Camping Haute-Sûre***** in Boulaide Luxemburg beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Haute-Sûre*****

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Haute-Sûre*****

Rue J. de Busleyden, L-9639, Boulaide
Camping Haute-Sûre scoort een 8,3 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Haute-Sûre*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Haute-Sûre***** in Boulaide, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Haute-Sûre***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Luxemburg. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Diekirch. Vergelijk Camping Haute-Sûre***** met andere accommodaties in Boulaide.

31 beoordelingen over Haute-Sûre*****

Familie, Aug. 2008
"Supervakantie!"
Stam
7-8-2008 Wij zijn net terug van 2 weken vakantie op dit mooie en schone park. Erg leuke sfeer, veel activiteiten. Onze kinderen hebben zich geen seconde verveeld. Ook wij hadden een tent , maar herkennen ons niet in de vorige beoordeling; alles was bij ons prima verzorgd. Zwembad is inderdaad klein, maar dat mocht de pret niet drukken. Helaas gaat dit park na dit seizoen sluiten.

"Hele gezellige camping!"
Familie Koelman
17-8-2008 We hebben een hele mooie vakantie gehad, de 1 keer in Luxemburg, leuke en schone camping, leuk personeel, veel voor kinderen te doen. Mooie omgeving. Het zwembad had iets warmer gekund maar onze kinderen vonden het niet erg ze hebben zich uitstekend vermaakt!!!

Jammer dat de camping gaat sluiten!!

Familie, Juli 2008
"Met pijn in ons hart vertrokken!!!!"
Familie Janssen Ber...
12-8-2008 Wij komen al 5 jaar op deze super kindvriendelijke en gastvrije camping ons dochtertje is hier groot geworden en voelt zich hier echt thuis.
Wij kunnen ons dan ook absoluut niet vinden in het negatieve commentaar hier onder.
We zijn net terug na weer een super fijne gezellige vakantie op deze camping.
En na het nieuws dat de camping gaat sluiten dan ook met pijn in ons hary vertrokken.

Haute- sure team bedankt voor die mooie vakanties!!!

Helaas moeten wij nu opzoek naar n plekje die deze camping kan vervangen.

Familie, Juli 2008
"Fijne vakantie met SUPER gast vrijheid"
martin
7-8-2008 Wij hebben ook super vakantie gehad.
Net als die mensen uit veghel.
Die gasten die lopen te klagen moeten idd eerst eens bij zichzelf te raden gaan .

Jammer dat we volgend jaar niet meer terug kunnen omdat de boel van de hand wordt gedaan en er huizen komen geloof ik.

de service was prima en animatie team supervriendelijk

"Prima camping"
anoniem
12-7-2008 Net terug van deze leuke camping. Zwembad is inderdaad erg koud, leuke grote plekken mooi afgeschermd met grote coniferen. Mooie omgeving, maar in het dorp is geen winkel.
Leuk voor kleine kinderen.

Familie
Henry Janssen
27-5-2008 Een zeer mooie en gezellige camping vooral voor gezinnen met jonge kinderen.
We gaan er dit jaar voor de 5e keer oprij naar toe.
Alles wordt goed bijgehouden 't toiletgebouw wordt meerdere malen per dag gecontroleerd en gereinigt.
De omgeving bestaat uit een geweldig mooi uitzicht/natuur welke voorzien is van een x aantal mooie wandel-/fietsroutes.
De animatieteam is zeer vriendelijk net als de rest van het personeel en spreekt nederlands.
In het restaurant kan men goed eten.

In onze ogen zeer zeker een aanrader.

Wijnanda
22-5-2008 We hebben een tent gehuurd op deze camping via touroperator. De tent is ruim opgezet en er is veel inventaris aanwezig in de tent. Camping loopt licht schuin af, dus dat voelt vreemd aan in bed. We zijn vroeg in het seizoen, dus van animatie is nog geen sprake. Sanitair ziet er goed uit en wordt goed schoongehouden. Zwembad is nog niet open zo vroeg in het seizoen. Het is ook een erg klein zwembadje. In de campingwinkel zijn we nooit geweest, want op 15 min rijden in Wiltz zit een hele grote supermarkt. Wij zouden hier nog weleens teruggaan!

Familie
L. Wilbrink
3-9-2007 Gewoon een heel fijne camping om te vertoeven vooral voor de kinderen (<12)

met partner, Sept. 2007
Laurens en Marijke
8-9-2007 Wij hebben afgelopen week op deze camping gestaan en zelfs in het naseizoen is alles nog super schoon. Het is een mooie kleine camping met schoon sanitair een vriendelijke eigenaar en ruime standplaatsen. In de omgeving zijn veel kastelen en ruine's te bezichtigen, ook is de stad Luxemburg een bezoek waard, dit kan eenvoudig met de trein. Het enige nadeel is het dorpje zelf, hier zij geen winkels. Wel is er een campingwinkel.

met partner, Sept. 2007
marijke
7-9-2007 Wij zijn net terug van een hele leuke vakantie op deze camping.
Wij zijn alleen maar postitief over deze camping, erg schoon, mooie ruime plekken, vriendelijke eigenaar, rustig en mooi uitzicht.

Een nadeel vonden wij dat de winkels een eind weg zitten. (wel campingwinkel)

In de omgeving zijn veel leuke dingen om te bezoeken: kastelen (Vianden) , Luxemburg met de trein en gezellige terrasjes.