Camping Jezevac*** in Krk (op Krk) Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover

Beoordelingen Camping Jezevac***

31 mei 2012

Camping Jezevac*** Krk (op Krk)

Beoordelingen Camping Jezevac***

Plavnicka bb, 51500, Krk (op Krk)
Camping Jezevac scoort een 7,8 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Jezevac***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Jezevac*** in Krk (op Krk), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Camping Jezevac*** vinden. Je kunt 1 video van Camping Jezevac*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner. Vergelijk Camping Jezevac*** met andere accommodaties in Krk (op Krk).

32 beoordelingen over Jezevac***

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Ligt perfect"
elzapaenen
22-4-2012 op loopafstand van het centrum,haven,bij de zee

"Voor herhaling vatbaar!!!"
Renate olde kalter
29-8-2011 De camping ligt perfect op het eiland! Leuke stad en de camping is geweldig, het sanitair is heel schoon, je ziet de dames constant aan het werk, PETJE AF voor hun!!
De stranden (kiezels) zijn schoon, beide kanten speeltoestellen voor de kinderen.
Mooie gemixte nationaliteit, had echt het gevoel op vakantie te zijn! Boot tocht van de rederij Tajana echt een aanrader! Voor kleinere kinderen is er niet veel te doen, maar als er al wat is het in een niet begrijpelijke taal.. Prijzen zijn goed! Wij hebben het lokale stads feest ook mee mogen maken, die duurt 3 dagen, en de muziek gaat tot een uur of drie s'nachts door, en is luid te horen, maar had er geen last van was goede muziek, en wij hadden tenslotte vakantie...restaurant Jecevac ook een aanrader, goed prijzen en heel goed eten, en de gratis snaps...heerlijk
Kortom voor ons een plek waar wij zeker terug komen!!!!

"Prima, niet super"
liekje
1-9-2011 Erg grote camping, waardoor je een van de velen bent en niet heel vriendelijk wordt behandeld. Alles is aanwezig op de camping, eten, koelkastjes, verhuren van sportdingen, tennisveld, cafe, enz. Goede supermarkt!
Op de bonnefooi hierheen gegaan, bij de receptie werd gezegd dat er altijd wel plek is. Maar waar we precies allemaal konden zoeken voor een plek was onduidelijk. Het kastje van de stroom zit op slot, en na een aantal keer heen en weer lopen naar de receptie, hadden we pas electriciteit (zit dus niet bij de prijs in).
Veel sanitair, hygiëne wisselend, wasmachines aanwezig.
Krk op loopafstand. Daar staan standjes waar je excursies kan boeken die vanuit de haven vertrekken.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Jezevac*** bij:

"Gratis internet"
Bonny
28-7-2011 I.v.m. handicap van mijn man wilden we graag dicht bij het sanitair gebouw en een toegankelijke plek naar de zee als het mogelijk zou zijn. We kregen veel medewerking en uiteindelijk een prachtige plek bijna op het strand dicht naast de snackbar. We hadden niets gereserveerd, dus dan moet je toch maar afwachten. het gratis internet scoorde hoog bij onze oudere kids. Weinig overlast van de muziek. Uiterlijk half 12 was het gewoon stil. Lopend naar KRK , veel restaurantjes ( ook veel prijsverschillen..), bootreisje geboekt voor €36 pp. voor hele dag + eten. Goed verzorgd.

"Mooie omgeving prachtige zee"
Ria
16-8-2011 Het is een leuke mooie camping je moet wel van drukte houden want sommingen mensen maken behoorlijk veel lawaai en dat kan allemaal heb geen bewaking zien lopen,
pesoneel is aardig de schoonmaak mensen die zie je alleen maar werken.
Plekken zijn klein dat is lastig als je een caravan heb en dan ook nog eens 2 tentjes. De auto moet dan ook nog op je plek want ergens anders is geen plaats. veel honden maar die kunnen eigenlijk nergens hun behoeften doen want de camping is zo vol.
Stadje is op loopafstand echt heel erg dichtbij erg leuk maar wel heel druk.
Restaurants hebben veel hetzelfde eten. weinig nederlanders veel Slovenen maar prima geen last van. Italianen die maken veel herrie praten hard heel hard en altijd veel drukte.
Maar we hebben een prima vakantie gehad alleen voor de oudere jeugd is er niet veel. ook voor het sporten moet je allemaal betalen en is ook altijd erg druk Volleybal veld erg klein stelt niet veel voor. Geen voetbalveld en kinderdisco stelt ook niets voor.

"Lowlands kwaliteit"
Robin
31-7-2011 We zijn de vakantie begonnen op camping Jezevac, na 2 nachten besloten we er als een speer vandoor te gaan. Wij stonden op de vrije zone voor tenten, dit houdt in dat iedereen zijn tent overal neer mag zetten, dit had als gevolg dat onze buren het nodig vonden hun tent 5 cm naast de onze te plaatsen. De sanitaire voorzieningen waren redelijk en druk. Het stadje Krk was op 5 minuten lopen van de camping. Wel was er veel herrie zowel van het dorpje Krk als van de camping zelf. Wel is bijna overal wifi op de camping wat gunstig was voor het zoeken naar een andere camping.

"Niet ons soort camping"
M
9-9-2011 Camping Jezevac is groot en massaal. Kleine plaatsen. De buren lopen regelmatig over je plaats om bv water te pakken of stroom aan te sluiten. Na een dag hebben we onze spullen weer ingepakt en zijn vertrokken. Misschien hadden we gewoon niet zo'n goede plaats maar voor ons is het eens en nooit meer.

met oudere kinderen, 2010
"Prima camping"
Els Pronk
22-8-2010 Wij hebben de afgelopen 3 weken vakantie 'gevierd' op camping Jezevac. Wij hebben het hier geweldig gehad. Prima standplaatsen, zowel zon als schaduw. Wij zaten vlak bij het nieuwe toiletgebouw. Dit toiletgebouw werd door 3 vriendelijke 'jonge' dames om de twee uur van top tot teen geboend. Geweldig!!! Ook het overige personeel op de camping was vriendelijk en hulpvaardig. Ook wij hebben het feest in Krk meegemaakt. Vroeg in de avond was het er reuze gezellig maar om middernacht batstte ontzettend harde (van zondag op maandag verschrikkelijke) muziek los. Dit duurde tot bijna 3 uur. GEEN reclame voor Krk maar hier kan de camping waarschijnlijk ook niets aan doen. Het enige minpuntje van de camping was het gebrek aan snelheidscontroles. Sommige automobilisten hielden zich totaal niet aan de voorgeschreven snelheidslimiet en hier werd niet tegen opgetreden. Verder een camping die ik iedereen aan zou raden.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Prima camping"
Schaap
22-8-2010 Wij hebben er een prachtige week gehad.De camping ligt vlak bij de stad Krk; een mooi stadje met een gezellige boulevard en stad. Vrij veel plaatsen met meer of minder schaduw; de receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam. Toiletten ed werden met grote regelmaat schoongemaakt; een supermarkt en een paar bakkerswinkeltjes zijn op of direct buiten de camping. Er is direct aan het strand een speeltuin voor de kleintjes (in het zand). Het strand zelf is van grind. Helaas hadden wij de pech dat er in het weekend dat wij er waren een festival was in het dorp waardoor er tot ca 2 uur 's nachts snoeiharde hardrock over de baai richting camping "waaide". Desalniettemin is de camping wel aan te bevelen.In het hoogseizoen wel reserveren; 'smorgens vroeg om 7 uur staat er bij de receptie al een rij van campers en caravans die een plekje willen hebben op de camping...

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Echt de moeite waard"
de Brabanders
26-8-2010 Allereerst complimenten voor het schoon houden van het sanitair.Als het vuil was ligt het aan de campinggasten die geen toiletborstels kennen.Er zijn jammergenoeg nog altijd mensen die het niet netjes achter laten.Op de camping weinig te doen ,maar je wandeld zo van de camping af het stadje in.Een gezellig strand,maar wel waterschoentjes mee nemen.Over het algemeen veel duitsers en italianen.Waar blijven de nederlanders het is echt de moeite waard.Wij hebben in ieder geval genoten