Beoordelingen Lovran

22 mei 2013

Lovran
Beoordelingen Lovran
Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Lovran. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Lovran. Ben je zelf op vakantie geweest naar Lovran? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Lovran scoort een 8,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 9 Appartementen, 3 Vakantiehuizen, 9 Hotels en 1 Villa in Lovran. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Lovran. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Lovran. Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner.

16 beoordelingen over Lovran

6,3
met oudere kinderen, Juli 2012
"Niet meer naar Lovran, wel weer naar Kroatie"
Gerard van de Vis
Sfeer
29-7-2012 Niet veel uitgaansmogelijkheden voor de oudere jeugd.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke plaats"
Fred
Sfeer
30-7-2012 goed bereikbaar, leuke strandjes, altijd wel iets te eten of te drinken in de buurt.

met partner, 2012
"Prachtige omgeving,de moeite waard"
Karin Vrieswijk
Stranden
15-6-2012 Wij hebben genoten van de omgeving en alle bezienswaardigheden. Eten was heerlijk,jammer dat het weer het liet afweten,maar ja. Ons onderkomen was helaas een tegenvaller. Absoluut geen privacy.

met partner, Mei 2012
"Omgeving zeer mooi"
corennel
Sfeer
30-5-2012 Je moet in deze omgeving goed ter been zijn want het is nogal heuvel achtig

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Ideale vakantiebestemming"
Marieke uit Helmond
Stranden
9-9-2009 Ik kom al vanaf mijn 3e jaar in kroatie! dat wil dus zeggen dat ik er al zo'n 22 jaar kom en dan soms 2 x per jaar ;-)
Lovran is een zeer mooi klein dorpje, in de omgeving heb je ook zeer leuke plaatsjes zoals Opatija en Rijeka en medveja enz... erg leuk vooral opatija bij night!
ik heb het er altijd naar mijn zin en wat echt een aanrader is... eten bij Restaurant Stari Grad!!!
Het restaurant is van Bosko en hij is de meest vriendelijkste persoon van Lovran :D
Ben blij als het weer zomervakantie 2010 is dan kunnen we weer gaan genieten van het mooie lovran...

m.jager
Stranden
24-2-2008 ik kom al 23 jaar in lovran aan een stuk.2x à 3x in jaar.ook tijdens de oorlog.tot de oorlog was lovran altijd vol.na de oorlog is men lovran vergeten.goed het is een beetje rustig geworden.het heeft voor en nadelen.ik wil nergens anders mijn vakantie doorbrengen.ik woon privat.mijn kinderen gaan ook regelmatig mee.ik heb daar veel vrienden en en vriendinnen in lovran.daarom kom naar lovran!!!!!!

Astrid
Stranden
12-8-2007 Lovran is een klein plaatsje. Niet zo veel te doen. Wel erg lekker dus als je rust zoekt. Er loopt een mooi wandelpad pal langs zee naar Opatija. Mooi om te doen en dan met de bus terug.

Annelies Slagboom
Stranden
5-9-2006 In Lovran zijn gezellige terrasjes en leuke winkeltjes,een postkantoor en een bank.het is een rustig stadje,Het enige minpuntje is dat de auto,s en de bus veel te hard rijden, je moet dus erg goed uitkijken bij het oversteken
.maar verder is het een prachtige omgeving voor een geslaagde vakantie.

Janssen
Stranden
23-7-2006 Mooie natuur, prachtig uitzicht, hotel Bristol is super, verder niet veel te beleven. Je kunt wel erg leuke uitstapjes maken in de omgeving, maar niet in Lovran zelf.

met partner, Juli 2006
Jeroen Maenen
Stranden
7-8-2007 Lovran en omgeving is een heerlijk vakantieoord. Zon, Zee, stranden, Natuur, Bergen en heerlijke restaurants. Het is op zich een rustig plaatsje waar het heerlijk ontspannen vakantie vieren is. Vanuit Lovran kun je prima uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Pula, Porec, Rijeka en de Plitvice Meren (Mooiste stukje natuur op aarde). Ik ben er nou 3 keer geweest en ga er zeker nog terug. Restaurant aanraders zijn: Kezgrad in Lovran en Konoba Kali in Medveja. In dit laatste restaurant krijg je fantastische biefstukken. We zaten deze reis in Villa Kubo. Prima kamers, perfecte ontbijten en zeer gastvriendelijke en prima Duits pratende gastheren. Het eten drinken en onderdak is prima betaalbaar.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit