luxembourg stad wilt gaan!
- Lekker fris, Er zijn genoeg bomen als je in de schaduw wilt zitten.
- Er is inderdaad weinig eetgelegenheid. Er komt om 8 uur 's ochtend de "bakkerijbus". Daar kun je lekkere, verse broden kopen. Ruime keuze.
Er is verder weinig eten te kopen bij de campingwinkel. Voor mij maakt het niet veel uit. Trouwens er zijn wel de 2 restauranten vlakbij de camping, rond 15 minuten lopen.

Dus wij hebben daar zeker genoten!!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldig! zeker met jonge kinderen."
Teunissen
7-8-2010 We komen net terug van onze vakantie op camping du nord in Luxemburg en zijn heerlijk uitgerust.
We zouden eigenlijk naar Frankrijk doorreizen, maar doordat de camping zo goed beviel zijn wij er gebleven.
Wij vonden de camping zeer kindvriendelijk. Een nette ruime speeltuin met veel kinderen (nieuwe vriendjes), een weitje met drie geiten en een ponny, die de kinderen zelf brood mogen voeren.
De ponny werd bijna dagelijks uit de wei gehaald voor een ritje: soms met zadel, in de koets of huifkar, maar ook zonder zadel.
Knutselen: armband maken, pet kleuren, kleur wedstrijd met echte medailles.
S'avonds kampvuur met marsmallows, schminken en tooi maken.
Voor oudere kinderen is er een appart hangveldje om samen te zijn met daarop een oude koets zodat ze droog kunnen zitten.
Sannitair was gedateerd maar wel schoon en heel.
Plekken zijn ruim en vlakbij een ondiepe beek.
Brood was er s'ochtends met ruime keuze, verder was het eten op de camping beperkt, bbq-en mocht bij de tent.

"Echt kamperen in de natuur."
Roland
2-8-2009 Nette camping, altijd plek, ook voor de kampeerder op doorreis. Kom er al jaren, voornamelijk op doorreis naar Frankrijk.

Helaas was de Sure dit jaar niet zo goed zichtbaar door de begroeiing.

Fantastische locatie, omgeving. Als je gaat voor de rust, of als je graag de natuur in wil, wandelend of met de fiets, een echte aanrader!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Goede camping voor doorreis"
Fam.Hilhorst
13-8-2009 Op zich ligt deze camping prachtig, maar het oogt wat rommelig allemaal (en dat begint al bij de entree). De staat van het sanitair mag echt beter. Zeker ook omdat je voor het douchen moet betalen (douches waren vies en het water liep niet goed weg).
Verder organiseren ze leuke activiteiten voor de kinderen en was er een leuke speeltuin. Voor ons was het een prima camping voor doorreis, maar niet voor een volledige vakantie.

met jonge kinderen
"We gaan er morgen weer naar toe. "
fam Winkelman
27-4-2009 Het ligt prachtig midden tussen de bossen. Een kleine kinderwandeling voert naar een restaurantje voor een ijsje voor de kinderen. Van daar uit kun je een ruige korte klauter wandeling terug naar de camping nemen over rotspunten met mooie vergezichten. Vanuit de camping in 2 richtingen prachtige wandelingen. En na ongeveer 8 km (of het dubbele) kun je dan de trein terug nemen. Ook makkelijk om met de trein een stad te bezoeken.

"Prachtig gelegen."
Marjolein
17-12-2008 Camping met een prachtig mooie ligging. Heerlijk aan het water en lekker rustig. Hele mooie omgeving.
Met de auto alles goed bereikbaar.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Super camping zonder toeters en bellen!"
Gea Brummel
17-1-2010 Het is een hele leuke eenvoudige camping zonder toeters en bellen. Een heel ongedwongen sfeer. Voor de kinderen is er veel te doen. Het riviertje voor de camping biedt veel speelmogelijkheden. Ook voor de vaders, die graag van vissen houden. Een leuke speeltuin. Een paar keer per week wordt er annematie voor de kinderen georganiseerd. En soms wordt de pony uit de wei gehaald waar de kinderen op mogen rijden. Verder kun je lekker wandelen in de omgeving. En gewoon lekker relaxen. De bakker komt iedere morgen broodjes brengen. En er is een kleine snackbar op de camping aanwezig. Wel ben ik het er mee eens dat het sanitair niet helemaal top is, maar het is wel schoon. Het is gewoon in een wat verouderde staat. Onze kinderen hebben zich heerlijk vermaakt op deze camping. Beter als op een camping waar van alles wordt georganiseerd. Wij zagen de kinderen de hele dagen niet. Dat betekende voor ons lekker luieren met een boek in de hand. Nee, iedereen is het er mee eens, dit jaar gaan we weer!

Familie, Juli 2008
"Super Caming"
Denise
19-7-2008 Ik kom hier al meer dan 30 jaar. Het is een heerlijke camping om tot rust te komen. De kinderen vermaken zich prima en Familie Koob is ontzettend lief. Het mooiste is dat ik nu al weer 14 jaar terug ga met mijn eigen gezin en dat we maandag weer voor een paar dagen gaan.

Carlijn
29-3-2008 Heel fijne camping. Wij zijn in juni 2007 een weekendje geweest. Gaan dit jaar opnieuw, maar dan voor 5 dagen. Heerlijk tot rust komen tussen de bossen. Lekker dicht bij Luxemburg-stad dat goed te bereiken is per trein. En die broodjes 's ochtends..heerlijk! Ik kan er nu al naar uit kijken.

Familie
Maryda
8-1-2008 Kleine gemoedelijke camping. Mooie ligging. Voor boodschappen moet je wel 20 km rijden.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit