Hotel Sol Garden Istra + dependances**** in Umag Kroatië beoordelingen 8.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sol Garden Istra + dependances****

31 mei 2012

Hotel Sol Garden Istra + dependances**** Umag

Beoordelingen Hotel Sol Garden Istra + dependances****

Katoro bb 2, 52470, Umag
Hotel Sol Garden Istra + dependances scoort een 8,1 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sol Garden Istra + dependances****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sol Garden Istra + dependances**** in Umag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 78 vakantiefoto's van Hotel Sol Garden Istra + dependances**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Hotel Sol Garden Istra + dependances**** met andere accommodaties in Umag.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Sol Garden Istra + dependances****

"Mooi,entertaiment genoeg,groot."
gezin met kinderen
11-8-2011 mooie accomodatie,het persooneel is zeer behulpzaam.het animatieteam is ook erg vriendelijk en is elke avond wel vermaak en de kinderen ook overdag als ze dat willen,groot zwembad echt groot genoeg voor iedereen,elke dag worden de kamers schoongemaakt. het eten :grote eetzaal dus wel lawaai en erg kolosaal allemaal, wel veel variatie op de dag maar veel hetzelfde dus gedurende week en inderdaad s'avonds geen frietjes,maar s'morgens wel??de bijgebouwen liggen allemaal best wel dicht bij het zwembad ook het achterste bijgebouw,wel is het depedance wel wat verouderd,maar wel schoon en vrij goede bedden.en niet ver lopen naar de zee allemaal goed te doen en het treintje naar umag ook..wij hebben ons prima vermaakt daar.

"Goed Hotel"
Roland Koning
16-8-2011 Hotel blijkt in 2008 en 2009 verkozen te zijn tot beste 4 sterren hotel van Kroatie.Wij kunnen hier in mee gaan.Enige nadeel van het Hotel is dat het heel groot is en daardoor onpersoonlijk.Kamers(in bijgebouw) waren nieuw.
Zwembaden waren geweldig.Voor baby's en peuters een heel groot bad en glijbanen voor oudere kinderen.Eten is natuurlijk persoonlijk, maar wij vonden het super.Elke avond veel soorten groente en vlees en gekookte en gebakken aardappels.Grappige was dat je s'morgens bij het ontbijt patat kon krijgen en s'avonds niet.
Het weer is in die regio in de zomer meestal wel goed.Wij hadden de hele week 35 graden.

"Super hotel/ gewoonweg super"
fam w uit b
26-8-2011 super mooi complex,goede service,zeer vriendelijk en behulpzaam,kunnen ze hier in nederland nog iets van leren,(de mentaliteit is in nederland ver te zoeken)eten was zeer lekker ,ander land andere eet gewoontes moet je accepteren en ervan genieten (ook al eet ik sMorgens geen frieten,neem ik gewoon wat anders ,keuze genoeg ,thuis kan ik niet inkip kalkoen rund varken vis in zoet en zout water of vegetarische kiezen ,elke dag en die keuze was er ,iedere dag weer)alles super schoon en gebouwen zeer goed onderhouden,zwembad werd iedere dag alle vettigheid van creme"s weggepoetst gewoonweg super

"Toppertje"
Fam Bouyajar
6-8-2011 Het was top leuke goede vakantie vooral met kids de hotel zelf waar wij kamer haddeb niks over te klagen dus niet gierig doen en in het hotel zelf noeken geen bijgebouw want dat gaat je spijten eten was ook lekker elke dag wat anders persooneel vriendelijk en behulpzaam locatie is perfect maar wil je wat meer moet je verder rijden aangezien slovenie maar 30 km verder is is aanrader vooral porec mooie stad en voor de meeste met negatieve opmerkingen begrijp niet waarom geeft de personeel fooi en je hebt een top vakantie.zeker aanrader en nog een keer waard

"Goed hotel"
e.rabel
18-7-2011 Mooi hotel, we zaten in de dependance en hadden een prima kamer, deze werd elke dag goed schoongemaakt. De eetzaal was wel erg groot maar er is voldoende plek en het eten is goed. Er is een mooi zwembad bij het hotel.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Umag stelt niet zo veel voor.
Het hotel ligt wel wat ver van Umag af, je kunt er wel met een treintje heen.
Er was elke avond wat te doen bij het hotel, we hebben ons prima vermaakt.

met oudere kinderen, 2010
"Mwa"
kevin
17-8-2010 We zouden eigenlijk zeezicht krijgen maar we keken tegen wat bomen aan. Het stadje Umag ligt ver weg maar er rijd wel altijd een trijntje om het half uur naar Umag. s`morgens lagen er friete en s`avonds niet. In de eetzaal was het enorm druk.
De kamers waren slecht want er werd slecht gepoetst. De kindvriendelijkheid is super want er is iedere avond animatie en vanaf half negen tot half tien is er animatie voor de kinderen en daarna voor de oudere en ook nog een beetje voor de jongeren.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Helemaal niet wat we er hadden van verwacht"
jozef
11-8-2010 hotel en kamers proper en netjes
het eten eentonig, winterkost zoals ree en zuurkool, spruiten. mega druk en lawaai in het restaurant. zeer onvriendelijk en ongemotiveerd personeel in bar en restaurant. verplicht lange broek maar helaas was hier geen controle op en liepen er mensen rond met shorts en slippers smakelijk.showcooking was ver te zoeken. animatie pover, om niet te zeggen niets.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Zeer leuke plek"
Laura Luijkx
7-9-2010 Wij zijn hier nu voor de tweede keer geweest en we hebben ons weer vermaakt. De kamer was prima. Netjes, ruim en altijd schoon.
De eetzaal is inderdaad wel massaal en rumoerig, maar ach daar stoor ik me niet aan. Zwembaden geweldig. En de animatie voor de kinderen ook. Onze dochter van 2,5 vond het jammer weer naar huis te moeten.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Aanrader!!"
Brian
10-8-2010 Sol Garden Istra is gewoon goed toeven. Prachtig Zwembad met voldoende bedden. "Reserveren" van Bedjes is niet nodig. Voldoende bomen voor wie even in de schaduw wil liggen. Kamers zijn in orde. Prima bedden, netjes en schoon. Eten is 100% er is voor ieder wat wils en de kwaliteit is prima. Geen doorgekookte groente of kleffe rijst en pasta. Hier kunnen een hoop hotels met meer sterren nog wat van leren. Hotel ligt tussen een provinciale weg en de zee in. Direct aan de weg ligt het zwembad, daar hoor je dus wel verkeer, maar het is niet druk. In de kamers is het stil, hier hoor je niets, Wij zaten in het bijgebouw van het hotel.
Animatie in het hotel is erg goed, als je dat wil kan jezelf of de kinderen de hele dag bezig zijn en zijn er 's avonds optredens door het team zelf en regionale bands. Beste animatieteam wat we tot nu toe zijn tegengekomen. Wij gingen altijd naar RIU en haddens twijfels vooraf, geheel onterecht. Prima vakantie!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke, mooie vakantie"
Danny, Sabrina en L...
26-7-2010 Zeer lekker eten ! Inderdaad druk in het restaurant, maar in welk hotel met veel kamers heb je dat niet in het hoogseizoen ?!
De omgeving daar is relatief rustig en het is inderdaad een eindje lopen naar t stadje, maar je kan het treintje nemen OF langs de grote weg wandelen en dan ben je er op een kleine 20 minuutjes.
Propere kamers met gratis kluis, proper zwembad...minpunten kunnen wij niet vinden.
Het strand is geweldig mooi. Ja...enkel rotsen, geen zandstranden. Best dat je waterschoenen koopt daar. Dat er geen zandstranden zijn weet je op voorhand als je wat informatie over de reis zoekt !!! Onze dochter van 7 jaar vond de rotsen in ieder geval leuker dan de Spaanse zandstranden....ze heeft er genoten van het krabben vangen.
Wij gaan zeker nog eens terug !!!!

1 2 3 4 5 volgende