Vakantie Beoordelingen Sigulda Letland vakantie, hotels, last minutes | Zoover

4,9
6,6

Sigulda

Beoordelingen Sigulda

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Sigulda. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Sigulda. Ben je zelf op vakantie geweest naar Sigulda? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Sigulda scoort een 7,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 7 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Sigulda. Op Zoover vind je bovendien 26 vakantiefoto's van Sigulda. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Sigulda. Bekijk ook andere accommodaties in Letland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Letland.

4 beoordelingen over Sigulda

6,4
3,8
5,4
met vrienden, Juni 2011
"Voor een weekend...prima!"
dick.vdb.
Sfeer
28-7-2011 Een stadje in het midden van het land. Veel bossen rondom.

met partner, Nov. 2010
"Nooit Meer !"
hoinjsz
Sfeer
16-11-2010 De omgeving van Sigulda is aardig met het kasteel en de activiteiten maar het ligt allemaal ver uit elkaar. Sigulda zelf is troosteloos.
We hebben vanuit Riga de trein (1uur) naar Sigulda genomen en dat was leuker dan het bezoek aan Sigulda zelf.
Nee dit is in onze optiek geen aanrader. Jurmala is een beter uitstapje vanuit Riga (denken wij / niet geweest)

"Weinig te doen behalve wintersport"
Maud
Omgeving
24-4-2009 Afgelopen winter vanuit Riga 1 dag naar Sigulda gegaan. Mooie treinreis door de sneeuw, maar in Sigulda zelf is behalve wintersport NIETS te doen. Zelfs naar n restaurant moesten we n uur zoeken! Heb je n auto, kun je veel meer want in de omgeving zijn verschillende kastelen etc alleen die heb ik dus niet gezien.
Leuk hotel is Villa Alberta.

De beste prijzen en lastminutes voor Sigulda bij:

met partner, Juli 2000
"Mooie omgeving"
Rinus
Sfeer
6-8-2011 Sigulda zelf is op de burcht na, niet zo interessant, de burcht ligt op de burchtheuvel en is omgeven door een klein, maar fraai park, vanaf de burchttoren heeft men een fraaie blik over de prachtige omgeving van het uitgestrekte Gauja Nat. Park waarin Sigulda zelf ook is gelegen.
In de omgeving liggen verschillende leuke bezienswaardigheden zoals in het ten westen gelegen dorpje Birini, waar een erg leuk paleisje aan de oever van een meer ligt.
In de bosrijke omgeving van het dorp Turaida kan men een bijzonder aardig museumpark bezoeken met indrukwekkende sculpturen, in de nabijheid ligt een leuke, maar opzichzelf niet zo interessante Gutmanala grot.
De ruïnes van het indrukwekkende kasteel van Turaida liggen hoog boven het fraaie dal van de Gauja rivier.