Lodge Malealea Lodge in Mafeteng Lesotho beoordelingen 8.2 | Zoover

Lodge Malealea Lodge Mafeteng

Beoordelingen Lodge Malealea Lodge

PO Box 27974, Danhof, 9310 Bloemfont, Mafeteng
Lodge Malealea Lodge scoort een 8,2 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Lodge Malealea Lodge? Bekijk hier dan de beoordelingen van Lodge Malealea Lodge in Mafeteng, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Lodge Malealea Lodge vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Lesotho. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lesotho. Vergelijk Lodge Malealea Lodge met andere accommodaties in Mafeteng.

14 beoordelingen over Malealea Lodge

6,7
met partner, 2010
"Schitterende omgeving in een schoolkampsfeer"
dheus
3-12-2010 De omgeving is schitterend, bergen en mooie uitzichten. De weg er naar toe is spannend te noemen, met een gewone auto net aan te doen, maar dan moet het niet net geregend hebben. De accomodatie is ok. Het 'restaurant'-gedeelte geeft een schoolkampgevoel. Lange tafels en in grote groepen het dagmenu eten. Wel op tijd zijn, want op is op.
TIP: aan de deur hangt een briefje om bij iemand in het dorp te eten. Ga dat doen. Naast dat het een leuke ervaring is, is de gastheer Teboho een veel betere kok dat de koks van het kamp. We hebben daar lekkere kip met spinazie en samp (een soort maisachtig gerechtje).
De excursies zijn goed. We hebben als onervaren paardrijders een leuke tocht kunnen maken. Ook zijn er mooie wandelroutes, maar daar hadden we helaas geen tijd voor.
NADEEL: er lopen pauwen rond op het terrein. Op zich leuk voor de foto's, maar wat maken die beesten 's ochtendsvroeg een enorme herrie en daarmee steken ze de Hadeda ibissen aan!!

met een groep, Okt. 2010
"Supermooi"
Karin
29-4-2011 Ook wij zijn hier 2 dagen verbleven, tijdens onze kampeerrondreis.
We hebben 't tentje ingeruild voor zo'n schattig rond kleihuisje met rieten dak.
Erg eenvoudig ingericht, maar in vergelijking met een tent is het luxe. Geen muggen of iets binnen, terwijl die buiten wel te vinden waren. Voordeel: in het huisje is dag en nacht ca. 19 graden, heerlijk als het overdag 32 graden is en 's nachts maar een graadje of 10 (eind oktober).

De hoofdschakelaar gaat idd om 22:00 uit en dan is het ook ECHT donker. Er is geen omgevingsverlichting zoals wij dat in Nederland kennen, hooguit de sterren en de maan. Een zaklamp (of zo'n hoofdlampje) is geen overbodige luxe.

Het bandje en de zanggroep hebben wij ook gezien en vooral van het bandje straalt plezier af!
Wij hebben daar niet gegeten, omdat wij met de kampeerrondreis waren en er werd al voor ons gekookt.

met een groep, Okt. 2010
"Leuke plek"
peter
22-11-2010 aardige lodges. ruim opgezet. allerlei tamme dieren op het terrein.
geen electricitiet na 22.00 uur. wel warme douche (gasfles)
eenvoudig maar goed restaurant

De beste prijzen en lastminutes voor Lodge Malealea Lodge bij:

met een groep, Aug. 2009
"Geweldige ervaring, echt Afrikaans!"
Els
12-10-2009 wij hebben zeer genoten hier, ondanks het feit dat het kkkkkkoouddd was in de lodge (een winterjas is geen overbodige luxe in de afrikaanse winter). wij vonden het fantastisch om te zien wat hier gedaan wordt voor de doorgaans zeer arme lokale bevolking. De lodges zijn echt Afrikaans en sfeervol ingericht.
De bedden liggen niet zo heel erg comfortabel, maar ja daar kom je hier niet voor, zeker niet als je bedenkt dat veel mensen in dit staatje niet eens een bed hebben.
Het ponyrijden was echt fantastisch!!!! super uitzichten vanaf de bergen!
Mijn partner heeft gewandeld met een gids, erg leuk en ook erg mooie uitzichten.
Het eten was heerlijk, eten wat de pot schaft inderdaad, maar dat was helemaal niet erg. Die T Bone steak was echt heel erg lekker en de toetjes zijn ook echt heel erg lekker. Malealea Lodge is echt een superaccomodatie. NB. De kleding en schoenen die je over hebt kun je doneren bij de accomodatie en dit wordt aan de armste mensen in Lesotho gegeven.

met een groep, Juli 2009
"Primitief"
menno
30-7-2009 Je beleefd Afrika in Lesotho, primitieve hutjes, elektriciteit van 's middags twee tot 's avonds negen uur en een beperkte hoeveelheid warm water. De omgeving maakt echter alles goed. De accommodatie bevind zicht in een vallei, omringd door bergen met besneeuwde toppen. Je kunt te voet of te paard naar muurschilderingen van bosjesmannen. 's Avonds verzorgd big mamma het diner, verwacht er niet te veel van, maar het komt uit een goed hart

met partner, Juni 2009
"Eenvoudige uitvalsbasis om heel veel te doen"
Chris
24-6-2009 Je gaat hier niet heen voor je kamer. Die zijn netjes en eenvoudig. JE gaat hier heen om de buitenactiviteiten. De pony trekking, hikings en al dat soort dingen.

Het eten is goed en erg gezellig met z'n allen. In de avond heb je tot 21.30 uur licht van de generator. De weg er naar toe is goed aangegeven op de borden en wegen zijn goed (op laatste 11 km na, die zijn onverhard.

Oh ja.. Erg koud in de winter (onze zomer) kleed je hier op!

met een groep, Nov. 2008
"Prima lodge"
greops reiziger
23-11-2008 Lodge wordt beheerd door engels echtpaar dat in nauwe samenwerking met de lokale bevolking de lodge runt. Lodge heeft veel positieve invloed op de naaste omgeving. Verblijf daar is prettig. veel mogelijkheden om actief te worden. (kleien tennisbaan aanwezig; helaas aaleen te betreden met echte tennisschoenen)
Eten is goed. Bar idem, sluit helaas om 22.00 uur als de barkeeper de mainswitch van de generator omzet. Dan ook de hele lodge donker. Prima slapen doe je in enkele rondavels en hutjes met twee kamers. Lokale bevolking treedt elke avond rond 18.00 uur op met zang en een bandje.
Een stel pauwen zorgen soms voor herrie in de lodge.

met partner, Mrt. 2008
PC
1-11-2008 We hebben in maart dit jaar genoten van een paar dagen in de lodge. Heel vriendelijke mensen, mooie natuur, voldoende te doen en een goede lodge. We keren zeker terug.

met een groep
Carola
11-2-2008 Heerlijke plek om te genieten van het uitzicht, de mensen of op de rug van een Basato paard het landschap voorbij laten gaan.

met een groep, Juli 2007
"Overnachting in autentiek dorpje"
mattanja
24-8-2008 3 overnachtigingen in de veilige Malealea lodge, juli 2007. De nachten waren koud ( wel goede dekbedden en dekens) en het ligt ging om 10 uur uit ivm energievoorzieining. Zeer indrukewekkend om te zien hoe de mensen in het dorpje leefden. We zijn in een school geweest, een ziekenhuisje en een museum. Ook met de jeugd gevolleybald. De beheerder doet goed voor het dorp. Heerlijk gegeten en gedronken. Voor de jeugd was er vanalles te doen; pony rijden, tafeltennis, voetbal, tennis e.d.