22-8-2011
Wij hebben hier 1 nacht overnacht in de bed & breakfast kamers.
Een eerlijke prijs voor 2 top kamers welke we hadden besproken.
Super netjes, ruim en van alle gemakken voorzien.
Dit alles dus voor een bedrag wat je in een hotel met moeite voor 1 kamer betaald.
Inderdaad prachtige omgeving voor te wandelen, fietsen of bezoekjes aan de bekende plaatsen.
Ideale kamers voor het verkennen van de omgeving of tussenstops dus.
30-1-2012
Het is een leuke gezellige caming waar je gewoon leuk met z'n allen rustig kan zitten. Je kan er prima eten en drinken. Het sanitair vind ik echt minder maar het is wel te doen je moet wel WC papier meenemen. Voor de rest kun je jezelf gewoon goed vermaken.
15-8-2010
Met 4 gezinnen tegelijkertijd neergestreken op het tentenveld, het klikte meteen tussen de kinderen, deze hebben zich fantastisch vermaakt op de speeltoestellen en in de sure. Met ouders vaak tot (heel) laat bij het kampvuur gezeten....
Wordt veel georganiseerd voor jong en oud (niet veel aan meegedaan) alleen aan het camping Berkelspel (er grappig, duurde alleen wat lang....)
Omgeving is mooi, start een (korte) wandeling vlak bij de camping.
Kortom voor ons de meest fantastische vakantie, mede 'veld 3' bewoners, BEDANKT!
P.S. onze dochter was ook jarig (tijdens het Berkelspel) ook zij is erg verwend, campingbewoners, bedankt ook hiervoor.
- veel (heel) vaste gasten (maar geen last van gehad, zij organiseerden ook een groot deel van de activiteiten, fantastisch)
- sanitair: schoon (maar geen 'professionele' schoonmaak)
- gastvrijheid: enorm
- zeer kindvriendelijk: op tentenveld schommels en speelkasteel, sure en kinderactiveiten