Vakantie Beoordelingen Krk (op Krk) Kvarner vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Krk (op Krk)

Krk (op Krk)

Beoordelingen Krk (op Krk)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Krk (op Krk). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Krk (op Krk). Ben je zelf op vakantie geweest naar Krk (op Krk)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Krk (op Krk) scoort een 8,4 uit 10, op basis van 43 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 91 Appartementen, 3 Campings, 6 Vakantiehuizen en 5 Hotels in Krk (op Krk). Op Zoover vind je bovendien 287 vakantiefoto's van Krk (op Krk). Je kunt 1 video van Krk (op Krk) bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Krk (op Krk). Bekijk ook andere accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner.

27 beoordelingen over Krk (op Krk)

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Leuke stad om gezien te hebben"
elzapaenen
22-4-2012 een toeristische plaats,is wel leuk om te zien

"Mooie plek"
ja jagersma
27-10-2011 wij zijn in augustus op het eiland krk geweest
en het is zeer goed bevallen.Het is een mooi eiland Leuke plaatsjes en mooie baaien en goed eten

zakelijk, Juli 2011
"Echt een mooi stadje"
Elke
Sfeer
20-10-2011 als je op krk bent moet je toch echt even in deze stad gaan kijken. Het is echt de moeite waard.
Er zijn veel oude gebouwen en overblijfselen. Daarnaast is het er gezellig door de terrasjes.

met partner, Mei 2011
"Het eiland Krk vinden wij een prima vakantieeiland"
japaned
Sfeer
4-8-2011 Het eiland Krk is voor ons het paradijs op aarde. Telkens als wij daar komen is het alsof je thuis komt. In de 23 jaar dat we daar komen hebben we al aardig wat vrienden gemaakt. Wij gaan meestal in het voorjaar, dan is het weer al prima en is het nog niet zo druk. Krk-stad heeft een leuke boulevard met barretjes en restaurantjes waar het goed vertoeven is. Wij huren daar een appartement bij onze vrienden Zora en Ivan. Wat moet ik nog meer schrijven, bezoek dit eiland maar eens, en je zult er vaker terug komen!

met oudere kinderen, Apr. 2011
"Prachtige oude stad!"
rainbow
Sfeer
18-5-2011 De stad Krk op het gelijknamige eiland is ook het bestuurs-, cultureel en kerkelijk centrum van het eiland.
Vroeger Was Krk een bisschopsstad met een belangrijk architectuurmonument; de kathedraal, waarvan de grondvesten uit de 6e eeuw stammen. De oude stad kan men binnenkomen door vier stadspoorten en is omringd met stadsmuren die waardevol monumentaal erfgoed bewaren; tegen de kathedraal leunt de Romaanse basiliek, en hier bevindt zich ook het Frankopan kasteel uit de 12e eeuw en veel paleizen ( het huis Kotter, het Kanonička huis...) met waardevolle kenmerken uit de verschillende tijdperken. Van de torens is de belangrijkste de vierkante toren op Kamplin uit de 12e eeuw.
In deze gezellige oude stad is het heerlijk ronddwalen. Wat betreft cultuur en patrimonium de meest interessante plaats van het hele eiland.
Aanrader!

met partner, 2010
"Buitengewoon bijzonder!"
J Langendoen
Sfeer
13-10-2010 Vorige vakantie naar island Krk, Kroatie, het noordelijkste eiland - bereikbaar via een 1km lange brug. Erg afwisselend landschap van noord tot zuid-met dennen bossen tot maanachtige landschappen (wow..) Water hier is nog schoner dan op Corsica... ongelofelijk, snorkelen/duiken was super (voor Europa dan...wrak- en nachtduiken mogelijk).
Nette Camping Skrila in Stara Baska met panoramisch uitzicht en TOP! restaurant was een mooie, bijzonder gelegen vondst voor ons: vrij afgelegen met adembenemende natuur en eigen stranden - zelfs een discreet naturistenstrand hoort bij zijn uitgestrekte, bijzonder mooie, rotsige kustlijn. Een kano of rubberboot is hier een must voor serieuze watersporter, er zijn veel verborgen baaitjes en stranden dichtbij- de camping heeft plaats voor boten. Dagtochten met rubberboot naar Romeins/Venetiaans beïnvloede eilanden Rab en Cres waren super (veel dolfijnen!). Dichterbij is Tito's oude straf-eiland Goli met Alcatraz achtige ruines (vrij toegankelijk). DOEN!

met partner, Juni 2010
"Heerlijk stadje"
Rob
Sfeer
27-7-2010 Krk stad is klein maar fijn. Uiteraard toeristisch (ze leven er van), maar niet opdringerig. Stadje is oud (middeleeuws) en heeft een aantal bezienswaardigheden: centrale pleintje, stadhuis, klokkentoren, stadsmuren, cathedraal.

met oudere kinderen, 2010
"Krk het Gouden Eiland"
Wendy
Sfeer
19-3-2011 Met z'n vele baaien, gezellige dorpjes, natuurschoon en historie is het een eiland waar ik nooit genoeg van krijg. Geen wonder ook dat eiland Krk ook wel het gouden eiland wordt genoemd.

Eten in intieme restaurantjes. Vaak voelt het voelt alsof ik bij de eigenaar thuis komen. Zo ook in het knusse plaatsje Punat. Een sfeervolle kleine binnentuin waar ik met mijn gezelschap tot in de vroege uurtjes geniet van voortreffelijke vis samen met mooie wijnen.

De dag erna ben ik weer te vinden in het gelijknamige stadje Krk, aan het eind van de middag loop ik naar het gezellige haventje om mij neer te vleien op het terras en te genieten van de gezellige bedrijvigheid rondom de haven

Bezoek je Krk vergeet dan ook de plaatsjes Dobrinj, Klimno en Vrbnik niet. Dit gedeelte van Krk is weer totaal anders en ook zo ongelofelijk mooi.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooi stadje"
G.
Sfeer
7-1-2011 Het stadje Krk ligt op het eiland Krk, dit eiland bereik je per tolbrug. Krk is een oud stadje met een leuk haventje met restaurantjes en terrasjes. Je kan van hieruit bootjes huren of mee gaan met een rondvaart (oude vissersboten). Sávonds is er markt en gezellig druk. Je kan lekker flaneren naast de zee. Lekker drankje nemen in een lounge barretje naast de zee tussen de vele bomen.

"Prachtig plaatsje"
Roos en Piet
Omgeving
19-7-2009 We zijn net terug uit KRK. Een leuk en toeristisch plaatsje, maar toch rustig. Goede eetgelegendheden en leuke terrasjes.Er loopt een prima wandelpad langs de kust waarvan af je prachtige uitzichten hebt. Het was de eerste keer dat wij in KRK waren, maar het was de moeite waard en we zullen hier zeker een keer terugkomen.