Hotel Naktsmajas in Valmiera Letland beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Hotel Naktsmajas

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Naktsmajas

Vaidavas 15, LV-4201, Valmiera
Hotel Naktsmajas scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Naktsmajas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Naktsmajas in Valmiera, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Letland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Letland. Vergelijk Hotel Naktsmajas met andere accommodaties in Valmiera.

1 beoordeling van Naktsmajas

1 beoordeling
met een groep, Juni 2007
"Goed hotel, alleen weinig te doen in omgeving"
purdey
17-11-2009 ook naar dit hotel ben ik geweest met school. er was hier in de buurt voor ons niet al te veel te doen, en als niet al te rijke studenten hebben we ervoor gekozen vooral NIET de taxi te pakken naar een leuke staplocatie, want dat zou ons waarschijnlijk van hieruit wel wat meer gekost hebben.

het hotel zelf is erg netjes, er is een leuk binnentuintje en de kamers zijn ook erg ruim en netjes.