Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** in Umag Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.211 bezoekers online
Home > Kroatië > Istrië > Umag > Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)****

Beoordelingen Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)****

30 januari 2012

Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** Umag

Camping Park Umag (vh Ladin Gaj) scoort een 7,8 uit 10, op basis van 544 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** in Umag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 416 vakantiefoto's van Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** vinden. Je kunt 3 video's van Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Park Umag (vh Ladin Gaj)**** met andere accommodaties in Umag.

433 beoordelingen over Park Umag (vh Ladin Gaj)****

met jonge kinderen, 2011
''Hollands'' dorp a.d. Istrische kust.
ajhfpeters
4-10-2011 Goed georganiseerde camping!
Ondanks massale bezetting tijdens het hoog-seizoen, (+/- 2500 gasten.)is er op deze camping weinig aan te merken, maar de accommodatie is zeker niet geschikt voor rust-zoekers. Bezettings-graad Nederlanders: ca. 80 pct.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Twee keer geweest en de derde keer volgt nog
caby
8-10-2011 Fantastische accommodatie. Erg schoon, geweldig uitzicht en het personeel super vriendelijk. Het animatie team krijgt van ons een dikke tien, want ze vermaakte niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen de gehele dag door. Met een stralende glimlach en dat terwijl ze lange uren maken.
Net als het personeel van de restaurantjes. Zo lief voor onze dochter, maar vooral gastvrij. Het eten was om je vingers bij op te eten.
Supermarkt aanwezig op het park. Adrenline park en heel veel speeltuintjes, dus te gek voor kleine kinderen.

Waarschijnlijk volgend jaar weer!
Gezin met jonge kin...
1-9-2011 We hebben een supervakantie gehad. Doordat het een paar graden warmer was dan normaal in deze periode (2e helft augustus) konden wij 's middags niet bij de tent verblijven. Ook was het aan de warme kant om uitstapjes te maken. De camping bied echter ruim voldoende mogelijkheden voor verkoeling (ruim zwembad) en natuurlijk de zee. De temperatuur van beide was (al weer) zeer aangenaam. De restaurants zijn goed. Je kunt er voor een goede prijs erg goed eten. Ook de service en vriendelijkheid was top. Iedereen praat zowel engels als Duids waardoor wij als Nederlanders altijd uit de voeten kunnen. De anaimatie was helemaal top!. Met een team van 12 mannen en vrouwen kan je de hele dag bezig zijn als je dat wilt. Van schietem, volleybal, waterlolo, joga, zwemles tot de miniclub, kinderdisco en niet te vergeten de avondprogramma's. Zeer proffesioneel opgezette theatershows met mooie kostuums. Elke avond is tot 11 uur op één van de twee plaatsen van de camping een voorstelling of livemuziek.

Een mooie, ruim opgezette camping
Anne
30-8-2011 Wij zijn Voor het eerst in Kroatië geweest. Het was een mooie, ruim opgezette camping. Het sainitair was erg schoon, elke keer als je bij het toiletgebouw kwam waren ze aan het schoonmaken. We hadden een mooie plek, op een gunstige ligging. We hadden 's middags totaal geen schaduw en konden dan niet op onze plek aanwezig zijn. Gelukkig waren er genoeg andere plekken waar we konden vertoeven, we hebben heerlijk bij het zwembad en de zee gelegen. Ook hebben we vaak gebruikt gemaakt van de gezellige strand bar, waar je 's middags ook even een klein hapje kunt eten. Wel vonden de service wat traag, we hebben vaak lang moeten wachten op ons drinken. Je kon beter zelf even naar de bar lopen. Dit vonden we ook bij de andere restaurants op de camping, hier kunnen ze nog een hoop leren. Ook moesten we overal extra voor betalen, zelfs voor een tweede auto op je plek en de trampolines in de zee. Verder hebben we een heerlijke vakantie gehad, het weer was super en we hebben zeker genoten.

Wij vinden het geweldig
gravesteynenco
14-11-2011 Voor ons een heerlijke camping. Dit jaar voor de 4e X geweest en alweer gereserveerd voor volgend jaar. Megagroot en het ligt eraan waar je staat. Sta je aan het eind van de camping is alles best ver lopen. De wandeling langs zee is 3km. Sanitair wordt de hele dag bijgehouden, maar zou ook wel eens een grondige sop beurt moeten krijgen. Zwembad is leuk, maar in het hoogseizoen te klein. Jammer dat de gratis strandbedden in de afgelopen jaren in de nachtelijke uren gesloopt worden en niet meer worden aangevuld. Dus dit jaar investeren in een eigen bedje. Je moet inderdaad overal voor betalen, maar dat komt omdat alle voorzieningen neergezet zijn door kleine ondernemertjes, die dat ook moeten betalen en graag iets willen verdienen.
Dit jaar vier weken lang zon gehad, zonder een druppel regen. Dit in tegenstelling tot 2010. Het kan er behoorlijk regenen en donderen. In principe hoef je de camping niet af en na 4 jaar heb je alle bezienswaardigheden wel gezien. Maar ja de locatie!!!

Super camping , gezellig , goed verzorgd
w_dentener
14-9-2011 De camping is perfect. Groot maar daar hebben wij geen last van gehad. Strand is schoon en zee is super. waterschoentjes zijn idd geen overbodige luxe. Zwembad water was kouder dan de zee maar ook dat was geen probleem en leuk opgezet.
T restaurant aan de zee was goed eten en vriendelijk personeel. Ijsjes zijn ook absoluut geen straf om te eten. Verder werd er elke avond wel iets georganiseerd. Qua camping echt top!!
MIin punt is touroperator. Geen goed woord over deze operator. Ze hebben op de site staan dat ze een luxe caravan aanbieden met airco , koffiezetapp en veranda dat ooknog eens 12 m2 extra bied. Enkele luxe extra's niet genoemd. Dit was er niet. Bij de plaatselijk hostess was t probleem bekend en zij heeft n brief opgesteld en vertelde ons dat we niet de enige waren die hierover geklaagd hadden. Eenmaal in ned gebeld met TO en zij zeggen dat we die caravan niet geboekt hadden, dat dat n ander type caravan was. Niet dus !!Er is maar 1 soort. TO liegt en bedriegt !

Camping met alles erop en eraan!
Sonja
1-9-2011 Hele grote camping maar tiptop in orde!
Altijd vriendelijk, een paar goeie eetgelegenheden, 2 supermarktjes, een gezellige straat met kraampjes (kiosk, bakker, groente, souvenirs), en altijd schoon sanitair!
Helemaal geen minpunten te bedenken!

Geweldige vakantie gehad
Fam. Van Den Berg
15-8-2011 We zijn voor het eerst op camping Umag geweest,het was een geweldige vakantie.
Het personeel was vriendelijk,het eten was goed en voor de kinderen is er genoeg te doen.
De dochter van mijn partner heeft zich heel goed vermaakt,ze vond het zwembad heel leuk net als de mini club die vanalles met de kinderen doet.
We hadden een stacarvan geboekt en ook deze was zeer goed,we laggen dicht bij zee en het zwembad,fijn midden tussen alles in.
We hebben een top vakantie gehad,en wie weet gaan we het volgend jaar weer.

met jonge kinderen, 2011
Fantastische camping
Fam. Orth
1-8-2011 We hebben een supervakantie gehad op deze mooie camping. Onze sta-caravan was erg netjes en zag er nieuw uit. Onze kinderen van 12, 8 en 7 hebben zich prima vermaakt in de zwembaden en ook de animatie was erg leuk. De oudste deed leuke sportieve activiteiten, prima aangepast aan de leeftijden! De jongste twee waren helemaal weg van de kinderdisco, dat werd ook enorm leuk gedaan.
Het eten was prima, maar vooral het ijs was overal erg lekker én goedkoop!
Een boottocht met een glassboot is een aanrader.
Park ziet er zeer netjes en verzorgd uit, zeker 4 sterren!
Het was onze eerste keer in Kroatië, maar we komen volgend jaar zeker terug en dan weer op deze camping!
Kan absoluut geen minpunten ontdekken.

Perfecte campoing
Fam Hilberink
22-8-2011 We hebben 2 weken in een stacaravan met uit zicht op zee gezeten. We hebben ons uitstekend vermaakt met onze kinderen. Zwembad perfect alleen het water was koud, het zee water was warmer. Mensen zijn zeer vriendelijk, we hadden last van wespen maar daar werd gelijk wat aan gedaan. Dus ik weet niet hoe sommige mensen erbij komen dat ze niet vriendelijk zijn. Het zal wel aan de mensen zelf liggen. Ik zou er gerust weer heen gaan.

zakelijk (1)
met een groep (5)