Beoordelingen Hotel Imperial**

19 mei 2013

Imperial**
Beoordelingen Hotel Imperial**
M. de Dominisa 9, 51280, Rab
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Imperial** in Rab, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Imperial** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Imperial scoort een 7,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Imperial** in Rab, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Imperial**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Imperial** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Imperial** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner. Vergelijk Hotel Imperial** met andere accommodaties in Rab.

5 beoordelingen over Imperial**

6,4
3,5
"Niet zo erg slecht"
sjeng en trees
3-10-2011 Voor eerst dit is een toelichting over Imperial **** hotel, in het dorp is er nog een Imperial , maar dit is inderdaad ** hotel. De vorige beoordelingen waren erg negatief over het eten, wat wel klopte. Het ontbijt is prima, maar het avondeten is inderdaad niet veel soeps.Het is maar wat je gewend bent.
Ik kan weinig toevoegen aan de vorige beoordelingen want die vertelden al genoeg. Het dorp is prachtig , zeer prettig winkelen een verademing als je Turkije gewend bent. Cultureel ook een aanrader, zeer zeker is dit eiland en met name het dorp Rab voor herhaling vatbaar .Zeer mooie baaien voor zwemmen en snorkelen. Wij komen zeker terug maar niet meer naar Imperial.

"Redelijk goed vakantiehotel"
Fam. Verhoef
14-6-2009 Verzorging in dit hotel is goed en het personeel vriendelijk
afgezien van de kennismaking op dag 1 bij de receptie.
Het ontbijt is redelijk goed verzorgd , voldoende keus.
Het hotel heeft geen dinerbuffet maar een 3 gangen keuze menu wat geen verrassing hoeft te zijn als je je huiswerk doet.
Ontdanks de negatieve beoordelingen hebben wij hier uitstekend gegeten.
Ideale bestemming voor mensen die van wandelen houden maar er is geen meter vlak.
Schitterende natuur met veel hagedissen die voor je voetten wegschieten en er zijn ontelbare vlinders.
Aanrader is een boottocht waarbij je dolfijnen kan spotten.

met partner, Mei 2009
"Mooi hotel, slecht eten."
Fam. Zillig, 29 mei...
9-6-2009 Het hotel ligt erg mooi in een park.
Kamer was schoon en netjes. Hoewel wij een kamer hadden aan de achterkant met een spannend uitzicht over de busparking, was het toch rustig.
Het bedienend personeel is vriendelijk en correct, dit in tegenstelling tot het personeel van de receptie: nors en ze spreken hun talen slecht. Van een 'viersterren hotel' mag men ook op dat gebied meer verwachten. Over het diner kunnen we kort zijn: erg slecht. Het ontbijt(buffet) is veel beter.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Imperial** bij:

"Nooit meer..."
Annie & hans 28 mei...
9-6-2009 Hotel ligt wel mooi: in een park. Opvallend veel kamers zonder balkon. Wil je een kamer met balkon, dan bijbetalen. Dan moet er natuurlijk wél een kamer met balkon beschikbaar zijn! Personeel aan de balie onvriendelijk; is in communisme blijven hangen en weet niet wat service is. Obers en overig personeel is oké. Kamer die wij hadden niet groot, doch netjes en schoon. Wel is het een paar maal gebeurd, dat de kamermeisjes s'morgens de kamer wilden doen terwijl wij nog aanwezig waren. Het eten is een verhaal apart: het ontbijt is prima, ruim voldoende brood en divers beleg. Diner is om te huilen, totaal kapot gekookte groente(n) koude pasta's, vieze, vette en slappe frietjes, kleine porties. Er is gratis wijn en bier, echter de wijn was niet te drinken. Bier is al dood vóór je terug aan tafel bent. Het diner is voor een '4 sterren' hotel beneden alle peil. Jammer!
Wij zullen dan ook nooit meer in dit hotel logeren!

met partner, Mei 2009
"Fantastisch hotel, maar och dat eten."
Schreurs
29-5-2009 Zal met het positieve beginnen. Qua ligging, uitstraling en kamers een geweldig hotel. Goede douche met krachtige straal water. Schone kamers. Bediening in het restaurant, poetsdames en mensen achter de bar ontzettend vriendelijk, altijd voor een woordje klaar. Wat zeker niet gezegd kan worden van de mensen achter de balie, kan nog geen goede morgen vanaf, kijken je nog niet eens aan. Kamers met zeezicht hebben alleen maar bomen zicht. Een balkon kost nog eens enkele euro's per dag extra, lig je wel rustiger dan aan achterzijde. Hier gaan de bussen af en aan wat ook vroeg en laat gebeurd. Prijzen van drankjes zijn heel redelijk, stuk goedkoper als in Nederland. Het eten daar en tegen valt vies tegen. Wij hebben in een week 2 keer het eten terug gegeven. Koude inktvisringen, en slappe opgewarmde frites. Salade en toetjes altijd hetzelfde. Yochurt na betekende een plastic bekertje. Een kalte platte, was schijfjes beleg van het ontbijt op bordje gelegd. Meer van voorgesteld. Karig.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit