Villa Maja**** in Baska ( eiland Krk) Kroatië beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Villa Maja****

31 mei 2012

Villa Maja**** Baska ( eiland Krk)

Beoordelingen Villa Maja****

Batomalj 72, 51523, Baska ( eiland Krk)
Villa Maja scoort een 8,6 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Villa Maja****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Villa Maja**** in Baska ( eiland Krk), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Villa Maja**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Kvarner. Vergelijk Villa Maja**** met andere accommodaties in Baska ( eiland Krk).

3 beoordelingen over Maja****

met een groep, Juli 2011
"Wat een uitzicht!"
Kirsten
22-8-2011 De villa was heel mooi. Wij hadden het grootste appartement met een mega balkon. Wij waren met een groep vrienden, en vonden het toch meer geschikt voor gezinnen met kinderen. De eigenaresse was erg aardig maar bemoeide zich ook (te) veel met ons. Zo vond ze dat we te lang in de jacuzzi zaten en we mochten niet in het zwembad springen omdat er dan te veel water uit zou gaan. Voor een groep jongeren hebben wij ons zeer goed gedragen, geen overlast etc, maar toch voelde het wel zo omdat we bijna overal op werden aangesproken. Aan de andere kant kwam ze weer pannenkoeken brengen en heeft ze ook goed geholpen toen een van ons een probleem had. De omgeving is echt schitterend, echt tussen de bergen. Het strand van Baska viel erg tegen, konden niet eens met 4 naast elkaar liggen zo druk was het strand! Aan de andere kant van de berg ligt Stara Baska, een heel mooi strand, helemaal doorrijden tot de weg dood loopt. Ook te voet te doen over de berg, duurt 2 uur maar oh wat mooi!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Geweldige plek én service!"
Luc
Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de baai van Baska.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Geweldige plek én service"
Luc
2-3-2010 Toen we aankwamen was eigenaresse Maja Petrunic nog druk aan het schoonmaken. Geen probleem, want bij het zwembad konden we prima vertoeven. Wij beschikten hier over het grootste appartement. Een grote woonkamer met twee bedbanken, twee slaapkamers (1 met 3 bedden en 1 met 2-persoonsbed), toilet, douche + toilet, wasmachine, vaatwasser, grote keuken. Al met al gigantisch veel ruimte voor 2 volwassenen en een kind. Bovendien had dit appartement een enorm balkon met een ligbed en een tafel met zes stoelen en dan hoefde je nog nergens tegenaan te lopen. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de baai van Baska. En dan was er nog Maja. Elke dag ijverig poetsend, schoonmakend enzovoort en tussendoor ook nog de tijd genomen om haar gasten te voorzien van hapjes (taart en pannenkoeken gebakken) en drankjes. En nieuwe handdoeken nodig? Gewoon even op een stapeltje bij het washok leggen en ze legt keurig een nieuw pakketje klaar. Wij hebben hier een paar geweldige weken gehad!