Beoordelingen Camping Slatina

6,4

19 juni 2013

Slatina
Beoordelingen Camping Slatina
Martinscica, HR-51556, Martinšcica (Cres)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Slatina in Martinšcica (Cres), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Slatina zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Slatina scoort een 8,1 uit 10, op basis van 18 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Slatina in Martinšcica (Cres), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Slatina, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Slatina de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Camping Slatina vinden. Je kunt 1 video van Camping Slatina bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner. Vergelijk Camping Slatina met andere accommodaties in Martinšcica (Cres).

10 beoordelingen over Slatina

5,6
6,5
met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige ligging direct aan zee"
Gijsbert-Jan van de...
9-8-2012 Met 2 familie's met jonge kinderen 3 weken op deze camping doorgebracht. Mooie locatie, rustige ligging en met eigen haven voor onze boot. Via Happy Ferien geboekt, voordeel is dat je zelf een plek kunt uitkiezen. Op loopafstand van het dorpje Martinsica. Mooie kampeerplaatsen tussen de bomen met voldoende zon. Sanitair op de camping is werkelijk top en wordt bijzonder netjes schoongehouden. Prima uitvalsbasis voor tochtjes met de boot naar Cres, Valun, Mali Losinji enz. die overigens ook via de weg goed te bereiken zijn.
Voor kinderen is er op de camping genoeg vertier, personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom, toplocatie voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Geweldige camping,voor herhaling vatbaar"
Fam Denekamp
21-6-2011 Leuke gezellige camping,het is er hier en daar wel stijl,sanitair is net vernieuwd en ziet er prachtig uit.
Dorpje Martiinscica is niet op loop afstand maar 10 min met auto.
Goed eten op de camping,pizza kun je bestellen en meenemen.
Waar wij stonden was een kleine "beach bar" met kleine keuken voor smiddags.
Hier geen overlast van gehad .
Wij ,gezin met 5 pers en tent,prima vermaakt ga er zo weer heen.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Prachtig gelegen, rustig en schoon"
Gezin met tieners
10-9-2010 We zaten in een mobilhome van Gebetsroither, schitterend gelegen met veel groen en ruimte vlak aan zee. Mobilhome was oud type... De nieuwen zijn mooier. Samen met ander gezin, stond op de camping direct aan zee. We hebben niets gemerkt van de aanwezige honden. Aan de stranden overal douches en alles erg netjes. De toiletgebouwen op de camping zijn prachtig en erg schoon. Leuk speelveld waar de hele dag gevolleybald wordt. 's Avonds geen herrie, je loopt zo naar het plaatsje met restaurants of eet op de camping. De duikschool zit centraal op de camping en heeft uitstekend engelssprekende staf. Eiland Cres is leuk. Geschikt voor mensen die niet van massa en veel van zee en watersport houden. Excursie naar Blue Caves vanaf de camping.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Slatina bij:

met jonge kinderen, Juli 2010
"Heerlijke rustige plaatsen"
nancy1210
7-9-2010 het was een heerlijke camping. wel rustig gelegen. als je via happy ferien boekt, kun je je plaats kiezen en die van te voren dan op een foto zien.( of je schaduw hebt en de ligging) wij hadden dus een plaats recht aan zee (tiha gedeelte) het was voor mij een klein paradijs. maar verder was er op de camping weinig te doen. wel lekker eten in de restaurants. ook kon je zo naar het dorpje lopen (12 minuten) verder was het plaatsje cres super leuk. ook veli en mali losinje zijn wel schilderachtig (alleen waren de kids er niet zo over te spreken. die vonden het saai. hou je van zee, rust en een mooie natuur, dan zit je hier zeker goed. wil je wat meer voor de kids, dan moet je zeker naar camping kovacine gaan.

met partner, Mei 2010
"Heerlijke camping"
J. Jansen
20-5-2010 Wij zijn maar 3 nachten op Camping Slatina geweest, maar het hadden er zeker meer mogen zijn! We hadden een stacaravan gehuurd en die stond bijna aan het water. De camping is erg netjes, mooi en ook goed ingericht.
De uitzichten zijn heerlijk en de zonsondergangen adembenemend. Wij hadden onze hond bij en daar is alles ook super voor geregeld: wandelpaden, speciale vuilnisbakken, douches etc.
Kortom: ontzettend genoten en zeker een aanrader!

met partner, Mrt. 2010
"Na 21 jaar hier geweest te zijn ,NOOIT MEER"
Rein
7-6-2010 Honden zijn op deze camping belangrijker dan mensen. De hele dag geblaf en gejank en overal ligt hondenpoep. Het zgn hondenproject met overal palen met hondenpoepbakjes is een fiasco. Van de 6 toiletgebouwen waren er met de pinksteren 3 afgesloten.In het Tiha gebied stonden met pinksteren ruim 200 mensen. Hiervoor waren 2 douches en 3 toiletten voor de heren en 3 toiletten en 3 douches voor de dames. Het was een ramp. Beheerder weigerde om het dichtstbijgelegen (mooie) toiletgebouw te openen uit kostenoverweging.Verder had men de mooiste plekjes langs de rotskust gereserveerd voor honden. Hierdoor ontstonden fikse ruzies met gasten zonder hond.Stranden in april vol met zwerfvuil vanuit zee. Er werden 5 vrachtwagens met vuilnis afgevoerd. Schone mooie adria kan men vergeten hier.Stranden ongeschikt voor kinderen. Grote kiezels en scherpe stenen. Bij de veerboot wordt men opgelicht.Wij hebben 4 jaar te veel betaald. Ook vaart men niet volgens dienstregeling maar puur op willekeur.

"Te veel rondlopende honden"
r bosman
31-12-2009 toiletgebouwen zijn alleen in het hoogseisoen allen geopend.Er lopen te veel honden onaangelijnd rond die overal op de camping hun behoefte doen.Er is een duur hondenproject (opgestart door een zich professor noemende oostenrijker) maar dit werkt voor geen meter. er is geen toezicht en ,s-avonds is het terrein te donker en durven vrouwen niet naar het toiletgebouw te lopen.Zelfs tijdens de pasen (2009) slechts 1 toiletgebouw open waardoor het een grote smeerbende werd. Voor gezinnen met kinderen is dit absoluut een ongeschikte camping.Er is nl niets te doen.

met jonge kinderen
"Leuke camping op een mooi eiland."
Hester van der Vrug...
9-8-2009 Leuke camping op het eiland Cres. Fijne tijd hier gehad alleen voor onze kinderen was er op de zee na, weinig te beleven. Het personeel is niet klantvriendelijk en weet niets te vertellen wat er zoal te doen is op het eiland. De toiletten worden non stop schoongemaakt en is prima voor elkaar. Voor ons een super vakantie, maar voor onze kinderen was er weinig te beleven.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Prima camping, weinig vermaak voor jeugd"
Hester van der Vrug...
8-8-2009 Deze camping is prima voor mensen die echt een luie vakantie willen, lekker zonnen, snorkelen, s'avonds lekker eten. Verwacht bij aankomst op de camping geen warm onthaal, vrij stug en ongeinteresseerd personeel (op de toiletjuffrouw na dan) Ook weten ze bij de receptie niet veel wat er op het eiland te doen is. Op het eiland Cres zijn een paar leuke kleine plaatsjes oa. Mali Losinj, Cres, Orlec (witte gieren). Als je via een reisbureau boekt krijg je de mooiste plaatsen aan zee, anders moet je zelf de camping over struinen naar een plek. Het is een terassen camping met steile wegen maar zie je het niet zitten om met je caravan weer zelf naar boven te rijden kun je vragen bij de receptie of ze deze even naar boven halen. Wij hebben er een mooie vakantie gehad, met warm weer, mooie plek aan zee.

met partner, Juli 2009
"Mooie camping, saaie omgeving"
Mike
27-7-2009 De plaats die wij hadden toegewezen gekregen was 1 van de beste plekken op de camping met uitzicht op zee en nog geen minuut lopen ben je op het strand. Als je verder van het strand zat dan leek het mij verschrikkelijk om daar te moeten staan. Supermarktje is aan de prijzige kant. Het is ook de enige in de omgeving.

Verder is er in de nabije omgeving van de camping niks te doen, geen leuke dorpjes om te bezoeken ofzo. Wij zijn uit verveling een dag eerder vertrokken.

Sanitair was heel erg goed. Mooie douches en wc's en het werd vrijwel non-stop schoongehouden.

Je kan er wel heerlijk zwemmen en snorkelen.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?