30-8-2011
Wij zijn Voor het eerst in Kroatië geweest. Het was een mooie, ruim opgezette camping. Het sainitair was erg schoon, elke keer als je bij het toiletgebouw kwam waren ze aan het schoonmaken. We hadden een mooie plek, op een gunstige ligging. We hadden 's middags totaal geen schaduw en konden dan niet op onze plek aanwezig zijn. Gelukkig waren er genoeg andere plekken waar we konden vertoeven, we hebben heerlijk bij het zwembad en de zee gelegen. Ook hebben we vaak gebruikt gemaakt van de gezellige strand bar, waar je 's middags ook even een klein hapje kunt eten. Wel vonden de service wat traag, we hebben vaak lang moeten wachten op ons drinken. Je kon beter zelf even naar de bar lopen. Dit vonden we ook bij de andere restaurants op de camping, hier kunnen ze nog een hoop leren. Ook moesten we overal extra voor betalen, zelfs voor een tweede auto op je plek en de trampolines in de zee. Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad, het weer was super en we hebben zeker genoten.
14-11-2011
Voor ons een heerlijke camping. Dit jaar voor de 4e X geweest en alweer gereserveerd voor volgend jaar. Megagroot en het ligt eraan waar je staat. Sta je aan het eind van de camping is alles best ver lopen. De wandeling langs zee is 3km. Sanitair wordt de hele dag bijgehouden, maar zou ook wel eens een grondige sop beurt moeten krijgen. Zwembad is leuk, maar in het hoogseizoen te klein. Jammer dat de gratis strandbedden in de afgelopen jaren in de nachtelijke uren gesloopt worden en niet meer worden aangevuld. Dus dit jaar investeren in een eigen bedje. Je moet inderdaad overal voor betalen, maar dat komt omdat alle voorzieningen neergezet zijn door kleine ondernemertjes, die dat ook moeten betalen en graag iets willen verdienen.
Dit jaar vier weken lang zon gehad, zonder een druppel regen. Dit in tegenstelling tot 2010. Het kan er behoorlijk regenen en donderen. In principe hoef je de camping niet af en na 4 jaar heb je alle bezienswaardigheden wel gezien. Maar ja de locatie!!!
14-9-2011
De camping is perfect. Groot maar daar hebben wij geen last van gehad. Strand is schoon en zee is super. waterschoentjes zijn idd geen overbodige luxe. Zwembad water was kouder dan de zee maar ook dat was geen probleem en leuk opgezet.
T restaurant aan de zee was goed eten en vriendelijk personeel. Ijsjes zijn ook absoluut geen straf om te eten. Verder werd er elke avond wel iets georganiseerd. Qua camping echt top!!
MIin punt is touroperator. Geen goed woord over deze operator. Ze hebben op de site staan dat ze een luxe caravan aanbieden met airco , koffiezetapp en veranda dat ooknog eens 12 m2 extra bied. Enkele luxe extra's niet genoemd. Dit was er niet. Bij de plaatselijk hostess was t probleem bekend en zij heeft n brief opgesteld en vertelde ons dat we niet de enige waren die hierover geklaagd hadden. Eenmaal in ned gebeld met TO en zij zeggen dat we die caravan niet geboekt hadden, dat dat n ander type caravan was. Niet dus !!Er is maar 1 soort. TO liegt en bedriegt !
1-9-2011
Hele grote camping maar tiptop in orde!
Altijd vriendelijk, een paar goeie eetgelegenheden, 2 supermarktjes, een gezellige straat met kraampjes (kiosk, bakker, groente, souvenirs), en altijd schoon sanitair!
Helemaal geen minpunten te bedenken!