Vakantiehuis Lacsetas in Kuldiga Letland beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Lacsetas

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiehuis Lacsetas

Kuldiga
Vakantiehuis Lacsetas scoort een 8,8 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Lacsetas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Lacsetas in Kuldiga, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Letland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Letland. Vergelijk Vakantiehuis Lacsetas met andere accommodaties in Kuldiga.

3 beoordelingen over Lacsetas

met een groep, 2011
"Prachtig verblijf"
Jansen
17-6-2011 ruim opgezet vakantiehuis, van alle gemakken voorzien in de prachtige omgeving van het Letse achterland. Veel te doen op gebied van natuur en cultuur. Ideaal om de omgeving van Kurzeme te ontdekken. Hier komen wij zeker terug.

Familie Schröder, H...
15-9-2005 Vanwege fantastische weer is ons oordeel mogelijk wat geflatteerd: prima accomodatie in een ongeschonden en doodstil land met geweldig mooie natuur. Bosmeer binnen 100 meter: erg leuk voor kinderen met zwemdiploma. Rondom huis een vogelparadijs met 'eigen' ooievaarsnest. We leefden veel buiten en misten ontbrekende luie stoelen/bank binnen dus niet. Complete (keuken)uitrusting, moderne (slaapkamer)inrichting, matige binnenverlichting.
Minpunten: ontbreken van vliegenhoren (kiezen tussen hitte of muggen....) en ijzersulfide houdend kraanwater met smaak/luchtje. Zeer behulpzame beheerder maakte verblijf perfect.
Kortom: zonder twijfel voor herhaling vatbaar!

Kees Goedhart
14-9-2005 Zoals u aan de cijfers ziet, is het vakantiehuis Lacsetas een unieke plek.
Belangrijk natuurlijk dat je houdt van rust en van natuur en dat je jezelf kunt vermaken.
Het huis (het beeld op de site, zegt natuurlijk meer dan al mijn woorden) is perfect gelegen om deze provincie van Letland intensief te verkennen. Er is zeer veel te zien - voor elk wat wils - en ik kan mij geen betere plek voorstellen om het Letse 'eigen' te maken. Overigens is de toeristische documentatie voor deze regio uitstekend en uitgebreid. De enige dissonant is, dat het water in het huis zwaar geurt en smaakt naar ijzer, echter drinkwater is in 5 liter flessen overal voor weinig te koop.