Camping Porto Sole*** in Vrsar Kroatië beoordelingen 7.7 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.037 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Vrsar > Camping Porto Sole***

Beoordelingen Camping Porto Sole***

30 januari 2012

zwembad porto sole

Camping Porto Sole scoort een 7,7 uit 10, op basis van 163 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Porto Sole***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Porto Sole*** in Vrsar, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 110 vakantiefoto's van Camping Porto Sole*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Porto Sole*** met andere accommodaties in Vrsar.

145 beoordelingen over Porto Sole***

met jonge kinderen, 2012
Fraaie ligging en niet al te grote camping
Cindy
12-1-2012 Wij zijn vorig jaar augustus op Porto Sole geweest en hebben het fantastisch gehad!! De 1e plek die we toegewezen kregen was niet helemaal ideaal, we hebben gevraagd om een andere plek en kregen die zonder problemen! Lawaai hebben we alleen de 1e nacht gehad door de liveband die speelde....daarna was het voor ons als achtergrond muziek wel erg gezellig.
Honden hebben we op afstand wel eens gehoord, kan me voorstellen dat je ze meer hoort als je achterop de camping staat. Maja er waren legio mensen die zelf ook een hond mee hadden.....
Zwembad heerlijk en de zee is geweldig om te snorkelen, voor de allerkleinsten is het niet makkelijk toegankelijk...
Omgeving vinden wij dus wel erg mooi, 's avonds lopend naar Vrsar om een hapje te eten, ijsje te halen of gewoon even te wandelen.
Douches zijn idd weinig, Wij hadden een soort prive toilet, niet in een wc gebouw, die was erg luxe en schoon! Wij hebben voor komende zomer al weer geboekt!!

Prima camping!
nienke
26-8-2011 Camping is prima, wel erg groot en druk maar dat heb je nu eenmaal aan de westkust van Istrie.
Mooi gelegen zwembad met uitzicht op de zee, prachtig. Wat ons betreft geen camping voor een verblijf van meer dan 1 week, dan heb je Vrsar en de directe omgeving echt wel gezien. Minpuntje waren de weinig aanwezige douches, tijdens piek waren er wachtrijen.

Prima uitvalsbasis voor de omgeving Vrsar en zeker
Harry van Uden
23-10-2011 Camping ligt zeer gunstig tov het plaatsje Vrsar, perfecte loopaftand over mooie boulevard. Camping heeft 1 minpuntje namelijk het beperkt aantal douches. Als ze dit verbeteren dan is de camping helemaal toppie.

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mooie camping maar veel lawaai
Wenneker
22-8-2011 Onze beleving van vakantie houden is anders dan wij op deze camping hebben beleefd.De zee en het klimaat zijn in een woord fantastisch.maar met name het geluidsniveau is voor ons een bron van ergenis geweest. Wij zijn meerdere keren 's nachts wakker geworden door harde muziek, die tot half 4 overlast veroorzaakt. ook het blaffen van honden is voor ons een bron van ergenis geweest. De regels voor het af en aanrijden worden ook niet zo nou genomen, het is een aantal keren voorgekomen dat gezinnen al om 6 uur in de ochtend vertrekken, ook Italianen die om 8 uur 's ochtens arriveren kunnen rustig een plakje gaan zoeken, waardoor er al vroeg in de ochtend een camper op zijn plek moet worden gezet. En dat vereist op sommige plakken nogal wat stuurmanskunst. wij hebben de tijd uitgezeten em er het beste van gemaakt maar voor ons .......

Geweldige tijd gehad
Sophie
30-8-2011 Porto Sole was een erg leuke camping.
We stonden wat verder van het centrum van de camping af maar dat was juist fijn. We hadden hierdoor geen geluidsoverlast.
De ligging is super, je zit recht aan zee en je kunt langs de zee naar het dorpje Vrsar lopen.
Op de camping zijn verschillende barretjes waaronder een cocktaibarretje.
Personeel was niet erg vriendelijk, maar hier hebben we onze vakantie niet door laten verpesten.
Het wc gebouw was netjes maar er mochten wat meer douches zijn, we hadden maar 4 douches bij het wc gebouw.

We hebben een geweldige tijd gehad op Porto Sole.
Wel hebben we de omgeving wel gezien en daardoor gaan we volgend jaar naar een andere streek.

Prima camping
Hollander
15-8-2011 De camping is prima, hoewel sommige plaatsen best scheef / ongelijk zijn. Afstand naar Vrsar is prima te lopen. Eten op de camping niet geprobeerd, eigenlijk aldoor in Vrsar of omliggende plaatsen gegeten voor een redelijke prijs (niet echt heel goedkoop).
Geluidsoverlast op de camping ligt aan de plaats, sommige plaatsen liggen langs de weg naar Vrsar, waar behoorlijk hard wordt gereden (bergaf). Ook lopen dronken jongeren 's nachts tot 4 uur achterlangs (langs de weg) of voorlangs (over de camping) lallend van Vrsar naar de tent/caravan.
Toch al met al een prima camping.

Voor herhaling vatbaar!
anja
9-8-2011 Fijne camping, goede ligging. Fijn kiezelstrand. Op de bonnefooi bij deze camping uitgekomen en helemaal gelukkig met ons schaduwrijke plekje. Niet overal hebben de plekken schaduw. Sanitair goed, schoon, maar wel elke dag wachtrij voor de douche aan het einde vd middag. Goed zwembad. Het animatie team vonden wij niet top, wel dingen georganiseerd voor jongere kids, maar de groep 12 + wordt een beetje achtergesteld. Maar... zeker voor herhaling vatbaar!

Gemengde gevoelens
Rik
22-8-2011 28 juli tot 18 augustus op deze camping geweest. Op zich een mooie camping met zeer ruime plaatsen ze hebben allemaal wel wat zon en wat schaduw. Zorg dat je NIET langs de toegangsweg komt te staan, hier wordt met 60 tot 80 km/h overheen gereden, ook 's nachts. op de camping zelf wordt overigens ook harder (en na middernacht nog) gereden dan dat wij gewend zijn. Veel te weinig douches het grote gebouw waar wij bij in de buurt stonden had 3 heren- en 3 dames douches en dan komt het in het hoogseizoen voor dat je 10 wachten voor je hebt. bij gebouwtjes die verder weg lagen was dit wel minder. Er was ook veel stuk (haakjes,douchekoppen,deuren,kranen). Veel jongeren (met name Nederlands) in de leeftijd van 13 t/m 17 en een deel daarvan maakte er een grote zooi van in de toiletten, bij het zwembad en qua lawaai midden in de nacht als ze uit Vrsar lallend terug kwamen op de camping. Toezicht vanuit de camping loopt er voor de sier. We waren met 3 families en hebben het zelf leuk gemaakt.

Mooie camping, saaie omgeving
Jeroen
19-8-2011 Grote camping met ruime plaatsen, waarvan veel met schaduw. Stonden hier eind juli. Douches zijn er te weinig en om 18:00 uur al koud als iedereen het zoute water afspoelt. Volledige winkel met verse broodjes. Kom niet te laat want dan staan er 20 wachtenden voor je, ook gezellig. Zwembad niet uitgeprobeerd met de mooie zee er vlak naats. Hier betaat het "strand" uit gemetselde terassen, dus neem matje of stoel mee. Snorkelen is hier wel leuk. Helaas is er elke avond muziek ( ja dat hoeft van mij dus niet) tot minimaal middernacht. Erg leuk dat Vrsar op 15min lopen ligt. Ga eens langs de ijstent vooraan die met ijsbolletjes gooit, leuke attractie. Loop ook eens 's avonds naar het kerkje boven op de heuvel en drink daar een kopje heerlijke expresso.
De omgeving is wat eentonig, maar ga eens naar Motovun en Groznjan in het binnenland. Natuurlijk zijn Rovinj, Porec en Pula ook leuk als havenplaatsjes.
Ik hoef hier niet nog een keer naar toe, maar dat blijft altijd persoonlijk. Veel plez

SUPER Camping!
Monique
23-8-2011 Wij hebben een super vakantie gehad op Porto Sole! Voor volgend jaar hebben wij alweer gerserveerd,samen met nog 6 families die daarval jaren komen.
Vriendelijk personeel en behulpzaam, heb dit vorig jaar op Zelena Laguna wel anders meegemaakt.
Het klopt dat de douches rond 18.00 koud zijn, maar zorg dat je wat eerder gaat of s'avonds om 22.00 dan zijn ze wel heet. Het wachten op een douche valt hoor, maar meer douches zou geen overbodige luxe zijn!
Ik wil alleen iedereen wel waarschuwen voor de trap bij het strand die naar boven toe naar de zwembaden loopt! Deze kan echt spek en spek glad zijn, ik zelf heb er dit jaar een gebroken pols aan overgehouden. Gelukkig gebeurde het mij 2 dagen voor vertrek pas en niet aan het begin van mijn vakantie.
Ja en Vsar op loopafstand is heerlijk, je moet niet altijd de auto pakken.
Porto Sole wij hebben nu al weer zin in 2012.

met een groep (1)