Camping Finida**** in Umag Kroatië beoordelingen 7.8 | Zoover

Camping Finida**** Umag

Beoordelingen Camping Finida****

Križine 55a, HR-52470, Umag
Camping Finida scoort een 7,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Finida****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Finida**** in Umag, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Camping Finida**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Kroatië. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Istrië. Vergelijk Camping Finida**** met andere accommodaties in Umag.

23 beoordelingen over Finida****

met partner, 2012
"Prima Camping"
Linda
29-4-2012 Een kleinschalige camping, niet z'n fabriek net als de andere campings in de omgeving. Wij hadden een fijne grote plek. De receptie komt wat onvriendelijk over, dit komt in ieder geval zo over omdat ze geen goed Engels spreken. Wij hadden geen mooi weer hadden en dat de zee wild was waardoor we niet konden varen(en wakeboarden) met onze boot. Een groot nadeel zijn de rotsen in het water.. waterschoen zijn een vereiste!

met jonge kinderen, 2011
"Hele mooie camping in prachtige omgeving"
de Hoop
23-8-2011 Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie op deze camping. We hadden eerst bij een aantal andere, supergrote campings geweest waar ook wel plek was, maar ik ben blij dat we daar niet zijn gaan staan! Zo enorm groot, onpersoonlijk en ongezellig.....Finida was de juiste keus. We stonden naast het toiletgebouw, wat supergoed wordt schoongehouden, echt complimenten, De hele dag was er iemand aan het schoonmaken, er was altijd wc papier (geen goedkoop schuurpapier!), zeep an doekjes om je handen mee af te drogen. Lekker aan de zee, met een kleine baai waar onze dochter van 3 naar hartelust kon spelen. Er was een gedeelte waar zand lag en wat heel ondiep was, dus daar kon ze heerlijk spelen met haar emmertje en schepje. Enige nadeel voor ons was dat het wel heeeel erg warm was en wij geen echte schaduwplek hadden. Het was constant rond de 35-38 graden. Maar de camping was super!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Supermooie camping"
Leen Jan van der Kw...
21-8-2011 Heerlijke camping. Grond is wel ongelijk en rotsachtig (grind) dus het rechtzetten van tent en/of caravan vergt wat tijd. Maar het uitzicht en de zee maken alles goed. de meeste plekken liggen onder oude eikenbomen waar het barst van de koolmeesjes en vinkjes, die het meeste muggen en ander gespuis opeten. We hebben geen regen gehad, dus ik weet niet hoe de rode kleigrond zich houdt bij nattigheid. Leuke uitstapjes mogelijk naar Umag, Porec en een boottochtje naar Rovinj maag ook niet ontbreken.
Supermarkt goed gevuld en de bakker kwam elke ochtend aan de tent.
1 klein nadeel: de camping ligt aan een doorgaande weg en die werd 's nachts wel eens als racebaan gebruikt.
Ook het nachtelijke muziekfestival( 3 nachten) in het naburige dorpje was niet bevorderlijk voor de nachtrust, maar als je 's morgen de tent opentritste was je dat op slag weer vergeten.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Finida**** bij:

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooie camping"
maas
17-8-2011 leuke camping, schoon sanitair. Winkel is prima. Geen animatie o.i.d. Dat is ook aangegeven in de informatie over de camping. Onze kinderen van 14 en 9 jaar hebben zich uitstekend vermaakt. Zeker de moeite waard om de camping nog eens te bezoeken. We zijn zeer positief over deze camping.

met partner, 2010
"Zeer onvriendelijke receptie personeel"
wilmpie
12-12-2010 als je van wateroverlast houd moet je hier zijn de riolering is zeer slecht maar de wateroverlast was de schuld van de natuur we hebben twee keer in het water gestaan .het reserveren kun je beter niet doen de plaats krijg je toch niet

met partner, Aug. 2009
"Mooie camping direct aan zee"
Ik
26-8-2009 Mooie camping, wel redelijk duur, maar dat is allemaal zo daar. Je loopt direct naar zee, Umag is wel een stukje rijden, maar er is ook een restaurant op de camping.
Mooi sanitair.

met partner, Aug. 2009
"Erg toeristisch, sanitair top, receptie onaardig"
AST
23-8-2009 Camping Finida is een aan een doorgaande weg liggende camping, waar het sanitair erg goed wordt schoongemaakt en bijgehouden.
De plek waar men staat (wij stonden op plek 104) bepaald enigzins de nachtrust en dwingt men om overdag een toontje harder met elkaar te praten (ivm met de doorgaande weg). Mocht ik een raad geven, probeer de plekken 104 - 108 en de plekken 1 t/m 4 enigzins te mijden. Umag is een toeritische omgeving, dat is ook in alles te bemerken. De receptie (zoals wij die ervaarde en verschillende campingburen) zijn onaardig en stug, en hebben geen zicht op de campingplaatsen en sturen mensen dus onterecht weg. Wees scherp op de verschillende kortingen die je kan krijgen op je rekening (bijv. ANWB pas - 5% p.p.p.n), want dit wordt niet altijd standaard meegenomen. Personeel in de campingresto zijn uiterst vriendelijk. Neem spul tegen muskieten mee. Binnenland de moeite waard, proef Istrie zonder al te veel toerisme, prijzen aanzienlijk lager. Bamboo beachclub aanrader!!

met partner, Juli 2009
"Heerlijke camping"
michel
19-8-2009 Heerlijke rustige camping met top sanitair. 's Morgens geen lange rijen om broodjes te halen, maar in de nieuwe supermarkt gelijk aan de beurt. In de kiosk even een krantje van dezelfde dag en dan heerlijk rustig in de baai liggen. Wel wat lawaai van de weg, maar dat was niet storend. Genoeg gelegenheid om overal te eten. De meneer die wij aan de receptie troffen was zeer vriendelijk. Wij hadden niet besproken.

met partner, Juli 2009
"Rustige camping"
Mony
18-8-2009 Wij waren voor het eerst in Kroatie, het gaat er op de campings er heel anders aan toe dan in Italie of Spanje.
We hadden besproken in december, maar dat stelt niets voor, het gebied waar we uit uit konden kiezen bleek bijna helemaal bezet te zijn met vaste plaatsen.
We waren 1 dag te vroeg,konden even ergens anders staan,niks mis mee, maar toen wij vroegen waar we morgen kwamen te staan, kon hij dat niet vertellen, misschien had hij 1 plek of 300, de camping heeft maar 350 plaatsen, dus echt serieus wordt je niet genomen.
Het personeel van de receptie was zeer onvriendelijk en arrogant, zie ook bij camping umag, wat van dezelfde organisatie is. De plekken zijn ook veel kleiner dan in de brochure, en niet altijd geschikt voor je tent, grote brokken steen of afgezaagde bomen. het sanitair daar in tegen was geweldig, volgend jaar toch maar weer spanje of Italie

met oudere kinderen, Juli 2009
"Prima camping"
suzan
11-8-2009 Hebben hier 1 week gestaan, eind juli, met een vouwwagen. Even moeten wennen aan de kiezel en zandbodem bij de tent, maar beviel toch ook wel goed. Ook in 2009 is het sanitair super. Waar vind je nog meer dat er zelfs papieren wc bril doekjes aanwezig zijn? Er wordt goed onderhoud gepleegd. Zelfs de lampenkappen van de wc gebouwen werden gepoetst.
We hebben een aantal keren op de camping zelf gegeten, was erg lekker en goedkoop en hele aardige obers. Wij misten na een aantal dagen toch een zwembad en zijn na een weekje weggegaan. Maar dat zegt iets over ons en niet over de camping. Erg leuk was de zandbank midden in de baai waar je naar toe kon zwemmen en in kristalhelder water kon staan.
De achterliggende straat hoor je de hele nacht, dat vond ik erg jammer omdat het verder vanaf 24.00uur muisstil was. Dan schrok je wakker van een straatrace. Dag en nacht bewaking.
Er was geen animatie (gelukkig). De jeugd trof elkaar bij de beachvolley.
Enige negatieve: betalen voor pingpongen.