Hotel Sol Umag & Dependance park**** in Umag Kroatië beoordelingen 8.2 | Zoover

31 mei 2012

Hotel Sol Umag & Dependance park**** Umag

Beoordelingen Hotel Sol Umag & Dependance park****

Jadranska Bb Jadranska bb, 52470, Umag
Hotel Sol Umag & Dependance park scoort een 8,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sol Umag & Dependance park****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sol Umag & Dependance park**** in Umag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 43 vakantiefoto's van Hotel Sol Umag & Dependance park**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Sol Umag & Dependance park**** met andere accommodaties in Umag.

19 beoordelingen over Sol Umag & Dependance park****

met jonge kinderen, 2010
"Een fantastische plek"
ingrid
21-7-2010 Een plek om naar terug te keren!
Kraaknette kamers, een méér dan gevarrieerd ontbijt en avondbufet.
Personeel: heel behulpzaam en vooral vriendelijk ook naar kinderen toe!

met partner, Mei 2010
"Prima hotel. Een echte aanrader"
tonny morssinkhof
24-8-2010 Hotel Sol Umag een uitstekend hotel,goede ligging direkt aan zee, met ook een middelgroot zwembad in een keurig onderhouden tuin. Tennis-freaks komen ook volledig aan hun trekken,gelet op het grote aantal gravelbanen.Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. ontbijt en diner in buffet vorm zeer goed-voldoende en heel divers. Kamers prima en goed schoon.In umag niet veel te beleven. In verdere omgeving voldoende te ontdekken!

met partner, Juli 2009
"Omgeving prachtig"
jeanet
22-7-2009 een prachtig en schoon hotel,een min puntje is alleen dat er geen aflopen strand is.je moet met een trapje te water.dus minder geschikt voor kleine kinderen.
excursie'sdoor istra tours zeer matig.

met partner, Sept. 2008
"Het is of je thuis komt,geweldig."
n.f wallaart
25-9-2008 een aanrader voor mensen die tegen het vliegen opzien.
in nog geen 1.5 uur ben je op je bestemming.

met partner, Aug. 2008
"Was een goede vakantie"
J.A.Huizinga
8-9-2008 excursie van de Istratoer was slecht georrganiseerd

met partner, Juni 2008
"Voor de 16 maal in hotel Umag geweest"
May en Renee Peeter...
29-6-2008 in 2000 ben ik ziek geworden hart en vaatziekte, meerdere operaties onder gaan.mocht niet meer vliegen van de artsen. maar wilde toch op vakantie,
gekozen voor Kroatie en wel hotel Umag in Umag stad, dit was een goede beslissing,wij gaan noch steeds terug naar Umag
wij reizen twee maal per jaar naar hotel Umag met eigen vervoer en wel in mei /juni 3weken en begin september 2 weken dit bevalt ons zeer goed, het hotel is prima,hebben leuke avonden door gebracht met de directie
wij kunnen ze allemaal personelijk heel goed, worden aangesproken als broer en zus, wij horen bij de familie zeggen ze altijd.
wij hopen nog vele jaren terug te gaan naar hotel Umag,het klimaat is er prima en de mensen zijn er zeer vriendelijk, na zoveel jaren te zijn geweest leer je de taal en spraak ook al een beetje.en zien vele gasten terug in deze periode dat wij er altijd zijn

met partner, Juni 2007
Herman en Geertje
7-12-2007 Dit jaar in juni 17 nachten in Sol Umag verbleven.
Een naar Sol-maatstaven geupgraded en geheel
gerenoveerd hotel. Prima hotelkamer in het hoofdgebouw met zeezicht en alle faciliteiten.
Service van alle medewerkers incl. bediening in
restaurant boven verwachting- en naar onze beleving beter dan in Spanje(meer persoonlijk).
Ligging van het hotel : uitstekend met "strand" voor de deur en kristal heldere zee(blauwe vlag).
Ligbedden/parasols in juni in overvloed.
Buffetten voor ontbijt en diner goed verzorgd met
ruime keuze aan gerechten en showcooking.
Schoonmaak tiptop in orde,zowel exterieur als
interieur van het hotel incl. de kamer.
Naar onze mening DE TOP IN UMAG EN EEN
ECHTE AANRADER voor zowel stelletjes en
ook gezinnen met kinderen.

Dieter
26-5-2007 We zijn er vorig jaar geweest. Is een heel mooi hotel, rustige ligging, spijtig dat er geen zandstrand is. De zee ligt wel voor de deur. Je ziet dat er met man en macht wordt aan gewerkt om alles te moderniseren. Het hotel zelf is heel modern en qua inrichting zijn vier sterren waard. Leuke is het treintje dat aan het hotel stopt. Hiermee kan je naar Umag Centrum. Het eten was verzorgd en lekker.

Chianti
2-10-2006 Gewoon een goed hotel. Mooi receptie en bar, zee voor de deur. Twintig minuten lopen van het centrum Umag die wèl mooi is, maar niet veel te bieden heeft. Wij zaten in Dependance Park, naast het hotel, wat minder luxe maar wèl schoon en netjes en verder maak je gewoon gebruik van alles wat het hotel te bieden heeft. Slechte slapers opletten : Dependance Park is heel erg gehorig! Hotel eten (buffet) had ik beter verwacht voor een 4 ster hotel. Niet veel varieteit.

johny
10-9-2006 echte aanrader voor een geslaagde vakantie , ook met kinderen.