Hotel Skanste*** in Riga Letland beoordelingen 8.0 | Zoover

1 beoordeling

Beoordelingen Hotel Skanste***

Skanstes iela 9, LV-1013, Riga
Hotel Skanste scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Skanste***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Skanste*** in Riga, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Skanste*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Letland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Letland. Vergelijk Hotel Skanste*** met andere accommodaties in Riga.

1 beoordeling van Skanste***

1 beoordeling
alleenreizend, Aug. 2010
"Waar voor je geld !"
pascanellie
12-8-2010 hotel skanste.. ik heb 17 euro betaald per overnachting , het ging mij enkel om dat ik in riga zit , nou en het is 5 min met de bus en je zit in hartje centrum.
nou dat is spot goedkoop , toen bleek ook nog dat er onbijt bij zat (A) dat was ook super , water meloen yochurt cornflakes brood inc het rooster erbij.
verder de kamer , ja voor dat geld mag je niet veel verwachten dacht ik toenik er heen ging ! maar het was allemaal verzorgd en netjes en schoon. nou dat wil je toch hebben!
verder ja de omgeving je kijkt tegen een grote ijsbaan aan het olympisch ijs stadion of de andere kant van het hotel een loods. ja het is geen 5* hotel .. maar het is ook geen vies krotje ik ga er zeker terug ( er is geen lift dus niet bepaald vriendelijk voor mensen met een handicap ) en roken op de kamer staat duidelijk dat het ni mag , ik zou het ook niet doen het brand alarm reageert heel snel haha