Zomervakantie 2017 - Zonvakantie bestemmingen zomer 2017

Populaire bestemmingen zomer 2017

De zomer van 2016 is voorbij, de hoogste tijd om alvast naar de zomervakantie 2017 te kijken. Zoover heeft speciaal voor jou de meest populaire zomervakantie bestemmingen van dit jaar voor jou hieronder op een rij gezet. Erg in trek deze zomer zijn Griekse bestemmingen zoals Kefalonia en Zakynthos. In Kroatië is vooral Istrië populair onder vakantiegangers. Hieronder is deze lijst verder aangevuld met de mooiste en leukste bestemmingen voor de zomervakantie van 2017. Kies uit opkomende vakantielanden of ga naar de favoriete vakantiebestemmingen.

Zonvakantie boeken tegen een scherpe prijs

Toch nog twijfels over welke zonvakantie jij wilt boeken deze zomer en heb je een klein budget? Bekijk dan onze last minute pagina voor een goedkope zomervakantie met de scherpste aanbiedingen van verschillende reisaanbieders. Deze pagina bevat het totaal overzicht van alle last minute zomervakantie aanbiedingen van 2017. Je vindt hier de beste aanbiedingen naar populaire zomerbestemmingen zoals Turkije, Griekenland en Spanje. Maak dus snel je keuze om te profiteren van alle aanbiedingen.

Zomervakantie 2017 (regio noord)

Voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs start de zomervakantie op 22 juli. De vakantie periode loopt t/m 3 september.

Zomervakantie 2017 (regio midden)

Op 8 juli krijgt de regio midden vakantie. Het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs hebben vakantie t/m 20 augustus.

Zomervakantie 2017 (regio zuid)

In het zuiden start de zomervakantie op 15 juli. Deze loopt t/m 27 augustus.

Klik hier als je informatie over de Bouwvak 2017 wil.

Klik hier als je informatie over de Herfstvakantie 2017 wil.

Klik hier als je informatie over de Kerstvakantie 2016 wil.

Klik hier als je informatie over de Voorjaarsvakantie 2017 wil.

Klik hier als je informatie over de Meivakantie 2017 wil.

Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

15 Bestemmingen

Zoeken binnen de huidige resultaten: