Hotel Palace**** in Zagreb Kroatië beoordelingen 9.0 | Zoover

Hotelkamer

Beoordelingen Hotel Palace****

Trg J.J. Strossmayera 10, HR-10000, Zagreb
Hotel Palace scoort een 9,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Palace****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Palace**** in Zagreb, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Palace**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Zagreb. Vergelijk Hotel Palace**** met andere accommodaties in Zagreb.

2 beoordelingen over Palace****

9,7
met partner, Juli 2009
"Ideale plek voor stedentrip Zagreb."
Lemmers
6-8-2009 Goed en schoon hotel zeer dichtbij (te voet) gezellig centrum van Zagreb. Hotel ligt tegenover een park en dichtbij het treinstation. Goed ontbijt. Wij hadden een zeer grote ruime kamer. Goede prijs-kwaliteitverhouding in ons geval. Goede bewegwijzering met auto naar hotel. Parkeren kost 15 euro per nacht. Wij hebben genoten van ons culturele verblijf in Zagreb met zijn vele terrasjes en winkels.

alleenreizend, Sept. 2007
Van Gestel
29-3-2008 Hotel ligt tegenover een park, op 200-300 meter van Centraal Station en 100-200 meter van het centrum met verschillende winkels, terrassen en restaurants. Het ontbijtbuffet was erg uitgebreid en lekker. Kamer was netjes, comfortabel bed en een schone badkamer. Vriendelijk personeel wat redelijk goed Engels spreekt. Zou ik hier nog een keer naartoe gaan, dan verblijf ik weer in dit hotel.