Beoordelingen Rab

21 mei 2013

Rab
Beoordelingen Rab
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Rab. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Rab. Ben je zelf op vakantie geweest naar Rab? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Rab scoort een 8,7 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 14 Appartementen, 1 Camping, 1 Vakantiehuis, 10 Hotels, 1 Pension en 1 Villa in Rab. Op Zoover vind je bovendien 188 vakantiefoto's van Rab. Je kunt 1 video van Rab bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Rab. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner.

25 beoordelingen over Rab

6,5
"Fantasties"
sjeng en trees
Sfeer
3-10-2011 zeer fijn en mooi dorp , ideaal uitgangspunt voor verschillende tochten met de auto of fiets.Naar horen zeggen was het in de zomer over de hoofden lopen , zo druk was het er. Het is er werkelijk prachtig . Nu in het najaar ideaal , jammer dat al veel zaken dicht waren.

met jonge kinderen, 2011
"Wat wil je nog meer..."
Gregoire
Sfeer
22-6-2012 Super stranden, goede prijzen, historie, voortreffelijk weer, aardige mensen en bovenal schoon!

Er zijn steeds weer mensen die zich niet zelf weten te vermaken, en die kom je dus ook in dit rijtje tegen.

met jonge kinderen, 2011
"GEWELDIG EILAND!!"
nancy
Sfeer
24-1-2011 Wij zijn naar jaren,weer op eiland rab geweest,toen we nog geen kids hadden gingen wij altijd naar radstad,maar nu met kids (5 en 9jaar)
hebben we het rustige gedeelte opgezocht, het plaatsje campor, 1km van de mooie rustige lang aflopende zee ideaal voor de kinderen,waar ook nog een heel mooi zee terras is met heerlijk eten en drinken en niet duur!
het appartement waar wij verbleven was ook geweldig en een echte aanrader!
villa darko in campor met binnen en buiten zwembed,sauna en een prachtige zitterras.
de eigenaar spreekt super duits en is heel vriendelijk.
wij hadden een super vakantie en gaan dan ook in juli 2011 weer terug!

met partner, Sept. 2010
"Een ansichtkaart, maar niks te beleven."
Liesbeth
Sfeer
9-9-2010 Hele eiland overgereden. Prachtige omgeving maar langs de smalle onverlichte hoofdweg vond ik het vaak gevaarlijk wandelen of fietsen. Accomodatie's zijn heel eenvoudig. Redelijk geprijst, maar geen kwaliteit. Prachtig water, maar geen zandstranden, alleen stenen! Vergeet dus vooral geen zwemschoenen. Ik kon in ieder geval nergens het water in komen. Ook nergens een zwembad gezien. Heuvelachtig gebied, dus niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Geldt eigenlijk voor de hele kroatische kust. Schattige haventjes, maar zonder bootje valt er niet veel te beleven. Gooi een paar zonnestoelen in de auto, dan kun je tenminste nog ergens fatsoenlijk in het zonnetje zitten.

In de hoofdstad heel veel toeristen. Mensen zijn hier wel vriendelijker dan op het vaste land. Verwacht geen bruisend avondleven. Buiten de hoofdstad is het sowieso doodnacht.

met oudere kinderen
"Leuk eiland maar ook niet meer dan dat"
familie met 5 volw.
Omgeving
3-8-2009 Rab is wel een leuk eiland wij vonden de gastvriendelijkheid op een laag pitje
Rab stad ziet er leuk uit maar je hebt het zo gezien.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Zeer mooi eiland, prachtig helder water"
nadia
Stranden
30-8-2009 erg geschikt om een rustige vakantie te houden, wel moet je hiernaartoe met je boot, of eentje huren om prachtige plekjes te ontdekken

Familie, Aug. 2008
"Schiiterend!!!!!"
Fam. Bruggenwirth
Omgeving
26-9-2008 Voor het eerst op diit eiland. Gaan volgend jaar weer. Heerlijk weer, schitterende stranden, superhelder water. mooie duiklocaties. En vooral heerlijk rustig.

met vrienden, Juli 2008
"Gezellig stadje !"
Kenny
Sfeer
7-11-2010 Rab is een gezellig stadje op het gelijknamige eilandje Rab ! Het is klein maar gezellig en er zijn mooie winkels. Er was een gezellig marktje en tofe bars zeker is doen dus...

met partner, Juli 2008
luc brijs
Omgeving
6-8-2008 Het weer, de rust en de prachtige natuur zorgen voor een ontspannend verblijf. Er heerst een ontspannen sfeer in de stad Rab en je voelt je veilig en echt op vakantie.

Familie, Juli 2008
"Voor kinderen Ideaal"
Fam Groeneweg
Omgeving
29-7-2008 San marino Camp, erg grote camp 5000 man, stuk bij kermis erg druk en veel lawaai, gelukkig zaten wij aan de andere kant. Voor kinderen ideaal met het zandstrand ook in het water en ondiep tot wel 100m. Minpunt geen water bij je tent toiletten ver lopen. ideaal met een boot, omgeving en baaien prachtig ook met dolfijnen gevaren, zitten nog twee families die helaas gaan verkassen omdat er geen vis meer voor hen is. Dat zou toch erg jammer zijn. Eten vond ik top, erg lekker maar geen organisatie, 1 was klaar ander moest zijn eten nog krijgen. Vond het ook een stuk duurder geworden, winkel kan je welal met de euro vergelijken. Alleen het vlees is nog spot goedkoop. Plekken zijn groot voor je tent of caravan, nadeel is dat je ook daar in het zand staat, kan geen zand meer zien. Alles zit werkelijk onder. Voor de boot is het probleem om te tanken, dat is alleen in rab stad, beetje onhandig, ze zijn er wel mee bezig maar krijgen het niet rond, raar dat een heel eiland naar 1 pomp station moe

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit